Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Birşey daha sormak istiyorum alnımda çok geniş ve parlıyor yüzğm genelde parlıyor ve rengim kırmızı oluyor. Birde düzenli gece gündüz kremi kullanmak istiyorum ne önerirsin şimdiden çok teşekkür ederim canım ya .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet benim oğlum.
Allık hot mama mı alayım

Kesinlikle hot mamayi tawsiye ediyorum sana ama soyle bisey var isiltili birsey istiosan hot mama mat sewiyosan frat boy bunlar sacinla uyumlu olur pembe aligi bakir yada kizil saclilara onermiyorum cnm seftali tonlar daha guzel oluyor

Loreal skin perfection ben onu kullaniyorum ama yas sinirlamasi aklimda diil suan egerki yasina uyan katogarideyse al cnm diilse vichy cok iyi

Loreal skin perfection ben onu kullaniyorum ama yas sinirlamasi aklimda diil suan egerki yasina uyan katogarideyse al cnm diilse vichy cok iyi

Çok teşekkür ederim tatlım , yaş grubuna göre bakayım ben

Rica ederim cnm biseyler alirsan hbr wer begenicekmisin bakalim

25 yaş üstü lorealin skın perfectıon kremleri ben 2 aydır kullanıyorum ve ilk defa doğru ürünü buldum
mucize gibi bir ürün ne leke kaldı ne akne ne de iz hayatım boyunca değiştirmem diyebilirim her indirimde stokluyorum

merhaba. ben rahatlıkla kullanabileceğim ve yüzümü pürüzsüzleştirecek bir fondoten arıyorum kızlar acaba bana yardımcı olabilir misiniz. hem makul fiyatlı hemde kuvvetli bir fondoten...

35 yaş üstü için bunların uygun olduğunu söyledi cilt uzmanı hanım samimiyetine güvendim aldım. Umarım işime yarar.

Evet ben de gidip elseve'nin yağını aldım sonunda:) evdekinin bitmesini bekliyordum ama watsonsta indirimde olduğunu görünce kaptım iki tane:)) bu arada canım neden blog kurmuyorsun ordan takip edelim seni.hem böyle tek tek geriye gidip aramayız başlıklandırırsın çok kolay olur hem de yazdıklarını tekrar yazmak yoruculuğundan kurtulursun,malum bebiş de varmış:)) sen bunu bi düşün ilk takipçin ben olcam:)) ben kurdum çok kolay hakikaten.bebek bakımıyla ilgili.istersen bi bak www.bilgebuyuyor. blogspot. com.
Kadınlar klübü tam yazmaya müsaade etmediği için arada boşluk bıraktım.yeni olduğu için Google da çıkmıyor. site adını yazmak lazım.bak bakalım beğenecek misin,inan senin kurman süper olur

Mantikli aslinda cnm aklimda hep ama icraate dokemedim bos bi wakit lazim ama neden olmasin suan telefondan giriyorum bilgisayara gecince bakicam bloguna cok saol tatlimm

Roc da iyidir roc we vishy mutlaka isine yarar gule gule kullan cnm

merhaba. ben rahatlıkla kullanabileceğim ve yüzümü pürüzsüzleştirecek bir fondoten arıyorum kızlar acaba bana yardımcı olabilir misiniz. hem makul fiyatlı hemde kuvvetli bir fondoten...

İlk sayfalardaki tawsiyelerime bak cnm hatta aralardada war ama okumak istemezsen ilk 1-4 sayfa arasinda bahsetmistim mukemmel bi fondoten ustune yok o derece ama fiyat acisindan uyarmi bilemiycem bi goz at istersen

Arkadaşa katılıyorum bencede blog aç.
Tatlım blogun hayırlı olsun

Roc da iyidir roc we vishy mutlaka isine yarar gule gule kullan cnm

Teşekkür ederim görevli bayan cildimin çok hassas olduğunu söyleyip bunları önerdi. Gelişmeleri paylaşırm.

Yine ben.
Suratım çok parladığı için transparan pudra istedim mac yoktu bana beyu diye bir markayı önerdi hiç duymadığım için almadım. Fiyatı da 69 tl civarı idi

Aynen katılıyorum.. Blog yakışır jiglypuff'a Tavsiyelerine uyarak aldığım tüm ürünlerden memnunum :)

Ayrıca semender arkadaşım blogunu okumaya başlıyorum. Hayırlı olsun.. Benim de bebeğim var çünkü

Kizlarr walla yogun istek uzerine aciyim bi blog isin sakasi cidden dusunmeye basladim hep wardi aklimda aslinda yetisememmi acaba diye dusunyodum ama neden olmasin bi arastryim su blog isini hbr weririm acarsam

Beyu hic duymadim cnm yazdim aslinda the balm sexy mama alsaydin keske o beklentilerini karsilardi hemde daha ucuza

Cok tesekkurler cnm bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…