• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

1. Otaci 10 bitki ozlu sampuan ve naturway sarimsakli sampuan.. 10 bitki ozluyu cook uzun zaman kullandim baska urunler kullandim ama otacinin saclarima verdigi his bambaska.. Naturwayi daha yeni denedim ve ilk denememde olumlu izlenim birakti bende favori urunlerimin arasina girdi bile :)
2. Pantene argan yagi dus sonrasi saclarima verdigi parlaklik yumusaklik hele o miss kokusu ile vazgecilmezim.. Ozellikle denizde sertlesen yipranan saclar icin birebir :KK66:
3. Organik hindistan cevizi dogal kati olani zaten normal bi oda sicakliginda sivilasiyo yumusuyo serin biyerde duruncada katilasiyo.. Sac ve vucut icin kesinlikle harika bi urun nem deposu resmen bunu gozum kapali tavsiye edebilirim herkese :)
4. Nivea all in one yuz temizleyici en bi sevdigim benim kuru cildimi hic tahriş etmeden temizlemesinden en memnun kaldigim urundur.. Peeling etkisine cildimi duru gostermesine ve en onemlisi cildimi germemesine bayiliyorum bittikce aldigim urundur vazgecmem :) Niveanin en bi sevdigim deodorantida var double effect bunuda bittikce alirim cok memnunum :)
5. Dalin bebek sampuani :) bunu daha cok yuzumu yikamak icin kullaniyorum makyaj cikarmada mukemmel :) cildimi kurutmadan cok guzel temizliyo kucuk boylarindan alir bulundururum herdaim elimin altinda olmali kesinlikle :)
6. Makyaj malzemelerimde flormari tercih ediyorum.. Fondoten rimel eyeliner allik benim icin makyaj budur.. Bittikce aldigim alligim flormar terracota allik 41 numarasi bebek pembesi diye geciyor bazen yuzume hic bisey surmesem sadece allik suruyorum renk veriyor hafif simli pembemsi cok hafif duruyor bittikce alirim cok severek kullaniyorum :)
7. Parfumde lacoste pour femme kullaniyorum yazin en cok bu kokuyu kullaniyorum beni cok mutlu ediyo :)
8. Blisstex dudak kremim cantamdan hiic eksik etmem bittikce alirim klasik mavi olani :)

Cokmu oldu acaba :) sac urunlerimde bazi seylerden vazgectim mesela sac kremi kullanmak gibi.. Artik sac kremi kullanmayi tercih etmiyorum.. Sac sekillendirici urunlerden de mumkun oldugunca uzak durmaya calisicam.. Sacta biraktigi kalintilar zamanla yerlesiyo sactan arinmasi zaman aliyor bu sekillendiricelerin.. Sac urunlerimi birascik azalttim bu yuzden simdilik yazdiklarimla mutluyum kislar :))
Herkese bakimli saglikli mutlu geceler :))
cok güzel yazmıssın canm :)) denicemm bi cok seyii

Merhaba hanımlar :KK54:bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı far bazı var mı? Güzelim farlarımı kullanamıyorum göz kapağımda birikiyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.:KK68:

Aynen bende gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum,öyle temizleme sütleriyle falan hayatta temizlemem.
Biodermayı biraz araştırdım da herkes memnun dediğin gibi :)
Bunların içerikleri nasıl peki? Sls, paraben vs. zararlı bileşenleri var mı? Lorealde var diye biliyorum da bioderma falan içeriyor mu?
Clinique anti blemish bb kreminide araştırdım ve spf40 olması çok hoşuma gitti.Bir de bu shiseido pureness serisi var, geçenlerde pudrasını alayım dedim ama tester yokmuş deneyemediğim için alamadım. O seri hakkında bilgin var mı? :) Varsa clinique anti blemish mi yoksa shiseido pureness serisi mi dersin ?
Bu arada uzun uzun yazmış, açıklamışsın teşekkür ediyorum :KK68:

Canım kusura bakma, yeni gördüğüm için ancak cevaplıyorum.Shiseidoyla ilgili fikrim yok malesef.
Antiblemish fondöten ve bb sini kullanıyorum, fondötenden daha memnunum, sanırım güneş koruması işin içine girince illa ki bir parça yağlanma parlama oluyor (en azından Antalya da) Fondöten daha mat ve kuru his bırakıyor, ama onun da güneş koruması yok malesef.clinique deneyene kadar en memnun kaldığım bb garnier yağlı ciltler için olandı, performans olarak ondan çok da üstün bulmadım clinique i, o yüzden aradaki fiyat farkına değer mi, bir daha alır mıyım emin değilim.Flormar köpük bb çıkarmış, spf 25 içeriyormuş, onu merak ediyorum şimdi ama yeni çıktığından pek yorum bulamadım nette.Köpük fondötenler yağlanma yapmıyordu pek, o yüzden bu ürünün iyi olabileceğini düşünüyorum.

