Bb ve CC kremler ne işe yarıyor? Hiç kullanmafim.
Çoğu banka kozmetie taksit yapmıyor artık diye biliyorum. Benim çalıştığım firmada yoktu yaniMerhaba arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum cahilligim hat safhada resmen onu fark ettimbu bilinen kozmetik mağazalarında kredi karti ile alsiveris yaparken taksit yapılıyor mu
Teşekkürler ederimÇoğu banka kozmetie taksit yapmıyor artık diye biliyorum. Benim çalıştığım firmada yoktu yani
1.Kesinlikle 'Benefit They re real'.Muhteşem bi maskara bana göre.Yeğenimin yıllardır favorisi.Selam kizlar kendime bir pahali bir orta yollu 2 maskara alacagim, kararsiz kaldim. Uzun ama kivrik olmayan kirpriklere sahibim seceneklerden hangisini tavsiye edersiniz?
Ilk grup :Lancome Hypnose Drama/ YSL Volume Effet / Benefit They re Real
Ikinci grup : Max Factor False Lash Effect / Maybelline Lash Sensational / Loreal Volume Million Lashes altin sarili olan
Not: bilginiz vardir belki diye etiketledim D DeliHA35 S sparkly
Cok tesekkur ederim.1.Kesinlikle 'Benefit They re real'.Muhteşem bi maskara bana göre.Yeğenimin yıllardır favorisi.
2.Loreal False Lash Superstar'a şans vermelisin kesinlikle.Maskara bazı da var çift taraflı kullanılıyor.Senin kirpiklerin için bazıyla birlikte kullanırsan güzel sonuç alabilirsin.
Güle güle kullan canım şimdiden :))
BB krem yağlı ciltde olmaz o zaman, değil mi?
Fırçayı kuru mu kullandınız acaba ne kadar sıklıkla yapmak gerekiyorSelülitlerimden kurtulmak için at kılı fırçası ve kreuterhouf selülit kremi kullanıyorum ve gerçekten güzel sonuçlar aldım. Selülitten muzdarip hanımlara tavsiye edebilirim. Ayrıca at kılı bacakları yumuşatıyor, batıklarda da etkili.
Evet fırçayı ıslatmadan hergün aşağıdan yukarıya doğru fırçaladım. Çok fazla vakit almıyor zaten 5 dk yeterli. Arkasından selülit kremini sürdüm. Ben selülit problemim olduğu için o kremi kullandım ama isterseniz nemlendirci yada vücut yağı da işinize yarar.Fırçayı kuru mu kullandınız acaba ne kadar sıklıkla yapmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?