Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Merhaba arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum cahilligim hat safhada resmen onu fark ettim bu bilinen kozmetik mağazalarında kredi karti ile alsiveris yaparken taksit yapılıyor mu

Merhaba arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum cahilligim hat safhada resmen onu fark ettim bu bilinen kozmetik mağazalarında kredi karti ile alsiveris yaparken taksit yapılıyor mu
Çoğu banka kozmetie taksit yapmıyor artık diye biliyorum. Benim çalıştığım firmada yoktu yani

1.Loreal paris perfect slim kalem eyeliner(kalıcılığı ve kullanım kolaylığı bir numara)
2.Clinique high impact mascara(yıllardır favori maskaram)
3.İnnova makyaj temizleme köpüğü(anında bütün makyajı çıkarıyor.)
4.La Roche Posay-Effaclar Duo(akneler için mükemmel)
5.Bioderma Atoderm El Kremi
6-Physicians Formula allıkları (pigmentasyonu çok güzel)

Saçım için kullandığım en iyi ürün Illipe Yağı oldu şimdiye kadar açıkçası. Bir de Gratis'te satılan hindistan cevizi yağı var o da iyi geldi. Bu arada kozmetik ürünlere taksit devlet yoluyla yasaklandı bilginize.

Selam kizlar kendime bir pahali bir orta yollu 2 maskara alacagim, kararsiz kaldim. Uzun ama kivrik olmayan kirpriklere sahibim seceneklerden hangisini tavsiye edersiniz?

Ilk grup :Lancome Hypnose Drama/ YSL Volume Effet / Benefit They re Real
Ikinci grup : Max Factor False Lash Effect / Maybelline Lash Sensational / Loreal Volume Million Lashes altin sarili olan

Not: bilginiz vardir belki diye etiketledim D DeliHA35 S sparkly

1.Kesinlikle 'Benefit They re real'.Muhteşem bi maskara bana göre.Yeğenimin yıllardır favorisi.
2.Loreal False Lash Superstar'a şans vermelisin kesinlikle.Maskara bazı da var çift taraflı kullanılıyor.Senin kirpiklerin için bazıyla birlikte kullanırsan güzel sonuç alabilirsin.

Güle güle kullan canım şimdiden :))

Cok tesekkur ederim.

Fırçayı kuru mu kullandınız acaba ne kadar sıklıkla yapmak gerekiyor

Fırçayı kuru mu kullandınız acaba ne kadar sıklıkla yapmak gerekiyor
Evet fırçayı ıslatmadan hergün aşağıdan yukarıya doğru fırçaladım. Çok fazla vakit almıyor zaten 5 dk yeterli. Arkasından selülit kremini sürdüm. Ben selülit problemim olduğu için o kremi kullandım ama isterseniz nemlendirci yada vücut yağı da işinize yarar.

Kullandığım en mucizevi ürün sinozun mavi anemon çiçeği kremi yüzümdeki kaz ayakları ve endişe cizgilerim için kullanıyorum kesinlikle artık onsuz olmaz diyebileceğim bir ürün

Ne güzel bir forum Benim enlerim dee
Bb krem: missha signature bb krem (Sivilce çıkarmayan nadir bb kremlerden)
Fondaten:Mac Studio fix fluid nc 20 (En güzel sarı alt tonlu)
Ruh :The balm trustworthy ( Kahve tonunda en başarılı ruj onca kahve içinde ilk bu bitiyor)
Saç maskesi :Hindistan cevizi yağı (Çok şey denedim net bir şekilde özeti bu)
Saç toniği: fön suyu, su, kayısı yağı karısımı ( Hem uygun hem mis kokulu)
daha diğer enlerimi bulamadım burada bulurum inşallah :)

Rimel: Maybeline Total Temptation (çok rimel denedim arkadaşlar sonunda gönlüme göresini buldum)
Mat Likit Ruj: Merve Boluğur çıkarttığı likit mat rujları öneririm arkadaşlar yapısı gerçekten çok kaliteli ve kutunun içinde dudak kalemi de var. Pastel'in likit mat rujlarının renklerine bayılsamda malesef topaklanıp soyuluyor bu nedenle kullanmıyorum.
Fondoten:Loreal infallible 24 hourse- mat (Sivilce problemi yaşadığım için kapatıcılık önemli benim için. Ve parlak görünüm olmaması adına mat seçeneğini kullanıyorum.)
Oje: Pastel'in tüm nude ve pure renkleri.
Şampuan: Otacı'nın argan yağlı simli kutulu şampuanı. (Saç kırıkları yaşayanlar mutlaka kullansın ben saçlarımı onca işlemden sonra bu şampuan ile geri kazandım koparak dökülme vardı bu şampuan ile saçlarımı geri kazandım)
*Sarı saçlı olanlar John Frieda'nın sarı saçlara özel bakım yapan şampuanlarını kullanabilirler. Ben renk yenileyici olan mor şişeliyi kullanıyorum memnunum.
Saç yağı: Loreal elseve mucizevi yağ tabiki
* Aynı zamanda milkshake köpük kullanıyorum herkese öneririm bebek saçı gibi yumuşacık yapıyor saçları. Kokusuna da ölürüm hele.
Gönlüme göre saç kremi bulamadım lakin

Renkli nemlendirici:Oriflame veryme seftali tonlu
Dudak kalemi:Flormar
Gunes kremiucray melascreen uv 50
Nemlendirici:Neutrogena Hydro Boost mukemmel

Ruj:maybelline mat ruj serisi
Garniner bb krem
Sac için dax supergo+tony gay maske
Sebamed peelinlg ve yuz nemlendiricisi
Nivea duşta vücut kremi

Shiseido - perfect rouge (bayılıyorum bu ruj serisine, başka ruj kullanamıyorum sayesinde)

La roche bb krem!

Loreal saç güzelleştirici krem, (hindistan cevizi yağıyla avokadoyu da karıştırıp saçlarıma sürüyorum mis)

Shiseido full lash volume mascara - ince ve düz olan kirpiklerimi bile kıvır kıvır ve hacimli yaptı.

Shiseido full lash kirpik serumu - rimelle birlikte sürünce aşk yaşıyoruz adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…