• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Kullandığımız Ve Memnun Kaldığımız Selülit Kremleri?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
canım provital den nasıl bir etki gördün?ben bebek emzirdikten sonra sarktı ve yumusadı.üstelik büyükler.işime yararmı sence alayımmı. ve nekadar sürede etkisi belli oluyor..
sevgilerimle

slm ecemız gogusler ıcın avonun kremını kullandım ben canım duzenlı kullanırsan memnun kalırsın toparlıyor ve sıkılastırıyor hala banyodan sonra kullanırım.bırd the body shop ta var gogusler ıcın krem oda guzel dıyorlar.

guzellerım bnde dove u kullandm ama banyodada fırca yaptım sureklı ve her banyodan cıkarken soguk su tabı.braz donuyosunuz ama guzellık ıcın katlancazkaydirigubbakcemile3 smdı suna dumankayann formulunu kulancam umarım ıse yarar kızlar ıns hıcbırımızın kıllicik selüliti bile kalmazkaydirigubbakcemile5

guzellerım bnde dove u kullandm ama banyodada fırca yaptım sureklı ve her banyodan cıkarken soguk su tabı.braz donuyosunuz ama guzellık ıcın katlancazkaydirigubbakcemile3 smdı suna dumankayann formulunu kulancam umarım ıse yarar kızlar ıns hıcbırımızın kıllicik selüliti bile kalmazkaydirigubbakcemile5

tsekkurler gzzzd ,ınsallah canım hıcbırımızde selulıt kalmaz:Saruboceq:
suna dumankayanın aspırınlı formulunumu yapıyorsun canıma.s.

suna dumankayanın aspirin ürününü 3 ay yaptım ve düzenli yürüyüşte yaptım
ama hiç bi şekilde bana yaramadı boşuna ovundum aksamları ter döküyordum resmen :)
ve ovdugum yerler pul pul döküldü limon cok cildi kurutuyor sonra ugrastım kremlerle yumusatmak için
memnun kalmazsınız denemeyin walla

tsekkurler gzzzd ,ınsallah canım hıcbırımızde selulıt kalmaz:Saruboceq:
suna dumankayanın aspırınlı formulunumu yapıyorsun canıma.s.

daha baslamadım cnm bı lımon alıyım ole baslıcam ınsallah bu arada bira kürü de uygulicam ben oda catlaklara cok ii geliyomuş yazıodu okudun mu onu??catlagn varsa tabı:) bnm var bıraz ama baya gectı bacaklarımı frcalamaya basladıktan sonra kesın fırcala sende canm cok faydasını gordum yanı kremden cok fırca bence etkılı olan.yaza kadar hersey guzel olr ınsallah cicimmmmmm :Saruboceq:

daha baslamadım cnm bı lımon alıyım ole baslıcam ınsallah bu arada bira kürü de uygulicam ben oda catlaklara cok ii geliyomuş yazıodu okudun mu onu??catlagn varsa tabı:) bnm var bıraz ama baya gectı bacaklarımı frcalamaya basladıktan sonra kesın fırcala sende canm cok faydasını gordum yanı kremden cok fırca bence etkılı olan.yaza kadar hersey guzel olr ınsallah cicimmmmmm :Saruboceq:

bendede bıraz var catlak fırca hıc kullanmadım ama bıdenıycem ın ıse yarar.
catlaklar ıcınde bu formulu denemeyı dusunuyorum.
Deri Çatlakları
Deride meydana gelen çatlakları tedavi maksadıyla aşağıdaki reçeteler kullanılır.
Tedavi için gerekli malzeme : Alkol, asilbend.
Hazırlanışı : 100 gram alkole 10 gram asilbend konup, merhem yapılır. Çatlaklara sürülür.a.s.

arkadaslar clarınsın kremını kullanan yokmuuu bu yazada selulıtlı ve ıncelmemıs olarak gırmek ıstemıormmmm:delphin:

ben hiç birsey kullanmiyorum su an ama diyetisiyenim roc kulan demisti. keri34 arkadasimiz ise yaramadigini soyledi simdi ne yapsam acaba almasammi?

ben roc kullandım daha once sprey olanını ıkılı satılıyordu ozaman kampanyası vardı burda ama ıkı kutudan sonra devam etmedım surulusu cok guzeldı hemen emılıyordu.tabı selulıt kremlerını duzenlı bır kac ay kullanmak gerekıyor kı faydasını gorebılelım bır kutuyla cokta fazla bır etkı gorebılecegımızı sanmıyorum dolayısıyla bende gormedım ama duzenlı kullanınca ne olur bılemem dıyetısyenın onermesıde guzel aslında belkı ıse yarıyor olabılır.ben su an vıshy kullanıyorum ıkıncı krem bıtmek uzere buna devam edıcem baya memnun kaldım bu kremden

canım provital den nasıl bir etki gördün?ben bebek emzirdikten sonra sarktı ve yumusadı.üstelik büyükler.işime yararmı sence alayımmı. ve nekadar sürede etkisi belli oluyor..
sevgilerimle

Canım bu selülitim olmadığı için bu konuyu takip etmiyordum. şimdi gördüm. actibreast 1 ayın sonunda dolgunluk yapmaya başladı bende. 2. kutuda çok memnn kaldım. 3. kutuyu ara ara sürüyorum. yağ toplayarak etki ediyor sürüldüğü yerde. bence al herkeste aynı etkiyi yapmayabilir tabi ama şiddetle öneriyorum. benim de küçük değiller çok zaten dolgunlaştırmak için ideal.

pek selülitim yok ama bugüne kadar kullandığım tek vücut sıkılaştırıcı-selülit giderici amway
ondan da çok memnun kaldım

sampuanını ve yüz peelingini kullandım ama kullanmıs gibi hissetmiyo insan sabunla yıkasan da aynı yani..arkadasım makyaj ürünlerini kullanıyor güzel diyorCADIARZU

yves rocher selülit kremi ve yıne yves rocher inceltici sıkılaştırıcı kremini beraber kullanıyorum cok memnunum.

vichy denemiştim ama hiç işe yaramamıştı

barbara bort içinde iyi diyorlar ama yves rocherdan memnunum o yuzden degıstırmeyı düşünmüyorum

Back