• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

bu pudra tek başına yeterli bir kapatıcılığa sahip mi yoksa fondötensiz olmaz mı?

Canim kapaticiligi cok iyi. Bir ara face&body uzerine uygulayarak kullandm simdilerde tek başına yetiyor ki benim cillerimde var. Ustunede fix plus sıkıyorm 10 numara oluyor. Uzun surede gidiyor 7 ay oldu dibini yeni goruyorm

Yves rocher yagli saclar icin sampuan. Yagli saclar icin gercekten cok iyi.
Garnier ucu bir arada saf & temiz yagli ciltler icin
Maybiline cat eyes kirpikleri cok guzel kiviriyor
Golden rose wet & dry eyeshadow kahverengi. Yaldizli bir dokusu var daha yogun bir kivamda. Diger farlara gore daha kalici ve kahverengi paletindeki renk gecisleri cok guzel; ozellikle yaz makyaji icin cok ideal.

Eki Görüntüle 1538129 Yine son alışveriş ganimetlerimden novocrin magic mask a bayıldım gerçekten.Yıllardır magicare keratin maskesi kullanıyordum ve asla değiştirmem diyordum.Nitekim değiştirmezdim de ama satın aldığım yer kapandı ve ben nereden bulacağımı bilmiyorum.Nette mevcut, netten mi alsam napsam derken, bir zamanlar olumlu yorumlarını okuyup, arayıp bulamadığım bu maske ile karşılaşınca kaptım hemen.
Magicare gibi bu da çok yoğun, güzel nemlendiren, pürüzsüzleştiren bir maske.Kuru, yıpranmış, özellikle sarı boyalı veya ombre/röfleli saçları olanlara öneririm.Diplere sürmediğim için yağlanma/ağırlaşma yapmadı, ama yapısı o kadar yoğun ki, diplere sürülse yağlanma yapar diye düşünüyorum.Hali hazırda sağlıklı, neme doymuş saçlarınız varsa bu ürün size ağır gelebilir.Ürün 200 ml, 25-30 tl olduğunu sanıyorum, Magicare 500 ml idi ve 17 tl idi yanılmıyorsam.yani bu onun daha küçük boy ve daha pahalı muadili gibi.İkisi de kolay bulunan ürünler olmadığından, kuru/ yıpranmış saçlarınız varsa bulduğunuzu alın derim.Asla pişman olmazsınız.

Bu ürünü nerden temin edebilirim internet dışında ?

Bu ürünü nerden temin edebilirim internet dışında ?
Canım ben magicare i kuaför ürünleri satan yerden alıyordum, orası kapandı ve internetten başka yerde bulamadım henüz Antalya da.Magic mask Antalya da aramıştım daha önce bulamamıştım.Watsons da novocrin in diğer ürünleri vardı ama maskesi yoktu.Belki bana olmadığı zaman denk geldi bilemiyorum. Novocrin magic mask ı Ankara dan Kıvılcım Parfümeri den aldım, Tunalı daki.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, Kuaför malzemecisi fln varsa yaşadığın şehirde, oralara bakabilirsin Magicare için.Novocrin magic mask belki watsonsda bulabilirsin, dediğim gibi novocrin ürünleri oluyor watsons da ama maske ya gelmiyor ya da bana denk gelmedi bi türlü.İnternet alışverişinden korkuyorsan sanal kart oluşturabilirsin ya da kapıda ödeme seçeneği sunan siteler olabilir, bi tarat bakalım google dan ne çıkacak.

Yves rocher yagli saclar icin sampuan. Yagli saclar icin gercekten cok iyi.
Garnier ucu bir arada saf & temiz yagli ciltler icin
Maybiline cat eyes kirpikleri cok guzel kiviriyor
Golden rose wet & dry eyeshadow kahverengi. Yaldizli bir dokusu var daha yogun bir kivamda. Diger farlara gore daha kalici ve kahverengi paletindeki renk gecisleri cok guzel; ozellikle yaz makyaji icin cok ideal.
Benim de saçlarım yağlı.Gerçi şampuanımdan çok memnunum ama yine de yves rocher ilgimi çekti siz memnun kaldığınızı söyleyince.Benim saçım hergün yıkanmak isteyen, ince telli, açıcı görmüş bir saç.Sizin saç yapınız nasıl? Yıkama sürenizi uzatıyor mu? Saç uçlarımda kuruluk var açıcıdan.Sizce uçlarımı daha da kurutur mu?

Canım ben magicare i kuaför ürünleri satan yerden alıyordum, orası kapandı ve internetten başka yerde bulamadım henüz Antalya da.Magic mask Antalya da aramıştım daha önce bulamamıştım.Watsons da novocrin in diğer ürünleri vardı ama maskesi yoktu.Belki bana olmadığı zaman denk geldi bilemiyorum. Novocrin magic mask ı Ankara dan Kıvılcım Parfümeri den aldım, Tunalı daki.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, Kuaför malzemecisi fln varsa yaşadığın şehirde, oralara bakabilirsin Magicare için.Novocrin magic mask belki watsonsda bulabilirsin, dediğim gibi novocrin ürünleri oluyor watsons da ama maske ya gelmiyor ya da bana denk gelmedi bi türlü.İnternet alışverişinden korkuyorsan sanal kart oluşturabilirsin ya da kapıda ödeme seçeneği sunan siteler olabilir, bi tarat bakalım google dan ne çıkacak.

