- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istiyorum bende bendekızlar göz makyajını tek seferde çıkaracak güçlü bir göz makyajı temizleyicisine ihtiyacım var.
loreal jel kabusundan sonra çift fazlı alacağım.
önerilerde bulunur musunuz?
kuzum fondötenin tonu nasıl watsons dan mı aldın birde beyaz tene uyar mıRica ederim :)
buff aldım ben rengi tam beyaz tene uygun..benim açık buğday tenime 1-2 ton açık bile kaldı evet watsonstan aldım kuzumkuzum fondötenin tonu nasıl watsons dan mı aldın birde beyaz tene uyar mı
birkaç soru
benimki sand beige180.buff aldım ben rengi tam beyaz tene uygun..benim açık buğday tenime 1-2 ton açık bile kaldı evet watsonstan aldım kuzum
sand beige alsaydım sanrım banada tam olcaktı rengi..buff açık kaldı banabenimki sand beige180.
ama benimki yağlı ciltler için olanmış. mat bitişli istediğim için sanırım. benim cilt karma hatta kuru. ama sorun olmadı bende neyseki
teşekkürler oky
sand beige alsaydım sanrım banada tam olcaktı rengi..buff açık kaldı bana
tüm renkler buraya gelmiş midir acaba
sanmam.tüm renkler buraya gelmiş midir acaba
ivory cokk aşırı açık canım bence buff almalısın. buff bana bile açık geldi düşün nc20 biraz koyu kalır bana normalde..ama buff 2 ton açık kaldıteşekkürler oky
ivory sanki benim rengim gibi ama .. çok açıkmıdır ki denerim umarım vardır
ben nyx inkini ve macinkini kullanıyorum. memnunummerhaba bana göz altı kapatıcısı önerir misiniz?
hiç kullanmadım ama göz altlarım mor tenim beyaz
kızlar göz makyajını tek seferde çıkaracak güçlü bir göz makyajı temizleyicisine ihtiyacım var.
loreal jel kabusundan sonra çift fazlı alacağım.
önerilerde bulunur musunuz?
loreal true match concealer , note stick concealermerhaba bana göz altı kapatıcısı önerir misiniz?
loreal true match kullanıyorum memnunum.merhaba bana göz altı kapatıcısı önerir misiniz?
teşekkür ederim
yanma yakma yapmıyor ve oldukça etkili ben memnun kaldım.