- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kryolan ...Kizlar yuzumde yara cikti izi kaldi.
Yuksek kapaticiligi olan bir urun biliyor musunuz ?
Sağol canım haber verdiğin için.indirimi bekliyordum ben de .tahmin etmiştim ama gitmedim hiç.30 31 ekim tarihleri arası geçerli.
ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir fırsat
30 ekim 2 kasım arası yazıyo bende30 31 ekim tarihleri arası geçerli.
ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir fırsat
aa evet şimdi gördüm30 ekim 2 kasım arası yazıyo bende
kadının biri 500 liralık alışveriş yaptı2 kasima kadar devam ediyor kızlar bugün gratiste izdiham vardı ilk defa bi indirimden yararlandim çok iyi motive ediyormuş erkek arkadasimi sıraya soktum garibim En sonunda gel dur burda yoksa su kadına bagircam diyodu teyze ittirip duruyomus ayy çok güldm yaa
Canım signature karma cilt için nasıl olur? Perfect döver gerçekten dediğin kadar var bende de 3 ay falan gitmişti hem de 30 ml garnieri deniyim dedim hic begenmedim çok kotu geldi misshadan sonramissha pahalıdır ama güzeldir bb kremde bir numara bence canım missha signature kullanıyordum ondan çok memnundum 3 ayda anca btiiyorr parasını hakediyor çünkü maybelline ve diğer hiçbiri bunun gibi kapatıcı değil ve asla kendi ten rengimi bulamıyorum diğer bb ler hep koyu kalıyor missha perfect cover ve signature u şiddetle tavsiy ederim buna yeni basladım :)ama memnunum
teşekkürler tatlım
sanmıyorum çünkü bu sadece gratise özeldi. watsonsta bile yoktu. ama öyle bir indirim varsa mutlaka facebook twitter adreslerinden paylaşırlar bir bak istersenKızlar flormarın kendi mağazalarında da indirim var mı acaba biliyor musunuz
Sırada arkamızdaki kızlarda öyleydi 500 600 garanti vardır ama bi havaları vardı anlatamam sanki marifet o kadar almakkadının biri 500 liralık alışveriş yaptı
soka girdik
Bu günden sonra %50 bi daha ne zaman olur ki valla hic olmayan zamanına geldi gerce raflarda boslamisti ama alınacak çok şey vardı offfkızlar indirimi kaçırmayın
Evet ya normal internet sitesinde indirim vardı ben de o yüzden mağazasında da indirim olur diye düşünmüştüm ;(sanmıyorum çünkü bu sadece gratise özeldi. watsonsta bile yoktu. ama öyle bir indirim varsa mutlaka facebook twitter adreslerinden paylaşırlar bir bak istersen