Eki Görüntüle 1538129 Yine son alışveriş ganimetlerimden novocrin magic mask a bayıldım gerçekten.Yıllardır magicare keratin maskesi kullanıyordum ve asla değiştirmem diyordum.Nitekim değiştirmezdim de ama satın aldığım yer kapandı ve ben nereden bulacağımı bilmiyorum.Nette mevcut, netten mi alsam napsam derken, bir zamanlar olumlu yorumlarını okuyup, arayıp bulamadığım bu maske ile karşılaşınca kaptım hemen.
Magicare gibi bu da çok yoğun, güzel nemlendiren, pürüzsüzleştiren bir maske.Kuru, yıpranmış, özellikle sarı boyalı veya ombre/röfleli saçları olanlara öneririm.Diplere sürmediğim için yağlanma/ağırlaşma yapmadı, ama yapısı o kadar yoğun ki, diplere sürülse yağlanma yapar diye düşünüyorum.Hali hazırda sağlıklı, neme doymuş saçlarınız varsa bu ürün size ağır gelebilir.Ürün 200 ml, 25-30 tl olduğunu sanıyorum, Magicare 500 ml idi ve 17 tl idi yanılmıyorsam.yani bu onun daha küçük boy ve daha pahalı muadili gibi.İkisi de kolay bulunan ürünler olmadığından, kuru/ yıpranmış saçlarınız varsa bulduğunuzu alın derim.Asla pişman olmazsınız.