- 3 Eylül 2014
- 126
- 54
Hiç bilmiyorum tatlım ben beyaz sayılırım mutlaka testerdan denemek lazım esmerlerde hafif renkli allıklar bazen hiç belli olmuyorbeyaz tenlilere güzel olurda esmere gider mi sence
ben esmerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum tatlım ben beyaz sayılırım mutlaka testerdan denemek lazım esmerlerde hafif renkli allıklar bazen hiç belli olmuyorbeyaz tenlilere güzel olurda esmere gider mi sence
ben esmerim
Şu aralar bende sürekli Frat Boy kullanıyorum. Buğday tenliyim ve çok yakıştığını düşünüyorum özellikle, pembe bir lipgloss ile uyumu muhteşem. Ayrıca balmın allıklarında en çok sevdiğim şey kalıcı ve pigmentlerinin yüksek olması. Hot mama ve Frat boy favorilerim.Frat boy tam mat pembe cicim açık halde de resim koyarım şeftali ye kaçmıyor hiç. Diyorum ya üşümüş de pembelesmis gibi görünümü çok doğal.
ben golden rose un matte ruj serisini kullanıyorum çok hoş bence golden rose kalite artırdıBenim de ön yargım vardı ama nette de oldukça güzel yorumlar var bazı rimelleri hakkında.
Bir de bana bunu aldığım kozmetik mağazasındaki kadın çok yardımcı oldu. Normalde kimseye inanmam, kendi kafama göre alırım ama oradaki kadına güvendim ve aldığım her üründen çok memnun kaldım.
Ona sordum ben max factor 2000 calorie kullanıyorum, o dolgunluk veriyor dedim, kadın "onunla bu bir değil. max factorun o rimeli bunun yanında çok hafif etkili kalıyor" dedi. Netten de bakmıştım zaten denedim öyle. Çok beğendim.
Yalnız benim kirpiklerim uzun ve kıvrıktır. Max factorle kaşıma kadar uzamıyordu, bununla uzadı. Dolgunluğu da çok güzel.
Ayrıca senin önerinle maybelline'in the colossal go extreme'ini de aldım. Leather black olanını. Tek farkı diğerinden daha siyah oluşuymuş. Bunu da beğendim ama golden rose'dan fırsat olmadı tam olarak test etmeye. Yarın tekrar kullanıp yorum yaparım.
merhabaJohnsons baby yağını duştan çıktıktan sonra kullanıyorum ve gerçekten ferahlıyorum.kuru bi cildim olduğu için kullanıyorum sanki bebek gibi oluyo tenim
Dove sabunlarını da banyoda kullanıyorum.duş jelleri kansorajen madde içeriyormuş o yüzden ben de sabunna döndüm
Alix avien ruju nemlendirici içerdiği için dudaklarımı yumuşacık yapıyo.genelde bu ton dudak rengine yakın olduğu için göz makyajımı koyu yapınca tercih ediyorumm
Flormar xxl asla ama asla kullanmam.aldığım gibi duruyo.fırçası çok güzel ama sanki rimeli kurumuş bi yapıya sahip
Maybelline rimeline resmen aşık oldum tam istediğim gibi kirpikleri ayırıyo.kirpiklerim uzun olduğu için uzatmasına gerek kalmıyo benim için
baya pahalıymış iyi günlerde kullan canım
missha 13 numara signature kullanıyordum ondan stoklarda bitmiş daha ithal olmadığı için bundan aldım memnunum rengime uydu sayılır baya beyaz tenliyim. ışıltıda veriyor fiyatı 91 tl
Ben de senin gibi nemlendirici kullanıyordum ama yeterli gelmedi bana.birden bebek yağı kullanayım dedim memnum da kaldım.sonuçta bebekler için yapılmış bişi diye düşündüm.içeriğine baktım.sadece parfüm ve 2 şey daha var.hani diğerlerinden daha az kimyasal madde var sonuçta.merhaba
bende duştan sonra çok fazla vucüt kremi kullanıyorum. acaba bebe yağına mı geçsem. dediğin gibi bir sürü yabancı madde giriyor sonuçta vucudumuza.
missha pahalıdır ama güzeldir bb kremde bir numara bence canım missha signature kullanıyordum ondan çok memnundum 3 ayda anca btiiyorr parasını hakediyor çünkü maybelline ve diğer hiçbiri bunun gibi kapatıcı değil ve asla kendi ten rengimi bulamıyorum diğer bb ler hep koyu kalıyor missha perfect cover ve signature u şiddetle tavsiy ederim buna yeni basladım :)ama memnunumbaya pahalıymış iyi günlerde kullan canım
fiyatını hakkeden bir ürün mü sence