Aynen bende gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum,öyle temizleme sütleriyle falan hayatta temizlemem.
Biodermayı biraz araştırdım da herkes memnun dediğin gibi :)
Bunların içerikleri nasıl peki? Sls, paraben vs. zararlı bileşenleri var mı? Lorealde var diye biliyorum da bioderma falan içeriyor mu?
Clinique anti blemish bb kreminide araştırdım ve spf40 olması çok hoşuma gitti.Bir de bu shiseido pureness serisi var, geçenlerde pudrasını alayım dedim ama tester yokmuş deneyemediğim için alamadım. O seri hakkında bilgin var mı? :) Varsa clinique anti blemish mi yoksa shiseido pureness serisi mi dersin ?
Bu arada uzun uzun yazmış, açıklamışsın teşekkür ediyorum :KK68:

Biodermanın içerik fotosunu ekleyeyim, çok anlamıyorum içerik mevzularından ben.

image.jpg

Canım kusura bakma, yeni gördüğüm için ancak cevaplıyorum.Shiseidoyla ilgili fikrim yok malesef.
Antiblemish fondöten ve bb sini kullanıyorum, fondötenden daha memnunum, sanırım güneş koruması işin içine girince illa ki bir parça yağlanma parlama oluyor (en azından Antalya da) Fondöten daha mat ve kuru his bırakıyor, ama onun da güneş koruması yok malesef.clinique deneyene kadar en memnun kaldığım bb garnier yağlı ciltler için olandı, performans olarak ondan çok da üstün bulmadım clinique i, o yüzden aradaki fiyat farkına değer mi, bir daha alır mıyım emin değilim.Flormar köpük bb çıkarmış, spf 25 içeriyormuş, onu merak ediyorum şimdi ama yeni çıktığından pek yorum bulamadım nette.Köpük fondötenler yağlanma yapmıyordu pek, o yüzden bu ürünün iyi olabileceğini düşünüyorum.
aa ben de şimdi senden duydum.. köpükse parlama olmaz yüksek ihtimalle.. denemek lazım..

kızlar bu fotoğrafta göz kapağında iki renk birşey sürülmüş. o far mı acaba? bana hangi marka ve numara tavsiye edersiniz
eyeliner-4-1005x1024.jpg

Merhaba hanımlar :KK54:bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı far bazı var mı? Güzelim farlarımı kullanamıyorum göz kapağımda birikiyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.:KK68:

The balmınkini çok övüyorlar ben henüz kullanmaya başlamadım. İndirimde 20 tl.Flormarınkinide deneyebilirsin onu da beğenmişler.Şu anda indirimde fiyatı 8.95 tl.

http://www.flormar.com.tr/control/category/~category_id=1200-g/~pcategory=1000

bunlar ne işe yarıyor acaba :KK17:

bunlar ne işe yarıyor acaba :KK17:
Merhaba:KK24: far bazı göz çevresinde ki renk eşitsizliği, ince çizgiler gibi kusurları kapatıyor. (makyaj bazı, dudak bazı, kirpik bazı gibi çeşitleri de var.) Bunun üzerine sürülen far daha pürüzsüz ve daha kalıcı oluyor. Benim göz kapaklarımda far çabuk birikip çizgi halini aldığı için böyle bir ürün arıyordum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.:KK52:

kızlar aknetrent kullanıyosanız yüz için muhteşem bi nemlendirici var la roche posay cicaplast baume b5 çok güzel nemlendiriyor fiyatı 40 tl ama verilen paraya değer bi ürün bence dermatoloğum önermişti

