roc kullandım memnun kalmadım.dıor kullandım onuda begenmedım.vıch ıse yaramadı tek memnun kaldıgım lancome du.oda suanda uretılmıyormus.suanda ıse yarayacak bır marka arıyorum.sheseıdo yada clarıns ıse yarayabılır dıye dusunuyorum bırde lancome un yenı cıkardıgı kremı merak edıyorum
Ben Provitalin göğüs dolgunlaştırıcısını kullanıyorum ve çok memnunum. ürünlerin hep klinik çalışmaları yapılmış. bu firmanın bodyfit selülit kremi de var. bi bak istersen.
kremlerin bi faydası yokmuş hergün bi greydurt suyu için portakalla karıştırıp yağları yakıyor
sen ıcıyormusun canım gercekten bır yararı varmı acaba
EVET canım cilte faydası çok güzelleştiriyor selülitleride azaltıyor.hersabah kahvaltıda bi portakal bi greyfurt sıkıp karıştırıp içiyorum. tavsiye ederim.
tesekkurler mervesy suan vıchy kullanıyorum bır sure denıyecem ıse yaramazsa bakarım sen kullandınmı bu kremı
hayır canım benim selülit derdim yok allahtan-tatlicadiarzu-
kızlar başka bir forumda bir kız tanıdıkmı neymiş güzellik salonundan bir tarif almış. tüm topikleri okudum ve ve memnun kalmışlar 1 haftada etkisini gösteriyormuş. size doğal selülit kremini yazıyorum..
SIKILAŞTIRICI OLAN BİR VİCUT KREMİ ALIN. SONRA AKTARDAN ALDIĞIMIZ 1 ER ŞİŞE, KEKİK,SUSAM,MELİSSA YAĞI ALIN,ALMIŞ OLDUĞUMUZ NEMLENDİRİCİ KREMİN YARISNI BOŞALTIN VE VE ALMIŞ OLDUĞUNUZ YAĞLARIN YARISINI İÇİNE BOŞALTIN. SORUNLU BÖLGEYE MASAJ İLE SÜRÜN...
işte böyle arkadaşlar ben daha denemedim ama denemeyi düşünüyorum . üşenmezsem tabi ::)
Ben Provitalin göğüs dolgunlaştırıcısını kullanıyorum ve çok memnunum. ürünlerin hep klinik çalışmaları yapılmış. bu firmanın bodyfit selülit kremi de var. bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?