- Konu Sahibi beyaz toprak
-
fiat idea var bende
motoruda kendi de kuçuk
az yakiyor, sigortasi uygun, park sorunu ya$amazsiniz , biraz tecrubeniz varsa herdelige girersiniz diyebilirim :)
tavsiye ederim ..
tabi ici ve bagajida kuçuk kendi minyon tipli olunca :)
ben fransadayim bizim $ehirde ki uç tane ancak var , nadir gorulen bi araba yani burdabaktım şimdi resimlerine çok ciciymiş canım yaa
Japon arabalari hesapli ve kalitelidir. Toyotalari Camry disinda sevmem ama Honda Accord'tan memnun kalmistim, bir onceki arabamdi.
Simdi Chevrolet'in SUV tarz arabasini kullaniyorum (Chevrolet Equinox), TR'de benimkinden yok, ama benzeri Captiva var. Chevrolet luks ve guzel arabadir, ama yakar yani, benzin konusunda cok hesapli degil. Ben iki arabamdan da memnun kaldim yine de.
Dodge, Saturn, Kia gibi arabalardan uzak dururum, kalitesiz diye duydum.
Eger aileyseniz tek kapili almazdim ben olsam. 4 kapilidan sasmam. :)
peugeot 308 kullanıyorum ben. memnunum dizel ve otomatik. yeni araç kullanmaya başlayacaksınız eğer kesinlikle otomatik tavsiye ederim. eğer gezmeyi seven biriyseniz de mutlaka dizel araç tercih edin bence. cesareti olmayan arkadaşlarım; ben araç kullanmaya başlamadan önce hep şunu düşünürdüm: minibüs şöförlerinden kamyon şöförlerinden daha mı az yetenekliyim ki kullanamıyorum ben diye? böyle düşüne düşüne şimdi kamyon şöförleriyle kapışıyorum bile yollarda:) istanbuldayım ben bide, düşünün buranın trafiğini
evet güzel bir öneri peugeot 308 benim ilk hayran olduğum arabalardan biri ama onun içinde bir arıza durumunda parçaları zor bulunan ve pahalı olduğu söylendi siz böyle bir sorun yaşadınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?