• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

sleek - contour kit
make up revolution - concealer (yeni cıktı tarte in muadili sayılıyor)
chloe - love story parfüm (mis mis)
kiko - acı kahverengi kalın göz kalemi (her derde deva)
kiko - tüm rujları
rossman - rimel bazı

Shiseido - perfect rouge (bayılıyorum bu ruj serisine, başka ruj kullanamıyorum sayesinde)

La roche bb krem!

Loreal saç güzelleştirici krem, (hindistan cevizi yağıyla avokadoyu da karıştırıp saçlarıma sürüyorum mis:super:)

Shiseido full lash volume mascara - ince ve düz olan kirpiklerimi bile kıvır kıvır ve hacimli yaptı.

Shiseido full lash kirpik serumu - rimelle birlikte sürünce aşk yaşıyoruz adeta :KK200:
Parfüm öneriniz varmı peki ?? :)

Fondoten: Mac studio fix fluid + mac fix plus spreyle birlikte kullanıyorum. :KK200:
Karma ciltliyim, oldukca memnunum.

Far paleti: Urban decay petite heat. Renklerini, yapisini asiri sevdim. Gunluk kullanima da, özel bir güne de uygun benim için. Far pek kullanmayan biriydim ama bunu cok sevdim. :D Tam istedigim renkler var icinde ve simsiz mat hepsi, sadece bastaki en acik renk hafif bir parlaklik veriyor.

Rujlarda 2 favorim var. 1. The balm meet matte sincere rengi
2. Mac retro A38

Guerlain fondöten
Nars Velvet Matte kalem rujlar. (kalıcılığı kötü ama doğallığı harika)
Essence Longlasting Eye Pencil . (çok ucuz ama süper kalıcı)

Akmayan, kokmayan ve siz çıkarana kadar ısrarla gözünüzde kalan note siyah tombul far kalemi. Ben sürme niyetine kullanıyorum. Asla akmıyor yedeklerim. Favorimdir

Rimel:nyx double stacked maskara. Hiç olmayan kirpiklerimi uzatıyor.

Eyeliner: the balm

Rujumu henüz bulamadım. Arayıştayım.

Özel günlerde fondoten kullanacak olursam kesinlikle loreal parisin cilt yağını önden sürerim. Fondoten tenimle uyumlu olup, çamur görünümünde olmaz

Akmayan, kokmayan ve siz çıkarana kadar ısrarla gözünüzde kalan note siyah tombul far kalemi. Ben sürme niyetine kullanıyorum. Asla akmıyor yedeklerim. Favorimdir

Rimel:nyx double stacked maskara. Hiç olmayan kirpiklerimi uzatıyor.

Eyeliner: the balm

Rujumu henüz bulamadım. Arayıştayım.

Özel günlerde fondoten kullanacak olursam kesinlikle loreal parisin cilt yağını önden sürerim. Fondoten tenimle uyumlu olup, çamur görünümünde olmaz

ruj da flormarı tavsiye ederim likit mat serisini özellikle

ruj da flormarı tavsiye ederim likit mat serisini özellikle

Teşekkür ederim. Ama renk konusunda yüzüme yakışanı ve abartı olmayan rengi bulamadım . Dudaklarıma peeling yaptığım halde hiç canlı durmaz. Hatta mor soluk renkte durur. Esmerim ve henüz rengimi bulamadım. Aklımda tavsiyen göz atıcam

Teşekkür ederim. Ama renk konusunda yüzüme yakışanı ve abartı olmayan rengi bulamadım . Dudaklarıma peeling yaptığım halde hiç canlı durmaz. Hatta mor soluk renkte durur. Esmerim ve henüz rengimi bulamadım. Aklımda tavsiyen göz atıcam

mat koyu kahve tonları iyi gider zannımca

Lancome 510 ardent sand mükemmel :)
Note 309 soft uygun fiyatlı çantandan ayırmayacağın bir renk ;)

Lancome 510 ardent sand mükemmel :)
Note 309 soft uygun fiyatlı çantandan ayırmayacağın bir renk :KK66:

Loncome markasını bulunduran mağaza uzak , lakin gratis yakın bana. Yağmur dindiği gibi koşa koşa gidip alıcam note 309 rengi. Eğer rengimi bulursam mutluluktan havalara ucucam. Tesekkür ederm

Bu arada aklıma gelmişken 2 yıldır kuru şampuana para vermiyorum.
Çok acil , evde pineklerken ani çıkmam gerektiğinde az biraz mısır nişastasından yardım alıyorum. Yağlı saç diplerime hafif sürüyorum. Hoooop tertemiz ve olmadığı kadar hacimli oluveriyor

Loncome markasını bulunduran mağaza uzak , lakin gratis yakın bana. Yağmur dindiği gibi koşa koşa gidip alıcam note 309 rengi. Eğer rengimi bulursam mutluluktan havalara ucucam. Tesekkür ederm
Umarım memnun kalırsın :) ben dudakta bam diye patlayan renklerden hoşlanmıyorum o yüzden 309 rengi naif , hoş buluyorum. Essencenin nude rujlatından da memnunum oldukça kremsi kolay sürümlü, indirimden 7 tl'ye aldım ;) şeffaf kaplı olanlardan.

Şöyle kendime uygun bir cc krem arıyorum kızlar, canlı gösterecek ve hafif simli ışıltılı olsun. Pure beauty cc krem çok övülüyor, onu bi denemek istiyorum.

Bir de rimelde ince fırçalı olanları daha çok beğeniyorum. Şuanda barbara bort kullanıyorum gayet güzel. Öncesinde de max factor kullanıyordum fakat fırçasını kalınlaştırdılar sonradan.

Ruj ile pek işim yok ama Kiko çok güzel..

Bide garnier yüz temizleme jelleri den çok ama çok memnunum... Şimdi neutrogena aldım ama yok garnier en iyisi.

Flormar Style Matic Eyeliner göz kalemi kullanıyorum. Gerçek eyeliner kadar olmasa da simsiyah ve gayet doğal duruyor hem de diğer göz kalemleri gibi akmıyor. Bu arada ben sadece üst kirpik diplerime uyguluyorum kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ederim.

Rimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?

Rimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?
Essence crazy volum mascara :) aradığın şey bu bence çok memnun kalacaksın ;)

Back