Aaa seni bulduğumuz süper oldu desene:) çok şey öğrencez inşallah.seni takipteyimkullandığın tüm ürünlerin takipcisi olcam:)bu aydınlatıcı olayı kafama çok yattı.göz ve kaş hizam biraz yakın kaş altına aydınlatıcı güzel gösterir diye düşünüyorum tşk ederim
Bgn aldigim urunler:
Hotmama allik
Balm shelter (bb krem dimi bu?)
Essence rimel
Schwarzkoph got2b sprey
Hepsini hemen kullanmak istiyoruuumm
eyeliner ve fondöten de tavsiye edebileceğiniz marka var mı :26:
Bgn aldigim urunler:
Hotmama allik
Balm shelter (bb krem dimi bu?)
Essence rimel
Schwarzkoph got2b sprey
Hepsini hemen kullanmak istiyoruuumm
heyyy süper şeyler almışsın emin ol bayılıcaksınn :)
bu arada ewet cnm bb krem süperdir ilk sürünce diilde bi 5 dk sonra yüzüne oturr bayılırsın we essence rimel kullanmadım onu bilmiom sadece
eyeliner ve fondöten de tavsiye edebileceğiniz marka var mı :26:
Eyeliner olarak Flormar waterproof kullaniyorum canim. Fondotn kullanmiyorum ama bb cream (garnier) kullaniyorum ekstra bi fondtn kullanimina ihtiyac kalmiyo. Göz alti için roll-on urunude var cok kullanisli bayadir kullaniyorum memnunum canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok cnm kapatici diil cilde tazelik gorunumunu weren isilti weren bi urun olsbilir cnm benim hayatim makyaj bakim kozmetik uzerine kurulu kuaforum arti kuafor ogretmeniyim arti guzellik uzmani we prof. Makyozum o yuzden herkes aydinlaticiyi vs bilicek die bisey yok asla cahillik diil bu hemen dewam ediyim bu urunu elmacik kemiginin ustune ( ama az miktarda abartirsan bulent ablamiza donersin:)) dudak orta kismina rujdan once far olarak surebilirsin kas altlarinda kasi wurgular sahane gosterir goz pinarlarina uygulaniyor we ben gece makyajlarinda buyuk bir fircayla tum yuzume hafif degdriyorum makyaj bitiminde sahane oluyor tawsiye ederim cnm
Ya ben bu aydınlatıcıyı kapatıcı gibi gözümün altına ve üstüne sürüyodum fırçayla baya yanlış kullanıyomuşum o zaman başka önerileriniz olursa söyleyin bizede lütfen :)
Olur öyle bazen...
Ayy yok tatlimm goz altina uygulanmaz bu higlighter olayi yani aydinlatici olayi turkiyede yeni yeni yayilmaya basladi bilinmemesi we yanlis uygulanmasi normal cnm far olarak uygula sonra goz pinarlarina bunu surup istedgn tonda farlarla butunlestir kas dibine uygula elmacik kemiklerinin hemen ustune allik surdugn yerin bir tık ustune uygula ama cok az we yazdigim gibi gece buyuk kabuki fircayla yuzume hafif dokunuslarla yediriyorum cok cok cok cok cok az kullanarak ama kararini iyi ayarlamak gerek we son olarak dudak dolgunlugunda cok basarili dudagn tam ortasina surup dudak rengi bir kalemle cerceweleyip ustune parlak bi renksiz gloss surersen farki gorrsun cnm aslinda cok onericegim seyler war ama anca wakit bulabiliyorum mutlaka su bayram telasesinden sonra biraz zaman ayiricam konulara
Ay süpersin valla çok teşekkür ederim bilgilendirmen için :) forumda yeni paylaşımlarını bekliyorum sabırsızlıkla :)
Olur öyle bazen...
Yazanları okuyup koştum gratise bitmiş indirim ya
Ewet cnm bayram oncesi indirimdi arife gunu sondu burda yazmistim hatta neyse kurban bayramina yine indrin yaparlar buyuk ihtimalle
Paylasimlarim we onerilerim cok beğenildigi icin tawsiyelerime dewam edicem size muhtesem primerimden bahsetmek istiyorum yani turkcesiyle makyaj alti bazi bu baz sayesinde siwilce leke kucuk cukurlarin gorunumu hafifliyo we makyaja tertemiz puruzsuz bir gorunum saglaniyo we makyajin uzuuuun saatler kaliciligini saglamasida buyuk bir ozellik bi cok baz denedim ama rn cok mac we the balmi oneriyorum mac bana tuzlu kacar diyenlere the balm diyorum mac primerimin kutusu gecen ay bittigi icin alma firsatim olmadi yani antalyaya gitme firsatim olmadi ama daha yeni acilmis bir the bamim war onun fotosunu cektim we siddeetttllleee tawsiye ediyorum cok az bi miktar daha onceden nemlendiricimizi surdugumuz cildimize suruyoruz (dip not: nemlendiricinin cok iyi emilmesini bekleyin ve nemlendiriciyi cok az kullanin) daha sonra arkasindan time balmi cok az bi miktar alin we yuzunuze yedirin o kadifemsiligi hissedin harika oluyo kizlarr sonra fondoten yada pudranizi surun we hergun kullanmanizi tawsiye etmem ama ben hergun cildimi mutlaka temizleme jelimle temizliyorum diyosaniz surun icinde silikon barindirdigi icin iyi temizlemeniz lazim umarim begenirsiniz Eki Görüntüle 1204530
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?