- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
Bende Rimmel'in Kate Moss serisinin moru var, murdumden biraz daha koyu ama guzel bir renk bence. Fiyati da uygundu. Yine Sephora'nin likit mat rujlarindan gul kurusu gibi bir rengi olan bir tane var, ama bende mor duruyor. Dun yeni bir konu baslatmistim ikisinin de orada resmi var, bakabilirsin=)kuzular bana çok pahalı olmayan mürdüm mor rengi ruj önerir misiniz ?
hemen bakıyorum kuzum rimmel kate moss rujları gerçekten süperBende Rimmel'in Kate Moss serisinin moru var, murdumden biraz daha koyu ama guzel bir renk bence. Fiyati da uygundu. Yine Sephora'nin likit mat rujlarindan gul kurusu gibi bir rengi olan bir tane var, ama bende mor duruyor. Dun yeni bir konu baslatmistim ikisinin de orada resmi var, bakabilirsin=)
hemen bakıyorum kuzum rimmel kate moss rujları gerçekten süper
bekliyorum yorumunu tatlım..Kızlar Makeup forever hd fondötenini bileniniz bilir..
Yeni fondöten çıkarmış buda makeup forever ultra hd imiş..
Yani 4k özellikli kameralarda bile fondöteni belli etmeme ve ışığı yansıtma özelliğine sahip bir fondötenmiş.
Ben bu tarzz hafif yapılı fondötenleri seviyorum, ve dayanamayıp sipariş ettim bugün.
Fondötenim gelince yorumlayacagım bu başlıkta.
Bende var, cok cok begenmedim acikcasi. Yapisi yine yogun, ciltte kendini belli eden bi fondoten bence. Gerci ben genelde bb cream kullaniyorum, o nedenle yapisi benim alistigimdan yogun gelmis olabilir.Kızlar Makeup forever hd fondötenini bileniniz bilir..
Yeni fondöten çıkarmış buda makeup forever ultra hd imiş..
Yani 4k özellikli kameralarda bile fondöteni belli etmeme ve ışığı yansıtma özelliğine sahip bir fondötenmiş.
Ben bu tarzz hafif yapılı fondötenleri seviyorum, ve dayanamayıp sipariş ettim bugün.
Fondötenim gelince yorumlayacagım bu başlıkta.
Bende var, cok cok begenmedim acikcasi. Yapisi yine yogun, ciltte kendini belli eden bi fondoten bence. Gerci ben genelde bb cream kullaniyorum, o nedenle yapisi benim alistigimdan yogun gelmis olabilir.
Evet muhtemelen o yuzden cok begenmedim ben, makeup forever fondotenleri begeniliyor yoksa. Smashbox studio skin fondotenimi de ayni nedenle iade etmistim. Mac face & body'i denemek var benim de aklimda=)Bende face and body kullanıyorum normalde.
Ama bazı özel dönemlerde kapatıcılığı bana yetmıyor. Birde ne zamandır makeup forever hd fondötende aklım kalmıştı.
Ultra olanı cıkınca onu denemek istedim. Bakalım ben beğenecek miyim? :)
Belki de sen bb kreme alıştığından begenmemiş olabilirsin.
Duygu Özaslan 4k videosunu çekmişti hiç belli olmuyordu yüzünde.
Evet muhtemelen o yuzden cok begenmedim ben, makeup forever fondotenleri begeniliyor yoksa. Smashbox studio skin fondotenimi de ayni nedenle iade etmistim. Mac face & body'i denemek var benim de aklimda=)
Essence i love extreme, max factor false lash effect, mac in extreme dimension lash, lancome hypnose.Merhaba.
Yeni üye oldum umarim dogru yere yaziyorumdur.
Bana rimel önerebilir misiniz kirpiklerim uzun fakat seyrek.Simdiden tesekkurler.
Tesekkur ederim :)Essence i love extreme, max factor false lash effect, mac in extreme dimension lash, lancome hypnose.
benim dolgunlaştırmada en başarılı bulduğum rimeller bunlar..ucuzdan pahalıya doğru sıraladım, bütçene göre seçersin birini:)
The balm in meet matte hughes kalıcı rujlari çok hoş ben adoring i aldım kırmızı olanın rengini beğenirseniz tavsiye ederim.çook kalici,mat ve dudakta yok gibi.ayrıca dudakları kuruyan sürekli krem-ruj tazeleyen ben bu ruju tüm gün sadece yemek sonrası tazeledim.indirimsiz fiyati da 34 tlKızlar güzel bir kırmızı ruj arayışındayim kadife duruşlu cırtlak renk olmayan dişleri sarı göstermeyen kurutmayan mat bir ruj arıyorum. Mac russian red var aklımda ama bir ruja 58 lirada vermek içimden gelmiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Russian redi olan arkadaşlar varsa parasına değiyor mu?
The balm in meet matte hughes kalıcı rujlari çok hoş ben adoring i aldım kırmızı olanın rengini beğenirseniz tavsiye ederim.çook kalici,mat ve dudakta yok gibi.ayrıca dudakları kuruyan sürekli krem-ruj tazeleyen ben bu ruju tüm gün sadece yemek sonrası tazeledim.indirimsiz fiyati da 34 tl
Yok adoring koyu bordo.loyal sizin istediginize yakın biraz bordomsu bi kırmızı.imkanınız varsa deneyin ya da youtube da videoları var nasıl durduğuna dair fikir edinirsiniz.alta foto ekledim yine de.ilki loyal diğeri adoringaklımda the balmda var . adoringin rengi nasıl hafif açık bir kırmızı mı. benim aklımda loyal var. oda sanki hafif koyu bir kırmızı. ben böyle çok açık bir kırmızı istemiyorum onlar çok dikkat çekiyor. kadifemsi bir kırmızı istiyorum. istediğim rengin resminide ekledim.
Yok adoring koyu bordo.loyal sizin istediginize yakın biraz bordomsu bi kırmızı.imkanınız varsa deneyin ya da youtube da videoları var nasıl durduğuna dair fikir edinirsiniz.alta foto ekledim yine de.ilki loyal diğeri adoring
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?