- 22 Mayıs 2008
- 309
- 124
- 323
Eki Görüntüle 1565361 Eki Görüntüle 1565359 Eki Görüntüle 1565357 Eki Görüntüle 1565356
Benim cildim yağlı.ve ben gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum, makyaj temizleme suları çok sevilsede benim temizleyicim illa jel veya köpük olacak.En memnun kaldıklarım:
Resimler tepede çıktı idare et :)
Foto 1: clinique anti blemish köpük.Bu cildinde kuruma yapabilir, ben yalnızca sorunlu zamanlarda ve yazın çok sıcaklarda bunu kullanıyorum.Toniği de çok etkili.
Foto 2: devamlı kullandığım, uzun bir süre daha kullanmak zorunda olduğum jel :) 1 alana 1 bedava kampanyasından 500ml boylarını aldığım için toplam 1 kg jel, kullan kullan bitmiyor :) Yağlanma üzerinde etkili ve 1 kg aldığında çok ucuza geliyor.
Foto 3: himalaya neem jel.Bunun minicik parmak kadar olanını aldım seyahatlere götürmek için.Gratiste satılıyor.Beklediğimden çok iyi çıktı.Elimde kilolarca jel olmasa büyük boyunu da alırdım.
Foto 4: loreal 3 etkili jel. Biodermadan önce bunu kullanıyordum ve çok memnundum bundan da.
Bunlar dışında neutrogena, nivea, lorealin diğer serileri, avon, olay fln da kullanmıştım geçmişte.Ne yazık ki o gıcır gıcır hissi vermiyorlardı.
Jel ne kadar yağını alsa da, zamanla tekrar yağlanması kaçınılmaz cildin.Bunu engellemek için yağlanma/parlama karşıtı nemlendirici kremler jeller kullanabilirsin.Hem bunları bölgesel sürebileceğin için yanaklarında kuruma da yapmaz.
Fondöten ve bb krem olarak da clinique anti blemish serisininkileri öneririm.Makyajlı bir günün sonundaki o yüzünde çamur varmış hissi olmuyor, yağlanma parlama yapmıyor.
Aynen bende gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum,öyle temizleme sütleriyle falan hayatta temizlemem.
Biodermayı biraz araştırdım da herkes memnun dediğin gibi :)
Bunların içerikleri nasıl peki? Sls, paraben vs. zararlı bileşenleri var mı? Lorealde var diye biliyorum da bioderma falan içeriyor mu?
Clinique anti blemish bb kreminide araştırdım ve spf40 olması çok hoşuma gitti.Bir de bu shiseido pureness serisi var, geçenlerde pudrasını alayım dedim ama tester yokmuş deneyemediğim için alamadım. O seri hakkında bilgin var mı? :) Varsa clinique anti blemish mi yoksa shiseido pureness serisi mi dersin ?
Bu arada uzun uzun yazmış, açıklamışsın teşekkür ediyorum