• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Eki Görüntüle 1565361 Eki Görüntüle 1565359 Eki Görüntüle 1565357 Eki Görüntüle 1565356

Benim cildim yağlı.ve ben gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum, makyaj temizleme suları çok sevilsede benim temizleyicim illa jel veya köpük olacak.En memnun kaldıklarım:

Resimler tepede çıktı idare et :)
Foto 1: clinique anti blemish köpük.Bu cildinde kuruma yapabilir, ben yalnızca sorunlu zamanlarda ve yazın çok sıcaklarda bunu kullanıyorum.Toniği de çok etkili.

Foto 2: devamlı kullandığım, uzun bir süre daha kullanmak zorunda olduğum jel :) 1 alana 1 bedava kampanyasından 500ml boylarını aldığım için toplam 1 kg jel, kullan kullan bitmiyor :) Yağlanma üzerinde etkili ve 1 kg aldığında çok ucuza geliyor.

Foto 3: himalaya neem jel.Bunun minicik parmak kadar olanını aldım seyahatlere götürmek için.Gratiste satılıyor.Beklediğimden çok iyi çıktı.Elimde kilolarca jel olmasa büyük boyunu da alırdım.

Foto 4: loreal 3 etkili jel. Biodermadan önce bunu kullanıyordum ve çok memnundum bundan da.

Bunlar dışında neutrogena, nivea, lorealin diğer serileri, avon, olay fln da kullanmıştım geçmişte.Ne yazık ki o gıcır gıcır hissi vermiyorlardı.

Jel ne kadar yağını alsa da, zamanla tekrar yağlanması kaçınılmaz cildin.Bunu engellemek için yağlanma/parlama karşıtı nemlendirici kremler jeller kullanabilirsin.Hem bunları bölgesel sürebileceğin için yanaklarında kuruma da yapmaz.

Fondöten ve bb krem olarak da clinique anti blemish serisininkileri öneririm.Makyajlı bir günün sonundaki o yüzünde çamur varmış hissi olmuyor, yağlanma parlama yapmıyor.

Aynen bende gıcır gıcır temizlenmiş cilt seviyorum,öyle temizleme sütleriyle falan hayatta temizlemem.
Biodermayı biraz araştırdım da herkes memnun dediğin gibi :)
Bunların içerikleri nasıl peki? Sls, paraben vs. zararlı bileşenleri var mı? Lorealde var diye biliyorum da bioderma falan içeriyor mu?
Clinique anti blemish bb kreminide araştırdım ve spf40 olması çok hoşuma gitti.Bir de bu shiseido pureness serisi var, geçenlerde pudrasını alayım dedim ama tester yokmuş deneyemediğim için alamadım. O seri hakkında bilgin var mı? :) Varsa clinique anti blemish mi yoksa shiseido pureness serisi mi dersin ?
Bu arada uzun uzun yazmış, açıklamışsın teşekkür ediyorum :KK68:

Kerastase aminexil serumsaçlarım ne zaman dökülmeye başlasa hemen başlıyorum öyle düzenli de kullanmıyorum haftada 1-2.
2-3 kullanımdan sonra dökülme nerdeyse yok oluyo inşallah etkisi hep böyle gider çünkü saçlarımın kurtarıcısı

The face shop Rice serisi beyazlatıcı etkili tonik ve losyon. Çok da düzenli kullanmadığım halde güneş lekelerimi yok etmişti. Losyon,tonik ve krem olarak üçlü set halinde satın almış ama kremi kendim kullanmamıştım. Üstelik üçlü setin fiyatı da 50 tl idi. Fakat malesef uzun zamandır Türkiye mağazasının stoğunda yok ve yeni sipariş listelerinde de yer almıyormuş.
T1P8F6XgJxXXbcdOI8_101104.jpg

morfose keratin serumu asla vazgeçemem inanılmaz bakımlı ve doğal saç görüntüsü veren keratin serumu denemediğim pahallı ucuz bitkisel kimyasal market serumları herşeyi denedim en iyisi:KK9::KK9:

nk ekspres oje kurutucu. hem fiyatı gayet uygun hem de ojenin çabucak kurumasını ve uzun süre dayanmasını sağlıyor.

Amway Göz kalemi, diğerleri gözüme alerji yaparken bu kalem çok doğal ve hijyenik. Zaten az kullanıyorum uzun sure idare ettiriyor.

B
Cildim karma. T bölgesi yağlı cilt. Hani böyle düzenli kullanımda tedavi edici özelliği olsun istiyorum. Kullandığım ürünler genelde anlık temizliyor ve bir kaç saate tekrar yağlanıyor cildim. Bir de mesela yağlı ciltler için temizleyici kullansam yanaklarımda kuruma pul pul olma durumu oluyor mesela. Yine de kullandıklarımın içinde la roche posay ın effaclar jeliydi en memnun kaldığım. Biodermayı da araştırayım
Basiscrem öneririm eczanelerde bulunuyooo düzenli kullanimda tedavi edici özelliği var.. Cildi rahatlatiyoo ....

Rica ederim cnm...pullanmanin vs geçeceğine garanti veriyorummmm..şimdiden gecmis olsunnnnn:KK9:

Blistex dudak nemlendiricisi. Loreal Paris saç bakım ürünleri ve 1.07 derin bronz siyah saç boyası. Nıvea sensitive protect deodorant.

şuan birden aklıma ilk gelen Pastel'in makyaj bazı oldu. Şu sıra inanılmaz kurtarıyor çünkü beni..:KK51:

ne anlamda canım biraz açabilir misin? bir de sivilcelenme yaptı mı?
yaşadığım şehir aşırı sıcak ve burdaki 10. ayım. sıcaklar başlayınca cildim bambaşka bi cilde döndü ve yağlı artık. normalde hiç işe giderken fondoten pudra kullanmazdım. sıcaklar başlayalı cildim çok yağlanıyor ve parlıyor. benimde aklıma bu Baz'lar geldi ve denedim. sabah evden çıkmadan yüzüme uygulayıp pudra ile sabitliyorum. akşama kadar mis gibi kalıyor cildim. parlama yapmıyor, akmıyor. T bölgesi için bilhassa birebir. ben 2 aydan fazladır kullanıyorum bir sivilcelenme olmadı bende.

gratislerde satılan crystal marka tuz deodorant, ter kokusunu önlemesi açısından çok başarılı. zararlı madde de içermiyor hem.

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
FARMASİ CC KREM
FARMASİ FLASHES MASKARA
ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ
BU ÜÇÜNÜ KESİNLİKLE ÖNERİRİM CC KREM ÖZELLİKLE SÜPER.

Benim göz altlarim mordur kucuklugumden beri. Ne kullandiysam kar etmedi. Geçen sene KRYOLAN marka göz altı kapatıcisini aldım ve cok memnun kaldım. Issız bi adaya gitsem yanıma alacağım 3 şeyden biri olur o derece :)) 1 sene oldu alalı ve daha bitmedi. Satıcı bunu 2-3 Sene rahat kullanirsin demişti.
ne kadara aldınız acaba

Back