- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eğer gratis kartın varsa 35 liraya gelmesi lazım..Kızlar nude dude paleti kaça geliyor yaa, gidip bakan var mı?
ayy yok gitmem ya the balmdan birşeyler alayım diyordum. aman belki gitmem.. gelemem o kalabalığaaşırı vardı ya..1 saat sıra bekledim ben:)) hatta buraya fotosunu koyayım sıranın
Eki Görüntüle 1695782
valla ihtiyacın yoksa gitme cidden çekilecek gibi değil, bana da sürpriz oldu:))ayy yok gitmem ya the balmdan birşeyler alayım diyordum. aman belki gitmem.. gelemem o kalabalığa
sonra alırım artık. kalmıyor birde gidiyorsun yok bitmiş.valla ihtiyacın yoksa gitme cidden çekilecek gibi değil, bana da sürpriz oldu:))
Gratis kart var. Yarın kardeşim gidip bakacak, varsa aldırcağım. Pek sanmıyorum olacağını ama.. :/Canım eğer gratis kartın varsa 35 liraya gelmesi lazım..
ben ilk defa bahama mama ve hot mama gördüm reyonda, bu sefer stokları sağlam gibisonra alırım artık. kalmıyor birde gidiyorsun yok bitmiş.
inşallah vardır, sen ne zamandır nude dude paleti istiyorsun umarım kavuşursun:)Gratis kart var. Yarın kardeşim gidip bakacak, varsa aldırcağım. Pek sanmıyorum olacağını ama.. :/
aa onlar indirimde olmazdı. güzelmiş bak bu haber:)ben ilk defa bahama mama ve hot mama gördüm reyonda, bu sefer stokları sağlam gibi
inşallah vardır, sen ne zamandır nude dude paleti istiyorsun umarım kavuşursun:)
Ben almıştım ama o kadar çok ley almışım ki fazla geldi ve bırakmak zorunda kaldım ki fiyatları önce yükseltip sonra indirmişler sözde indirim yani :) kasada sıra olmasının sebebi de alanların bir çoğu ürünü tekrar geri bırakıyo eğer çok çok ihtiyacın yoksa diğer indirimleri bekle derimbalm joviye taktım bu ara . birde bende hala mary lou aydınlatıcı yok.
Yaa bunu bende fark ettim..Aldıklarım resmen 154 lira tuttu zaten kasada şoklara girdim. Hatta sevgilime dedim indirim mi oldu bindirim mi bilemiyorumBen almıştım ama o kadar çok ley almışım ki fazla geldi ve bırakmak zorunda kaldım ki fiyatları önce yükseltip sonra indirmişler sözde indirim yani :) kasada sıra olmasının sebebi de alanların bir çoğu ürünü tekrar geri bırakıyo eğer çok çok ihtiyacın yoksa diğer indirimleri bekle derim
Gratis sanki bu haftaiçi bi indirim daha yapabilir gibi geliyo bana.ben kasa için sıraya girdiğimde arka tarafta fark ettim ki kasa kasa ürünleri depolamışlar ve kasalarıda ortaya çıkarmışlar hatta bende kasadan birkaç ürün daha ekledimYaa bunu bende fark ettim..Aldıklarım resmen 154 lira tuttu zaten kasada şoklara girdim. Hatta sevgilime dedim indirim mi oldu bindirim mi bilemiyorum
zaten aralık sonu da yılbaşı indirimi olacak..ooh indirim üstüne indirim batıracaklar biziGratis sanki bu haftaiçi bi indirim daha yapabilir gibi geliyo bana.ben kasa için sıraya girdiğimde arka tarafta fark ettim ki kasa kasa ürünleri depolamışlar ve kasalarıda ortaya çıkarmışlar hatta bende kasadan birkaç ürün daha ekledim
hani daha yeni indirime girmişken ürün dolu kasaları ortaya çıkarmaları düşündürdü beni açıkçası bakalım görcez ilerleyen günlerde :)
Olur olur hatta ben yılbaşında daha büyük indirim bekliyorum aralarda yapılan indirimleri pek beğenmiyorumYılbaşındada bu kadar iyi indirim olurmu acaba,kendimi yılbaşına saklıyorum:)
Bence yılbaşında daha iyisi olacak..Çünkü bu ara indirimlerde hep fiyatları şişiriyorlar. Umarım yılbaşında da şişirme olmaz vallahi bu sefer almam olursa zatenYılbaşındada bu kadar iyi indirim olurmu acaba,kendimi yılbaşına saklıyorum:)