Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünki ganimetim:)
wet'n wildKirmizi yada daha kapali tondaki rujun markasi ve numarasi ne :)))
Bende onu merak ediyordum. Birde hiçbir yerde kalmamış. Koca Eskişehir'de tek bir tane bile bulamadım.merve boluğurun oynadığı göz kalemi reklamı akmaz kokmaz tamamen yalan. nedense kalem ogleden sonra goz altima inmiş oluyor
Gliss bende Uzun süre kullandım ama sanki saçlarımı seyrekleştirdi hacimsizleştirdi gibi geldi. Şimdi otacının on bitki özlü şampuanını kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.Kızlar, şampuan tavsiyenize ihtiyacım var.siyah gliss kullanıyordum.o sanki iyi gelmedi.sürekli aynı şampuanı kullanmak iyi olmuyor biliyorsunuz.en son urbanı aldım, mavi olanını.saçlarımı ağırlaştırdı.tuhaflaştı saçlarım.röflemi yenilemiştim belki ondan.ama sevmedim urbanı.eski adı down undermiş.merak ediyordum onu.kullanmış oldum.sorunuma bir el atıverin
Sağol canım.otacıyı bir ara kullanmıştım.o da iyi gelmemiştı.araştırmaya devam bennGliss bende Uzun süre kullandım ama sanki saçlarımı seyrekleştirdi hacimsizleştirdi gibi geldi. Şimdi otacının on bitki özlü şampuanını kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
Nerden ve kaça aldın canım?Kızlar mucizevi bi ürün gerçekten böyle bi etki bırakacağını hiç düşünmedim.dudaklarım aşırı kurur elimde sürekli yağlı krem yada dudak koruyucu kullanırdım ama gene de kururdu.dışarı çıkmadan önce yada yatarken sürüyorum dudaklarım yumuşacık oluyo ve uzun süre kalıcılığı var.sadece nane aromalı olmasına pek alışamadım o kadar
Watsonstan aldım canım indirimliydi bu ay 8 lira fiyatı.normalde de zaten 10 lira.Nerden ve kaça aldın canım?
Sağol canım.alayım ben de.Watsonstan aldım canım indirimliydi bu ay 8 lira fiyatı.normalde de zaten 10 lira.
İnşallah memnun kalırsın canımSağol canım.alayım ben de.
Sagol canim.inşallahİnşallah memnun kalırsın canım
bunun stick şeklinde olanı benim favorimKızlar mucizevi bi ürün gerçekten böyle bi etki bırakacağını hiç düşünmedim.dudaklarım aşırı kurur elimde sürekli yağlı krem yada dudak koruyucu kullanırdım ama gene de kururdu.dışarı çıkmadan önce yada yatarken sürüyorum dudaklarım yumuşacık oluyo ve uzun süre kalıcılığı var.sadece nane aromalı olmasına pek alışamadım o kadar
Stick şeklinde olanı kalmamıştı ben alırken keşke bende bundan alabilseydim.kutuda olunca sürmesi daha zor oluyobunun stick şeklinde olanı benim favorim