- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
Rimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?
Şöyle kendime uygun bir cc krem arıyorum kızlar, canlı gösterecek ve hafif simli ışıltılı olsun. Pure beauty cc krem çok övülüyor, onu bi denemek istiyorum.
Bir de rimelde ince fırçalı olanları daha çok beğeniyorum. Şuanda barbara bort kullanıyorum gayet güzel. Öncesinde de max factor kullanıyordum fakat fırçasını kalınlaştırdılar sonradan.
Ruj ile pek işim yok ama Kiko çok güzel..
Bide garnier yüz temizleme jelleri den çok ama çok memnunum... Şimdi neutrogena aldım ama yok garnier en iyisi.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Tavsiyeni dikkate alıcam inşalllah.Essence crazy volum mascara :) aradığın şey bu bence çok memnun kalacaksın
Teşekkür ederim canım. İşte benim için asıl mesele kolay çıkması zaten. İnşallah istediğim gibi bulabilirim. Bu arada tavsiye ettiğin rimel gerçekten çok güzel ama daha uygun birşey düşünüyorum açıkçası.Lancome hypnose drama efsane bir rimeldir tabi çıkarması oyle kolay sayılmaz ama istediğiniz herseyi size verir. Ben misel su ile cikarip arkasından yıkıyorum. Kolay cikan rimel var mi ki?
ilk defa duydum saçlarım siyah bununla yıkasam ne renk olur kimor şampuan olarak gerçekten mucize etkisi ne zaman saçlarımı onunla yıkasam ''saçlarını mı boyattın'' diye sorarlar :) Loreal Pro Silver Shampoo
Çok kurutuyor mu int kurutuyor yazıyordumor şampuan olarak gerçekten mucize etkisi ne zaman saçlarımı onunla yıkasam ''saçlarını mı boyattın'' diye sorarlar :) Loreal Pro Silver Shampoo
Canım bende kirpiklerime önem veririm maybellline rımelleri hem kıvrım hemde dolgunluk olarak çok iyi fırçası mükemmel pastelin sarı Rımeli uzunluk olarak çok iyi ama kıvrım olarak değil fırçasından dolayı oda kalite olarak farkı fırçaları kesinlikle topaklanma yapmıyor aynı anda kullanabilirsin maybwlline tek başına Harika gratis vede Watsonstan bulabilirsin normal fiyatı 59.90 indirimleri takip et şuan gratiste 30 tl hem çok güzel..orjinal dermacol bakın dermacover değil işte istanbuldan getirttiriyorum kryolan kapatıcı gece makyajı için çok iyi maybellin jel Likiti mükemmel topaklanma ve akma yapmıyor kalıcı ve kolay temizlenir wet wilt gratiste yine çok iyi bir kaş kiti..loreal highligter(haylaytır) gökkuşağı renkleri pastelin rujları mükemmel eft ürünleri watsonsta sanırım pudrası çok iyi tutuyor renk olarak tam istediğim gibi fırçalarınızda çok önemli makyaj ürünleri kadar bu arada allık modası kalktı desem yalan olurdu artık kontür paletleri vede ruj tarzında olanları var çizin ve yedirinRimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?
Cevabın için teşekkür ederim canım. Maybelline kullandım biliyorum, ilk zamanlar çok memnundum ama niyeyse sonradan memnuniyetim azaldı, farklı arayışlara girdim.Canım bende kirpiklerime önem veririm maybellline rımelleri hem kıvrım hemde dolgunluk olarak çok iyi fırçası mükemmel pastelin sarı Rımeli uzunluk olarak çok iyi ama kıvrım olarak değil fırçasından dolayı oda kalite olarak farkı fırçaları kesinlikle topaklanma yapmıyor aynı anda kullanabilirsin maybwlline tek başına Harika gratis vede Watsonstan bulabilirsin normal fiyatı 59.90 indirimleri takip et şuan gratiste 30 tl hem çok güzel..orjinal dermacol bakın dermacover değil işte istanbuldan getirttiriyorum kryolan kapatıcı gece makyajı için çok iyi maybellin jel Likiti mükemmel topaklanma ve akma yapmıyor kalıcı ve kolay temizlenir wet wilt gratiste yine çok iyi bir kaş kiti..loreal highligter(haylaytır) gökkuşağı renkleri pastelin rujları mükemmel eft ürünleri watsonsta sanırım pudrası çok iyi tutuyor renk olarak tam istediğim gibi fırçalarınızda çok önemli makyaj ürünleri kadar bu arada allık modası kalktı desem yalan olurdu artık kontür paletleri vede ruj tarzında olanları var çizin ve yedirindaha ne anlatayım hepsini alın pişman olmazsınız
saç kremi ile desteklemek gerekiyor tabi biraz kurutma yapıyor ama haftada 1 kullanmak gerek fazlası zararÇok kurutuyor mu int kurutuyor yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?