Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

davidoff cool water
mıknatıs gibi çekiyo koku
avon perceive de harika

armani code muhteşemm.. erkek arkdşmda çok beğeniodu

bugün body shop'ta White Musk Intrigue denedim ve %50 indirimdeydi. yani 16liraya geliyor.
bir de normal White Musk denedim ve kararsız kaldığım için almadım..
sizce hangisi daha iyi ve kalıcı? sanki normal white musk daha kalıcı gibi geldi bana. hala kollarımı kokluyorum :çok üzgünüm:

Arkadaşın yaptığı listeye göre benim parfümü öneren 2 kişi olmuş, buna çok sevindim çünkü o benimle özdeşleşen bir koku benim yani kimse kullanmasın
Yedekte bir çok parfümüm var bvlgari,gucci,dkny bunları normal günlere kullanıyorum, body shop white musk intrigue deodorantım gibi zaten. Kendi parfümümü sıkmaya korkuyorum ama bitmesin diye, özel günlerde kulak arkalarına 2 fıs tamam kaydirigubbakcemile

fıatı ne kadar canım
o kadar ıcten yazmıssın kı
alıp deneyesım geldı

nqa 100 mg : 145 tl
moschıno :120 tl 6 ay oldu alalı ama fiyatlarda bir değişiklik var mı bilmiyorum. Almasan bile bi dene derim ben mükemmel çok ferah pudralı sabunsu bi koku.

Escada Sentıment Edt Bayan Parfümü tavsiye ederima.s.

cecile iris kullaniyorum. ne zaman siksam gerek cevremde gerekse yoldan gecenlerin bakislarindan bu kokunun dikkat cekici oldugunu anliyorum.
tek fısla banyo gunune kadar teninde kalan gun gectikce daha bir hafiflesip guzellesen mistikk bir kokusu var bu parfumun.
tavsiye ederim kesinliklee

Ben yıllardır DUNE ve POISON kullanırım ve ne zaman sıksam özellikle dune çok ilgi çeker.tavsiye ederim.

dkny be delicious gerçekten harika calvin clein one da harika şuanda cecle iris kullanıorum herkes çok begeniyo....dkny yeşil şişeli olan be deliciounsu dp de veya başka bi açık parfümeride bulabilir miyim...çok beğendiğim bi parfümdü....

dp de bulabilirsin ben kullanmıştım orjinaline baya yakındı

bu aralar puma flowing woman a taktım her sıkışımda herkes soruyor ve erkek arkadaşım da bu kokuyaa bayılıyor

ben calvin clein euphoria kullanıyorum..
herkes bayılıyor..

gecen sene de yılın parfümü seçildi sanırım..

önce de burbery brit kullanıyordum
onun yeri bambaşkadır benim için

gucci rush ı alıp ilk sıktığım gün nerdeyse herkez durdurup sordu.üstelik otobüste yanımda oturanlar bile..evimin asansöründe kokum kalmış kokunun sahibini arıyodu komşularım..:)

cabdy arkadaşlar. peşimden koşupta bi kızın sorduğunu hatırlıyorum :)

naomi champbell...çok kişi sormuştur..bende o kadına uyuz olmama rağmen onun adını taşıyan parfümüne hastayım..

o NOA olmasın canım ya..belki öyle bi parfüm de vardır ama..ben Noa da çok kullandım..güzel bi parfüm.a.s.

Cristian dior (Dolce vita) Gucci.Benim favorilerim.cok kisi sormustur parfümün hangisi diye.

Son düzenleme:
Davidoff COOL WATER
kesinlikle vazgecemedğim ve artık herkesin sormasına acaip alıştığım parfümüm.
yaz kış cok rahatlıkla kullanılacak bi parfüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…