• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

her banyoya girdiğinde mi baya azimliymişin :) bide pahalı bi ürün bu ama sacların gercekten bakımlı olmus :)

25 liraydı büyük boyu küçük boyu da 10 tl di sanırım. diğer kimyasallara göre iyiydi fiyatı hemde içi de yoğun ya iyiydi. şuan hep saçla ilgili şeyler araştırırım hala bakım yapmayı seviyorum.

arkadaşlar elseve mucizevi yağ 7-24 kremlerin yerini tutar mı acaba? çünkü bu hiç değilse kırıklara iyi geliyormuş oysa ki krem saçı döker diye düşünüyorum.. kullananlar cevap verirse çok sevinirim :)

çok teşekkürler canım:) yorumlarınız benim için çok değerli

25 liraydı büyük boyu küçük boyu da 10 tl di sanırım. diğer kimyasallara göre iyiydi fiyatı hemde içi de yoğun ya iyiydi. şuan hep saçla ilgili şeyler araştırırım hala bakım yapmayı seviyorum.
nerden temin edebiliriz bu ürünü siz nerden almıştınız zamanında saçlarınız resmen evrim geçirmiş maşallah diyorum

nerden temin edebiliriz bu ürünü siz nerden almıştınız zamanında saçlarınız resmen evrim geçirmiş maşallah diyorum
Dün watsonsta gördüm büyük boyu %25 indirimle 22 liraydı. İndirimsiz 29 lira ve küçük boyu yoktu

ben watson dan almadım da orda da vardır büyük ihtimal arkadaşın dediiği gibi. ben kozmetik ürünleri satan bi yerden almıştım büyük boy 25tl küçük boy vardı 10 tl idi. uzun zaman yettiği için bayadır almıyorum şimdi küçük boyu varmı dır bilmiyorum

fiyat fark edermi cnm ona göre edeyim?
Canım mrb cok gec cvp yaziyorum biliyorum ama uzun suredir kk ya girmiyordum .
Bu arada tavsiye ettigin elseve mucizevi yağı aldim cok memnunum hele kokusuna ba yıl dimmm :)
Alintiladigim mesaj allık sormustum sana , fiyat 30 tl den fazla olmamasi tercihim, onerecegin birsey olursa cok memnun olurum teşekkür ederim :))

Canım mrb cok gec cvp yaziyorum biliyorum ama uzun suredir kk ya girmiyordum .
Bu arada tavsiye ettigin elseve mucizevi yağı aldim cok memnunum hele kokusuna ba yıl dimmm :)
Alintiladigim mesaj allık sormustum sana , fiyat 30 tl den fazla olmamasi tercihim, onerecegin birsey olursa cok memnun olurum teşekkür ederim :))
cnm allıkta ucuz we kalitei oan the balmdır allıklarıyla meşhurdur ama sanırım yaşadığın yerde yoktu gratis o yüzden maybeline çok soft tonları olan allıklar üretir hoşuna gidebilir aslında keşke the balm alabilsen we asıl en güzel allık mac in allıklarıdır ama pahalıdr

cnm allıkta ucuz we kalitei oan the balmdır allıklarıyla meşhurdur ama sanırım yaşadığın yerde yoktu gratis o yüzden maybeline çok soft tonları olan allıklar üretir hoşuna gidebilir aslında keşke the balm alabilsen we asıl en güzel allık mac in allıklarıdır ama pahalıdr
Tamam canim tsk ederim :)

Kızlar mesajlara baktım ama hepsini okumak mümkün değil siyah noktalar için kullandığınız ve memnun kaldığınız temizleyicileri paylaşır mısınız almayı düşünüyorum ama hangisini alsam kararsızım

Aynen ya bende kaç gündür buraya yazacam diyorum ama daha önce konuşukduysa diye endişeleniyordum. Lafı ağzından aldı. Ama ben başka bişi sorucaktım. Önerdiğiniz ve vazgevçemen dediğiniz bir makyaj temizleyici lütfen. :KK25:

Son düzenleme:
Back