canım provital den nasıl bir etki gördün?ben bebek emzirdikten sonra sarktı ve yumusadı.üstelik büyükler.işime yararmı sence alayımmı. ve nekadar sürede etkisi belli oluyor..
sevgilerimle
guzellerım bnde dove u kullandm ama banyodada fırca yaptım sureklı ve her banyodan cıkarken soguk su tabı.braz donuyosunuz ama guzellık ıcın katlancazkaydirigubbakcemile3 smdı suna dumankayann formulunu kulancam umarım ıse yarar kızlar ıns hıcbırımızın kıllicik selüliti bile kalmazkaydirigubbakcemile5
tsekkurler gzzzd ,ınsallah canım hıcbırımızde selulıt kalmaz:Saruboceq:
suna dumankayanın aspırınlı formulunumu yapıyorsun canıma.s.
daha baslamadım cnm bı lımon alıyım ole baslıcam ınsallah bu arada bira kürü de uygulicam ben oda catlaklara cok ii geliyomuş yazıodu okudun mu onu??catlagn varsa tabı:) bnm var bıraz ama baya gectı bacaklarımı frcalamaya basladıktan sonra kesın fırcala sende canm cok faydasını gordum yanı kremden cok fırca bence etkılı olan.yaza kadar hersey guzel olr ınsallah cicimmmmmm :Saruboceq:
arkadaslar clarınsın kremını kullanan yokmuuu bu yazada selulıtlı ve ıncelmemıs olarak gırmek ıstemıormmmm
canım provital den nasıl bir etki gördün?ben bebek emzirdikten sonra sarktı ve yumusadı.üstelik büyükler.işime yararmı sence alayımmı. ve nekadar sürede etkisi belli oluyor..
sevgilerimle
ben de kullanmadım ama o markanın vucut bakım ürünlerine güvenmiyorum canuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?