bende mat rujlara bayılırım golden rose u da sevmiştimFlormar'ın mat rujlarına bayılıyorum ben. Renkleri olsun, matlıkları olsun gerçekten fiyatlarına göre gayet iyiler.
umarım bulabilirim canım.. haklısın bir deneyeyim tester iivory cokk aşırı açık canım bence buff almalısın. buff bana bile açık geldi düşün nc20 biraz koyu kalır bana normalde..ama buff 2 ton açık kaldı
merhaba bana göz altı kapatıcısı önerir misiniz?
hiç kullanmadım ama göz altlarım mor tenim beyaz
Güle güle kullan canım:))watsons dan aldıklarım :)
dışarda bir çark vardı çevirince kaç gelirse o kadar indiirm oluyordu ben en kücük olan 10 u kazandımtalihe bakın siz
Eki Görüntüle 1507991
teşekkürlerGüle güle kullan canım:))
kızlar göz makyajını tek seferde çıkaracak güçlü bir göz makyajı temizleyicisine ihtiyacım var.
loreal jel kabusundan sonra çift fazlı alacağım.
önerilerde bulunur musunuz?
biodermayı sürekli kullanıyorum zaten cildim içinBioderma Sensibio H2O çok güzel bir ürün. Göz dahil tüm makyajını temizliyor ve alerjik cildi olan bende bile en ufak rahatsızlık hissi uyandırmıyor. Göz makyajı tek severde uçuyor gidiyor.
Bir de Lancome Bi-Facil, şiddetle tavsiye ederim.
aa ne zamana kadar devam ediyormuş bu çark olayıwatsons dan aldıklarım :)
dışarda bir çark vardı çevirince kaç gelirse o kadar indiirm oluyordu ben en kücük olan 10 u kazandımtalihe bakın siz
Eki Görüntüle 1507991
bilmomki kuzum ben ancak 10 u çevirdimaa ne zamana kadar devam ediyormuş bu çark olayı
canım Güle güle kullan...watsons dan aldıklarım :)
Eki Görüntüle 1507991
kuzum ruju güzeldi alllıkta ii ama maskarasını bilmiyorum mgerçektencanım Güle güle kullan...
ben hiç rimmelin ürünlerini kullanmadim nasıl tavsiye eder misin...başarılı mı. ..
maskara almak istiyorum dolgunluk veren hangi marka alayım karar veremedim...
aa ne zamana kadar devam ediyormuş bu çark olayı
neden begenmedin mi kokusunu canımdark ben bir hata yaptım ve bunu aldım
halbuki kokuların arasından en çok bunu beğenmiştim ama bu değildi sanki o
ne olduysa burnum karıştı heralde
Eki Görüntüle 1509724
ne bilim kuzum var mı yok mu çözemedim hiç üstümde kalmadıneden begenmedin mi kokusunu canım
ahh o projeye uyabilsem. nerede:)Günaydın arkadaşlar
bir project pan konusu açmak istiyorum. katılım olur mu dersiniz?
peki nedir bu project pan?
project pan bir bitirme projesidir. Sürekli deli gibi kozmetik alışverişi yapmanızın önüne geçer.
Elinizde kullanmaktan sıkıldığınız yenilerini de almaktan kendinizi alıkoyamadığınız sürüsüyle kozmetik cilt bakım ürünü var diyelim. Bunlardan bitmeye en yakın 10 tanesini seçiyoruz. ve bir kozmetik diyetine giriyoruz. Bu 10 ürün bitmeden özellikle o kategoride bir ürün almıyoruz. (örneğin project pan ımızde iki adet allık var. bu allıkların dibini görmeden yeni allık almak yasak.)
Benimde senden pek umudum yok o konudaahh o projeye uyabilsem. nerede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?