aa ben de şimdi senden duydum.. köpükse parlama olmaz yüksek ihtimalle.. denemek lazım..
Dayanamadım bugün %50 indirimi görünce hem flormar bb mousse u hem de mousse primer ı kaptım.bugün aldığımdan daha 1 kez kullandım.İlk izlenimlerim olumlu.2sini beraber kullandım.bugüne kadar kullandığım en doğal görünümlü ürün.Yüzüme birşey sürmemişim gibi görünüyor ve hiç ağırlık hissetmiyorum.yarı parlak bitişli, bugüne kadar denediğim parlak bitişli ürünler hep cildimi yağlandırmıştı ama bu yağlandırmıyor.Yağlanma karşıtı fondötenler gibi kurutup germiyor da, nemli ama yağsız oldu cildim.Kapatıcılığı düşük ama hoş ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor.25 spf içeriyorlar.Başka makyaj yapmadan bile günlük kullanabilirim.Ya da 'no make up makyajı' için ideal olacaktır.Denize ya da spora giderken bile kullanabilirim.Cildimi terletmiyor, gözeneklerimi tıkadığını hissetmiyorum.Yapısı köpük fondötenler gibi değil, bildiğiniz traş köpüğü gibi.Full makyaj için uygun olmayacaktır ama günlük makyaj için ideal olacak gibi görünüyor.En açık rengi bana iyi oldu, normalde 4 ve daha fazla rengi olan ürünlerde en açığın bir koyusunu kullanırım yazın.yani çok beyazlara en açığı bile koyu düşebilir.Teenage kızlara da uygun olur, çünkü bb sürmüş gibi durmuyor.Çok da ucuz, yanılmıyorsam 23 tl tanesi, bir de %50 indirim var, 11,5 tl ye geldi tanesi.Alacaksanız indirimi kaçırmayın.Köpük olduğundan içindeki miktarı anlamak mümkün değil, çabuk bitermiş gibime geliyor.Fotosunu da bulup ekleyeceğim.

Dayanamadım bugün %50 indirimi görünce hem flormar bb mousse u hem de mousse primer ı kaptım.bugün aldığımdan daha 1 kez kullandım.İlk izlenimlerim olumlu.2sini beraber kullandım.bugüne kadar kullandığım en doğal görünümlü ürün.Yüzüme birşey sürmemişim gibi görünüyor ve hiç ağırlık hissetmiyorum.yarı parlak bitişli, bugüne kadar denediğim parlak bitişli ürünler hep cildimi yağlandırmıştı ama bu yağlandırmıyor.Yağlanma karşıtı fondötenler gibi kurutup germiyor da, nemli ama yağsız oldu cildim.Kapatıcılığı düşük ama hoş ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor.25 spf içeriyorlar.Başka makyaj yapmadan bile günlük kullanabilirim.Ya da 'no make up makyajı' için ideal olacaktır.Denize ya da spora giderken bile kullanabilirim.Cildimi terletmiyor, gözeneklerimi tıkadığını hissetmiyorum.Yapısı köpük fondötenler gibi değil, bildiğiniz traş köpüğü gibi.Full makyaj için uygun olmayacaktır ama günlük makyaj için ideal olacak gibi görünüyor.En açık rengi bana iyi oldu, normalde 4 ve daha fazla rengi olan ürünlerde en açığın bir koyusunu kullanırım yazın.yani çok beyazlara en açığı bile koyu düşebilir.Teenage kızlara da uygun olur, çünkü bb sürmüş gibi durmuyor.Çok da ucuz, yanılmıyorsam 23 tl tanesi, bir de %50 indirim var, 11,5 tl ye geldi tanesi.Alacaksanız indirimi kaçırmayın.Köpük olduğundan içindeki miktarı anlamak mümkün değil, çabuk bitermiş gibime geliyor.Fotosunu da bulup ekleyeceğim.

çok teşekkürler yorumun için, indirimi de haber vermen şahane oldu flormar pek kullanmadığımdan takip etmiyordum.. hemen gidip alayım..

çok teşekkürler yorumun için, indirimi de haber vermen şahane oldu flormar pek kullanmadığımdan takip etmiyordum.. hemen gidip alayım..
Valla ben de kullanmıyordum.Beauty blender tarzı bir sünger yapmışlar, bugün onunla yaptım makyajımı (mousse u değil ama, antiblemish fondöteni sürdüm), ondan da çok memnun kaldım.Biraz çabuk katılaşıyor normalde, nemli süngerle pek rahat sürüldü, eşit dağıldı, cildime güzel yedirdi.Bir de mineral pudrasını almıştım, onu da çok beğendim ilk kullanışımda, sivilce fln yapmazsa hep bunu alırım artık.Flormar sınıf atlamış benim haberim yokmuş :)

Back