- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parfüm öneriniz varmı peki ?? :)Shiseido - perfect rouge (bayılıyorum bu ruj serisine, başka ruj kullanamıyorum sayesinde)
La roche bb krem!
Loreal saç güzelleştirici krem, (hindistan cevizi yağıyla avokadoyu da karıştırıp saçlarıma sürüyorum mis)
Shiseido full lash volume mascara - ince ve düz olan kirpiklerimi bile kıvır kıvır ve hacimli yaptı.
Shiseido full lash kirpik serumu - rimelle birlikte sürünce aşk yaşıyoruz adeta
Tabiki :)Parfüm öneriniz varmı peki ?? :)
Akmayan, kokmayan ve siz çıkarana kadar ısrarla gözünüzde kalan note siyah tombul far kalemi. Ben sürme niyetine kullanıyorum. Asla akmıyor yedeklerim. Favorimdir
Rimel:nyx double stacked maskara. Hiç olmayan kirpiklerimi uzatıyor.
Eyeliner: the balm
Rujumu henüz bulamadım. Arayıştayım.
Özel günlerde fondoten kullanacak olursam kesinlikle loreal parisin cilt yağını önden sürerim. Fondoten tenimle uyumlu olup, çamur görünümünde olmaz
ruj da flormarı tavsiye ederim likit mat serisini özellikle
Teşekkür ederim. Ama renk konusunda yüzüme yakışanı ve abartı olmayan rengi bulamadım . Dudaklarıma peeling yaptığım halde hiç canlı durmaz. Hatta mor soluk renkte durur. Esmerim ve henüz rengimi bulamadım. Aklımda tavsiyen göz atıcam
Lancome 510 ardent sand mükemmel :)Teşekkür ederim. Ama renk konusunda yüzüme yakışanı ve abartı olmayan rengi bulamadım . Dudaklarıma peeling yaptığım halde hiç canlı durmaz. Hatta mor soluk renkte durur. Esmerim ve henüz rengimi bulamadım. Aklımda tavsiyen göz atıcam
Lancome 510 ardent sand mükemmel :)
Note 309 soft uygun fiyatlı çantandan ayırmayacağın bir renk
Umarım memnun kalırsın :) ben dudakta bam diye patlayan renklerden hoşlanmıyorum o yüzden 309 rengi naif , hoş buluyorum. Essencenin nude rujlatından da memnunum oldukça kremsi kolay sürümlü, indirimden 7 tl'ye aldım şeffaf kaplı olanlardan.Loncome markasını bulunduran mağaza uzak , lakin gratis yakın bana. Yağmur dindiği gibi koşa koşa gidip alıcam note 309 rengi. Eğer rengimi bulursam mutluluktan havalara ucucam. Tesekkür ederm
Essence crazy volum mascara :) aradığın şey bu bence çok memnun kalacaksınRimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?
kesnlkle beyazları ariel + domestosla yıkıyorum sonra kokla kokla dur bembeyazdeterjanda da ariel in üstüne tanımam