Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..bugünde gratisten aldıklarım
lorealin rimelinin mavisini almıştım. bugünde siyahını aldım
Güle güle kullan aldıklarını :)Canim.inanılmaz guzel.bu arada bir diger gratiste goz far bazini gördüm.the balminda vardi essence inde.ama yine kuyruk yine kuyruk.tabii bir urun icin giremedim.daha suadiyedekinden yeni cikmistim çünkü : )
Sen nasıl buldun aldiklarini.
ha hayyal o ruj varya 2 gunde kurudu.2 surmeye hemde.kotuymus.
Canim.inanılmaz guzel.bu arada bir diger gratiste goz far bazini gördüm.the balminda vardi essence inde.ama yine kuyruk yine kuyruk.tabii bir urun icin giremedim.daha suadiyedekinden yeni cikmistim çünkü : )
Sen nasıl buldun aldiklarini.
ha hayyal o ruj varya 2 gunde kurudu.2 surmeye hemde.kotuymus.
aynen keçeli kalem gibi. 2 günde bitti. ama keçeli bile daha fazla dayanırdıBaşkalarına bir de satış yaptık açıktan. Alın alın rengi çok güzel diye.
Keçeli kalem gibi yapacak birşey yok.
Birkaç kere sürüp atacağız artık
Renkleri çok hoşuma gitti gene de.aynen keçeli kalem gibi. 2 günde bitti. ama keçeli bile daha fazla dayanırdı
avonu çok sevmesemde bambu fırçalar ve gosh urunleri çok güzel...yıllar önce birkaç ürününü kullanmıştım çok memnun kalmıştım,gratıs ındırımınde görünce kaş kalemini kaptım...okypete heveslendirdin bende az sonra paylaşacağımwatsons ,gratis alışverişlerim. ve avondan aldıklarım..
merhabaEki Görüntüle 1291014
buda benim gratis alışverişim
Daha oncede kullanmistim,cok memnunum.paraben icermemesi de artisi.yuzumu vucuduma kullaniyorum.bence sebamedin en guzel urunu likidmerhaba
sebamedi daha önceden kullandın m ilk kez mi alıyorsun
yüz temizleme jelim az kaldı daDaha oncede kullanmistim,cok memnunum.paraben icermemesi de artisi.yuzumu vucuduma kullaniyorum.bence sebamedin en guzel urunu likid
Frat Boy ve benrinin o pamuğunu bende kullanıyorum çok memnunum.
benrinin hep disk pamuğunu alırdım bu sefer peeling etkiliyi alayım dedim. daha kullanmaya başlamadım ama.Frat Boy ve benrinin o pamuğunu bende kullanıyorum çok memnunum.
mesajını görmemişim.teşekkürler..Güle güle kullan aldıklarını :)
rimelden memnun kaldın mı gerçekten. ben pek beğenmemiştim
ruj kötüymüş derken wet n wild in rujlarından mı bahsediyorsun.