- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Tatlım fiyat sorun değil dersen mac kaş maskarası benim favorim 2.şişesini aldımteşekkür ederim kaş farı ve maskarasına bakacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım fiyat sorun değil dersen mac kaş maskarası benim favorim 2.şişesini aldımteşekkür ederim kaş farı ve maskarasına bakacağım
canım benim kaşlarım koyu renk birde ust kısımı biraz az o yana yapmak istiyorum azcıkTatlım fiyat sorun değil dersen mac kaş maskarası benim favorim 2.şişesini aldım
Hafifçe uygularsan yapay olcagını sanmıyorum canımcanım benim kaşlarım koyu renk birde ust kısımı biraz az o yana yapmak istiyorum azcık
ya yapay mı durur bilemiyorum ki
Bunu denemedim ama eğer göz makyajını temizlemek için istiyorsan neutrogena yı denemeni tavsiye ederim.indirim zamanı almıştım.çok memnun kaldım.göz çevresinde tahriş falan yapmadı hiç.Eki Görüntüle 1535988
Kızlar bunu deneyen var mı?
Ben bunun normal olanını kullandım çok güzeldi o yüzden merak etmiştim canım. Ben sadece göz değil bütün yüzü temizleyebilen bir makyaj temizleyicisi arıyorum, tek tek uğraşmak beni üşendiriyor geneldeBunu denemedim ama eğer göz makyajını temizlemek için istiyorsan neutrogena yı denemeni tavsiye ederim.indirim zamanı almıştım.çok memnun kaldım.göz çevresinde tahriş falan yapmadı hiç.
su garnier kusursuz makyaj temizleme suyu da iyi kuzuBen bunun normal olanını kullandım çok güzeldi o yüzden merak etmiştim canım. Ben sadece göz değil bütün yüzü temizleyebilen bir makyaj temizleyicisi arıyorum, tek tek uğraşmak beni üşendiriyor genelde
kuzum biliyorum bunu kullandım ben kaç şişe bitirdim bundan.. yeni olanı çıkmış ya karma ciltler için falanmış merak ettimsu garnier kusursuz makyaj temizleme suyu da iyi kuzu
aaa onuda merak ettim bak onun farkı nedir ki acabakuzum biliyorum bunu kullandım ben kaç şişe bitirdim bundan.. yeni olanı çıkmış ya karma ciltler için falanmış merak ettim
bende bi alıp denemek istiyorum vallahi hazır makyaj temizleme suyumda bitmişkenaaa onuda merak ettim bak onun farkı nedir ki acaba
merak ettim bende
dene bence bu ürün güzel zaten versiyonlarıda güzeldir :)bende bi alıp denemek istiyorum vallahi hazır makyaj temizleme suyumda bitmişken
ben bunu kullanıyorum. çok başarılı. güle güle kullan canımsu garnier kusursuz makyaj temizleme suyu da iyi kuzu
ben bunu kullanıyorum. çok başarılı. güle güle kullan canım
bugünde bunları aldımEki Görüntüle 1536483
wet n wild 6640 fab fuchsıaDudak kalemini merak ettim. Marka ve numara alabilir miyim?