Teşekkür ederim canım internet alışverişnden korkmuyorum da bulabilirsm canlı kanlı alayim demistim : ) watsons a bakayim bi o zaman. Bende antalyada yaşıyorum buralari cok iyi bilmedgm icib kuafr malzemeleri satan yerleride pek bilmiyorum. En iyisi bi netten arastrayim bulabilirsem.

Clinique temizleme jeli
lancome hydra zen nemlendirici krem
mac cremesheen glass
Clinique chubby stick rujlari

Favori rujlarım, soldan sağa sırasıyla the balm, rimmel kate ve maybelline maybelline
image.jpg
image.jpg

Avondan aldığım koyu kırmızı tonlarında ruj ve gene şaşırarak sonucuna hayran kaldığım avonun pata krem fondoteni

rosense gül suyu-alışkanlık oldu hep sürüyorum
deotak kren deoderant-çoook başarılı bir ürün hele yazın vazgeçilmezim oldu
golden rose velvet matte 10-bana ne çok giden renk
adidas floral dream-tam yaz kokusu

31jXbiFXYCL._SY300_.jpg
golden roseun 54 numara rujunu çok seviyorum bittiğinde alırım illaki hep
US-VSL-10oz-CocoaRadiant_tcm2858-777619.png
bunu da sürekli kullanırım
elsevein yağından bahsetmişler zaten.
bir de rexona deodorant
ojelerden de flormar 352 bordo ve golden rose nude blush

Yüz temizleme ürünlerinden de böyle hep kullanıım dediğim bir ürün olsa keşke. Onu tutturamadım hala

nivea'nın çıkarttığı bb clean kesinlikle bundan sonra hep alıcağım bir ürün. kullanır kullanmaz bu benim ürünüm dediğim bir ürün ve gerçekten çok etkili. yüzümdeki bb kremi temizlerken aynı zamanda bakım yapıyo ve cildimde gözle görülür bir güzelleşme söz konusu oluyo daha ne olsun :) valla beni tavladı. :)
Reklamlarını görünce 'bb için ayrı temizleyici mi olurmuş, bb kremlerin başarısından kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar, ticari bir aldatmaca olmalı bu' diye düşünmüştüm, o yüzden yorumunuz ilgimi çekti.
Losyon gibi mi, su gibi mi kremsi mi neyin nesi? Pamuğa döküp silmek suretiyle mi uygulanıyor, daha önce ne kullanıyordunuz, neye göre daha iyi? Cildiniz yağlı mı kuru mu, cikdinizde farkettiğiniz değişimler neler, biraz açar mısınız?

Bioderma temizleme suyu ve jellerinden memnun genelde herkes.Cilt tipin ne?

Cildim karma. T bölgesi yağlı cilt. Hani böyle düzenli kullanımda tedavi edici özelliği olsun istiyorum. Kullandığım ürünler genelde anlık temizliyor ve bir kaç saate tekrar yağlanıyor cildim. Bir de mesela yağlı ciltler için temizleyici kullansam yanaklarımda kuruma pul pul olma durumu oluyor mesela. Yine de kullandıklarımın içinde la roche posay ın effaclar jeliydi en memnun kaldığım. Biodermayı da araştırayım

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Cildim karma. T bölgesi yağlı cilt. Hani böyle düzenli kullanımda tedavi edici özelliği olsun istiyorum. Kullandığım ürünler genelde anlık temizliyor ve bir kaç saate tekrar yağlanıyor cildim. Bir de mesela yağlı ciltler için temizleyici kullansam yanaklarımda kuruma pul pul olma durumu oluyor mesela. Yine de kullandıklarımın içinde la roche posay ın effaclar jeliydi en memnun kaldığım. Biodermayı da araştırayım

Benim cildim yağlı.ve ben gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum, makyaj temizleme suları çok sevilsede benim temizleyicim illa jel veya köpük olacak.En memnun kaldıklarım:

Resimler tepede çıktı idare et :)
Foto 1: clinique anti blemish köpük.Bu cildinde kuruma yapabilir, ben yalnızca sorunlu zamanlarda ve yazın çok sıcaklarda bunu kullanıyorum.Toniği de çok etkili.

Foto 2: devamlı kullandığım, uzun bir süre daha kullanmak zorunda olduğum jel :) 1 alana 1 bedava kampanyasından 500ml boylarını aldığım için toplam 1 kg jel, kullan kullan bitmiyor :) Yağlanma üzerinde etkili ve 1 kg aldığında çok ucuza geliyor.

Foto 3: himalaya neem jel.Bunun minicik parmak kadar olanını aldım seyahatlere götürmek için.Gratiste satılıyor.Beklediğimden çok iyi çıktı.Elimde kilolarca jel olmasa büyük boyunu da alırdım.

Foto 4: loreal 3 etkili jel. Biodermadan önce bunu kullanıyordum ve çok memnundum bundan da.

Bunlar dışında neutrogena, nivea, lorealin diğer serileri, avon, olay fln da kullanmıştım geçmişte.Ne yazık ki o gıcır gıcır hissi vermiyorlardı.

Jel ne kadar yağını alsa da, zamanla tekrar yağlanması kaçınılmaz cildin.Bunu engellemek için yağlanma/parlama karşıtı nemlendirici kremler jeller kullanabilirsin.Hem bunları bölgesel sürebileceğin için yanaklarında kuruma da yapmaz.

Fondöten ve bb krem olarak da clinique anti blemish serisininkileri öneririm.Makyajlı bir günün sonundaki o yüzünde çamur varmış hissi olmuyor, yağlanma parlama yapmıyor.

Back