yves rocher selülit kremi ve yıne yves rocher inceltici sıkılaştırıcı kremini beraber kullanıyorum cok memnunum.
vichy denemiştim ama hiç işe yaramamıştı
barbara bort içinde iyi diyorlar ama yves rocherdan memnunum o yuzden degıstırmeyı düşünmüyorum
tam ısmını yazabılırmısın handemek vucut kremlerının..
yves rocher selülit kremi
yves rocher inceltici ve sıkılaştırıcı vücut kremi
zaten tek seri yanı yves rocher mağazasına gittiğinde sana yardımcı olup bu ürünleri verecekler. Patentli bir ürün ben şimdi karın sıkılaştırıcı kreminide kullanıyorum.dene memnun kalacaksın
EVET canım cilte faydası çok güzelleştiriyor selülitleride azaltıyor.hersabah kahvaltıda bi portakal bi greyfurt sıkıp karıştırıp içiyorum. tavsiye ederim.
ben Galenic elancy selilüt ktremini kullandım bacaklarımda ve kalçamda zayıf olmama rağmen
selilütlerim vardı....bu bir mucize olmalı hem sıkılaştırdı cildimi,hemde selülitim kalmadı.Herkese tavsiye ederimmm...
Nekadar zaman kullandınız kremiben Galenic elancy selilüt ktremini kullandım bacaklarımda ve kalçamda zayıf olmama rağmen
selilütlerim vardı....bu bir mucize olmalı hem sıkılaştırdı cildimi,hemde selülitim kalmadı.Herkese tavsiye ederimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?