Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merahba okybenimde bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 1517937
maskeye bayıldım.. saçımı yumuşacık yaptı. dün yıkadım. argan yağlı olanı. bir sarı olan vardı. methedilen. onu hiç beğenmemiştim. ama bu süper çıoktımerahba oky
watsons saç sampuanı uzun vadede kepek yaptı ama su maske nasıl ?
bira özlü değil demi ?maskeye bayıldım.. saçımı yumuşacık yaptı. dün yıkadım. argan yağlı olanı. bir sarı olan vardı. methedilen. onu hiç beğenmemiştim. ama bu süper çıoktı
değil. ballımıydı neydi. ama feciydi.bira özlü değil demi ?
senin aldığın bu değil mi demi arganlı olanı oky?
evet. bundan memnun kalmadım. aldığım arganlısı. çok memnun kaldımsenin aldığın bu değil mi demi arganlı olanı oky?
makyaj temizleyicisi almışsın sonunda.Watsons alışverişim sadece maybelline tshoptan aldım aslında daha alacaklarım vardı ama gratis ve burdaki diğer kozmetik mağazaları indirime girmemiş küçük yerler daha çok indirim yapıyor bence.ama onlar indirime girincr ben şehirdışında olacam bunlarla yetinmek zorunda kaldım
Eki Görüntüle 1518530
evet kavuştum sonunda bundan umutluyum artıkmakyaj temizleyicisi almışsın sonunda.
yorumlarını bekliyorum senden
güle güle kullan aldıklarını :)
watsons indirimlerini begenmedim. Gratisten de pek birşey beklemiyorum. zaten alacağım birşey kalmadı. The balm indirim yaparsa bir allık alacağım o da hediye.
çok teşekkür ederim bende ondan aldım bugün :)evet. bundan memnun kalmadım. aldığım arganlısı. çok memnun kaldım
Güle güle kullan. umarım beğenirsinçok teşekkür ederim bende ondan aldım bugün :)
makyaj temizleyicisi almışsın sonunda.
yorumlarını bekliyorum senden
güle güle kullan aldıklarını :)
watsons indirimlerini begenmedim. Gratisten de pek birşey beklemiyorum. zaten alacağım birşey kalmadı. The balm indirim yaparsa bir allık alacağım o da hediye.
bunu bende denemiştim ama beklentilerimi karşılamadı. kirpiklerimi yapıştırdı hemen.
bu nasıl bir maskara bunu aldım deneyince beğendim ama
bunu bende denemiştim ama beklentilerimi karşılamadı. kirpiklerimi yapıştırdı hemen.
sen memnun kalırsın belki canımhata yaptım desene butterfly olanı ile arada kalmıştım :S bu ince fırça diye seçtim