Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kesinlikle herkes bunu soruyor üstümde kokuyu aldıkları an,
doldurmalarıda güzzel ama birebir gibi olmuor,
orjınalinden vazgeçmemyerimseniben
özellikle gece için çok kullanışlı

U797081F1EQOHPFUC.JPG

bu parfumu bıkac kere sıktırdım denemek ıcın dıger kokularla karıstıgı ıcın anlayamadım , yada erkek olmadıgım ıcın seksapalıtesını olcemedım:KK70:
bu arada gurbaa sen hermes kullandın mı hıc?

canım çok tatlı bir koku :asigim:
şekerli kokular genelde bi süre sonra baş ağritir
bu öyle değil...
dün yanımda 2 kokum vardi
biri agent - maitresse diğeri 212 sexy
ki maitresse sağlam kokudur şakkıdı
ama 212 sexy kabul gördü :asigim:
hermes kullanmadım hayatım bu arada...

kızlar eğer imkanınız varsa viktor&rolf - flowerbomb ve agent p. maitresse deneyin....

viktor&rolf; baharat tutkunları için vazgeçilmez bir koku :asigim:
cok karakteristik bi kere...
sinsi bunun yanı sıra inanılmaz cekici...
aslan burcu kadınları bayılacaktır eminim şakkıdı
afrodizyak etkisi olan parfümler familyasından:jeyyar:
luxuryperfume-flower_bomb1.jpg

agent - maitresse;
hakikaten metres metres kokan bi parfüm :roflol:
ferah ve çekici...
fakat ne yalan söyleyeyim şekerli koku hastası olan bendeniz için vazgeçilmez bi koku değil...fisfisfis
sırf şişesi icin bile 250 ytl bayılabilirim o başka kaydirigubbakcemile3

afrodizyak etkisi bunda da var :1closedeyes:
AGENT-PROVOCATEUR-MAITRESSE.jpg

Son düzenleme:
biliyorum eskidi, şişesi basit ama her daim hangi ortama girsem parfümümü sorarlar...
Ha millet soruyor diye mi değiştirmiyorum, hayır. Eşim çok seviyor napiiimm:eek:

visuelamoramorxx1.jpg

w412.png

.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gece ve gündüz olarak tavsiye edeceğiniz parfümleri söylermisiniz bu söylediklerinizin kokularını bilmediğim için ağır kokuları sevmiyorum mesela treselle kokusunu çok severim avonun ona benzer birde fiyat yazarsanız sevinirim, ayrıca treselle kalıcı değilmiş sanırım öylemi kalıcı olsun istiyorum

ben genelde gece gündüz ve yaz kış diye ayırırdım parfümlerimi.yazın ağır gelebiliyo bazıları ve içini bayıyo insanın. kışın gündüz tercihim purblanca, akşamsa be..kissable. idi. yazında for away ve rare pearles idi. perceive kokusuda çok hoş.hep avon kullandım ve bundan sorada öle olacak. (kaynana adayım avon satıcılığı yapıyo ve artık ondan geliyo parfüm :sm_cool: ) ama artık yaz kış tek parfüm kullanıcam.sevglm öle istiyo:asigim:. adı Incandessence. daha önce kullanmamıştım.kokusu bi harika.ve çokta kalıcı.a.s kesinlikle tavsiye ederim.a.s

fiyatları unutmuşumkaydirigubbakcemile3
purblanca 44,00 TL,
be..kissable 39,00 TL,
for away , rare pearles , Incandessence = 60,80 TL
perceive 57,80 TL

....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu kokular nasıl yani baharat şeker afrodizyak neye benziyor treselle den daha hoşmu sence :)

foraway=vanilya,sandal ağacı ve miskin çiçeksi kokusu (biraz ağır)
purblanca=çiçeksi koku (biraz ağır)
real pearls=çiçeksi şipre kokusu (hafif çok hoş)
Incandessence=çiçek kokuları (hafif çok hoş)
perceive=tropikal çiçek kokusu (çok hoş bi kokusu var)

Pur Blanca
Incandessence
Perceive
Little Black Dress

bende yaklasık 3 yıldr escada collectıon kullanıyorum,cok etkılı ve kalıcı kokusu var vanılya cıkolata pudra kokusunun karısımını dusunun deneyın derım,yolda cok kısı cewırdı pardon yanlıs anlamayın parfumunuzn adı ne acaba gıbısınden ee dogal olarak da ınsanın hosuna gıdıyo yanı:plıse yıllarımdada wısh kulklanmsdım begenrım hala ama cok eskı klasıklesmıs bı koku guccı de aynı guzeldr ama eskıdı:KK43:chanel allure bı ara kulolandmsdm agır gıbı ama sonradan hafıflesıyo ama gercketen cok kalıcı bı koku,este lauder emerald dream fena degıldı,hot counture gıvenchy ılk sıktıgında baharat kokusunu anımsatsada sonradan temzlıgı sımgelıyo,ama arkadaslar hayatımda en nefret ettıgım en cok mıdemı bulandıran parfum de lolıta lempıcka olmustr,yaa tamam gercekten zewk meselesı ama ben anlayamıyorm bu kokuyu nsl begenıyorsuınz,hele yazın hıc cekılmıyo,ben vanılya ve cıkolata kokusu cok sewerım,kı lolıta lempıckada vanılyalı dıyolar ama ılgısı yok curumus domateslı alkol resmen:)baska arkadsıma hedıye ettım oda begenmedı acık acık soledı vala:)acıkcası bugune kadr en cok begendıgım kıme tawsıye ettıysem begenerek herkezın kullandıgı escade collectıon ben acıkcası beyenmeyen yada tereddutte kalan gormedım,cok ıddıalı oldum ama deneyın derım asık olacaksınız kokunuza....

bu arada.. avon kullanacağıne kolonya kullan daha iyidir.

bu arada.. avon kullanacağıne kolonya kullan daha iyidir.

bebekten doğru tespit...
parfüm konusu çok kafakarıştırıcı..
her erkegin begendigi marka da bir olmuyor..geneli hafif kokuları seviyo ama belli olmuyo ki sağları solları..

şimdiye kadar yaptığım tespitlerde erkekler genelde yoğun kokuları seviyolar. şekerli-baharatlı falan:bbo::bbo::bbo::bbo:

versace crystal noir ve versace bright crystal
dior-pure poison
dior-hypnotic poison
yalnız versacelerin doldurması yok malesef ve 200 ytl civarı fiyatları:KK43:
yurtdışına giden birileri olunca getirtiyorum ben de

bu arada lolita lempica da favorilerim arasında
çok karakteristik bir koku

X