Ben de indirimi bekliyorum diğerleri için hepsi çok güzel.rica ederim:)çok teşekkür ederim zahmet oldu. devoted ile karıştırdım ben adoringi. ilk indirimde kurcalayayım. sentimental ile charming de hoşuma gidiyor. onlarıda almayı planlıyorum loyale ek olarak. tekrar teşekkürler.
Favori rimelim bi bu bır de avonun spectra lash maskarasini çok seviyorum kirpiklerim uzun olduğundan çok güzel gözüküyor bunları surdugumde herkes soruyor markası ne diye:)
gelelim bir diğer rimelimize
Maybelline colossal volum express
Lise yıllarında devamlı kullandığım rimelimm
Çok seviyorum kendisini
çoğunuzun mutlaka bu sarı tombik rimelden olmuşturr. o kadar uzun zaman oldu ki uzatması dolgunluk vermesi nasıldı hatırlamıyorum. tek bildiğim kullanırken çok seviyordum herkeste bayılıyordu
15 lira
ben de istiyorum bundan bulan bilen varsa yazın lütfen kızlar..Kizlar göz icine suruldugunde simsiyah duran kalici ve ayni zamanda kolay cikan bir göz kalemi önerir misiniz
Merhaba, ben de mufe ultra hd fondöteni almayı düşünüyorum. İlerleyen saatlerde parlama yapıyor mu acaba?Kızlar merhaba!
Mufe ultra hd fondötenim bugün makyaj trendi arayıcılığı ile elime ulaştı. Bu arada iyiki makyaj trendinden almışım bana yanında bir sürü tester ürün göndermişler:))
Ben fondöteni denedim cildimde. Aşırı hafif bir yapısı var. Size şunun garantisini verebilirim ki kesinlikle mac face and body'den daha hafif.
Bir kere ben cildimde fondöten oldugunu bile unuttum. Ve ayrıca cildinize uygun rengi alırsanızda asla yüzünüzde fondöten olduğunu anlayamazlar bence.
Bunu görebilmeniz icin elimden geldiğinde iphone kameramla Hd çekimler yapmaya calıştım(boyun - yüz arasını göstermek amaçlı)
Eki Görüntüle 1656291
Eki Görüntüle 1656292
Sanırım ben fondötenimi buldum:) merak edenler denemekten hiç çekinmesin bence püf noktası kendi ten renginize uygun rengi almakta..
Canım cok az yapıyor ama fondöten mat bitişli oldugundan o yaptığı hafif parlama cilde doğal bir bitiş kazandırıyor. Ben glowy tarz bitişlere bayılırım. O yüzden mufe ultra hd den cok memnun kaldım. Gün içerisinde oksitlenme yapıp koyulaşmıyor.Merhaba, ben de mufe ultra hd fondöteni almayı düşünüyorum. İlerleyen saatlerde parlama yapıyor mu acaba?
Glowy olan fondötenler bence de daha güzel daha doğal duruyorlar. Bakacağım o zaman, çok teşekkürler :)Canım cok az yapıyor ama fondöten mat bitişli oldugundan o yaptığı hafif parlama cilde doğal bir bitiş kazandırıyor. Ben glowy tarz bitişlere bayılırım. O yüzden mufe ultra hd den cok memnun kaldım. Gün içerisinde oksitlenme yapıp koyulaşmıyor.
Rica ederim mutlaka bakın yapısı falan cok güzel:)Glowy olan fondötenler bence de daha güzel daha doğal duruyorlar. Bakacağım o zaman, çok teşekkürler :)
Eklips in fırçalarından memnun musunuz bugün alıcaktım bende vazgeçtim sonradan güvenemedim pekbugün watsonstan beauty blender' ıda almış bulunmaktayım,
yanınada iki far fırçası daha ekledim. ee bunları alınca süngerleri fırçaları yıkamak içinde bebe şampuanınıda aldım.az kalmıştı çünkü
Eki Görüntüle 1676139
memnunum.. fena değil..Eklips in fırçalarından memnun musunuz bugün alıcaktım bende vazgeçtim sonradan güvenemedim pek
ben diadermineden hiç memnun kalmamıştım.rossmandan bugün aldıklarım.
bu arada 2 kalem oradan değil bir eczaneden.Eki Görüntüle 1684175
benim 2ci. ben beğendimdi. teşekkürler. niveada var elimde. ikisinide kullanıyorumben diadermineden hiç memnun kalmamıştım.
güle güle kullan aldıklarını oky
Benn aldım bileeKızlarrrr indirime koşun
Neler alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?