Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Rica ederim cnmm ben bebisimden buldugum bos wakitlerde ekleme yapicam bilgilendiricem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bgn aldigim urunler:
Hotmama allik
Balm shelter (bb krem dimi bu?)
Essence rimel
Schwarzkoph got2b sprey
Hepsini hemen kullanmak istiyoruuumm

eyeliner ve fondöten de tavsiye edebileceğiniz marka var mı :26:

Bgn aldigim urunler:
Hotmama allik
Balm shelter (bb krem dimi bu?)
Essence rimel
Schwarzkoph got2b sprey
Hepsini hemen kullanmak istiyoruuumm

bu arada ewet cnm bb krem süperdir ilk sürünce diilde bi 5 dk sonra yüzüne oturr bayılırsın we essence rimel kullanmadım onu bilmiom sadece

eyeliner ve fondöten de tavsiye edebileceğiniz marka var mı :26:

Eyeliner olarak Flormar waterproof kullaniyorum canim. Fondotn kullanmiyorum ama bb cream (garnier) kullaniyorum ekstra bi fondtn kullanimina ihtiyac kalmiyo. Göz alti için roll-on urunude var cok kullanisli bayadir kullaniyorum memnunum canim

sağol canım bende genelde flormar lullanıyorum eyeliner da güzeldir eminim..
ben nadir kullanırım fondoten o yüzden iyi bişey olsun istiyorum..bb kremi duydum ama kullanmadım hiç.:26:

Ya ben bu aydınlatıcıyı kapatıcı gibi gözümün altına ve üstüne sürüyodum fırçayla baya yanlış kullanıyomuşum o zaman başka önerileriniz olursa söyleyin bizede lütfen :)

Olur öyle bazen...

Ayy yok tatlimm goz altina uygulanmaz bu higlighter olayi yani aydinlatici olayi turkiyede yeni yeni yayilmaya basladi bilinmemesi we yanlis uygulanmasi normal cnm far olarak uygula sonra goz pinarlarina bunu surup istedgn tonda farlarla butunlestir kas dibine uygula elmacik kemiklerinin hemen ustune allik surdugn yerin bir tık ustune uygula ama cok az we yazdigim gibi gece buyuk kabuki fircayla yuzume hafif dokunuslarla yediriyorum cok cok cok cok cok az kullanarak ama kararini iyi ayarlamak gerek we son olarak dudak dolgunlugunda cok basarili dudagn tam ortasina surup dudak rengi bir kalemle cerceweleyip ustune parlak bi renksiz gloss surersen farki gorrsun cnm aslinda cok onericegim seyler war ama anca wakit bulabiliyorum mutlaka su bayram telasesinden sonra biraz zaman ayiricam konulara

Ay süpersin valla çok teşekkür ederim bilgilendirmen için :) forumda yeni paylaşımlarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

Olur öyle bazen...

Paylasimlarim we onerilerim cok beğenildigi icin tawsiyelerime dewam edicem size muhtesem primerimden bahsetmek istiyorum yani turkcesiyle makyaj alti bazi bu baz sayesinde siwilce leke kucuk cukurlarin gorunumu hafifliyo we makyaja tertemiz puruzsuz bir gorunum saglaniyo we makyajin uzuuuun saatler kaliciligini saglamasida buyuk bir ozellik bi cok baz denedim ama rn cok mac we the balmi oneriyorum mac bana tuzlu kacar diyenlere the balm diyorum mac primerimin kutusu gecen ay bittigi icin alma firsatim olmadi yani antalyaya gitme firsatim olmadi ama daha yeni acilmis bir the bamim war onun fotosunu cektim we siddeetttllleee tawsiye ediyorum cok az bi miktar daha onceden nemlendiricimizi surdugumuz cildimize suruyoruz (dip not: nemlendiricinin cok iyi emilmesini bekleyin ve nemlendiriciyi cok az kullanin) daha sonra arkasindan time balmi cok az bi miktar alin we yuzunuze yedirin o kadifemsiligi hissedin harika oluyo kizlarr sonra fondoten yada pudranizi surun we hergun kullanmanizi tawsiye etmem ama ben hergun cildimi mutlaka temizleme jelimle temizliyorum diyosaniz surun icinde silikon barindirdigi icin iyi temizlemeniz lazim umarim begenirsiniz

Yazanları okuyup koştum gratise bitmiş indirim ya

Son düzenleme:
Yazanları okuyup koştum gratise bitmiş indirim ya

Ewet cnm bayram oncesi indirimdi arife gunu sondu burda yazmistim hatta neyse kurban bayramina yine indrin yaparlar buyuk ihtimalle

Sağol canım. Yazdığın yere dikkat etmemişim yazdıklarının hepsini okumama rağmen. Her türlü önerine şiddetle ihtiyacım var yaş 35 ve makyaj özürlüyüm yeni bir işe başladım 5 yıl sonra.güzel görünmek istiyorum dört gözle yazacaklarını bekliyorum.

Ewet cnm bayram oncesi indirimdi arife gunu sondu burda yazmistim hatta neyse kurban bayramina yine indrin yaparlar buyuk ihtimalle

Merhabalar direk abone olduğum bu konuyu açtığınız için çomçok teşekkür 😊
Benim bir sorum olacak
Böyle simli olmayıp yanağa sürünce böyle doğal bir parlaklık veren allık istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Ten rengim buğdayın esmere dönen hali gibi 😂

Bir de denediğimiz ürünlerde o kadar kuaför deneyimim olmuştur çok memnun kaldıklarımda olsa deli paralar dökmüşüm ama şimdi schwarzkopf palette kullanıyorum loreal wella da denedim ama bu kadar saç tonlarımı eşitleyip istenilen rengi tutturan saç boyası görmedim 👏 şimdi göz alıcı kahve kullandım yakında röfle setini de alırım 😊

Ah bayılıyorum bu baza pamuk gibi, put a lid on it te kullanıyorum o da aynı :)

Maybelline 620 pink brown aldım denemeden, tester yoktu çünkü , bana hiç yakışmadı biliyormusun çok açık kaldı. Esmer tene gitmiyor. 735 numarası daha uygun bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…