- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
ya onun doğru sürüş şekli var.benimkinide ilk seferlerde topak topak yapmıştı.
Eki Görüntüle 1100872
Pastelin bu rimeline bayılıyorum. Gratisten 16 liraya aldım. Fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor. :) Kirpiklerde temiz görünümü sevenlere hitap ediyor bence. Ben kalıp kalıp kirpik sevmiyorum tek tek kalkmış kirpik seviyorum. Pastelin bu mor rimeli de bunu sağlıyor. Çok memnunum kızlar :)
Eki Görüntüle 1100871
Bunun tombul olanını kullanmıştım berbattı. Tenime çok koyu geldi. Parlama yaptı. Ama bu yağlı ve karma ciltler için üretilmiş. Kullanan var mı aranızda? Diğerinden iyi mi?
Bir deee :) balm jovi paletini istiyorum the balmın. Değer mi sizce o paraya o palet veya başka önerdiğiniz palet var mı?
Aradığım böyle birşey yaa,bunu istiyorummmm nerede bulabilirimm!
tekin acar sevil douglas gibi yerlerde var
internette daha ucuza bulabilirsinn
Eki Görüntüle 1100286
Gelelim 24 saat kalıcı fondötenimize
Fondötenin kalıcılığı iyi .
Gerçekten de gün boyu yüzünüzde ilk sürüldüğü gibi tazeliğini koruyor .
Beğenmediğim tek yönü kapatıcılığı fazla iyi değil .
Cildimde kusur fazla yok ama arada sıra çıkan sivilcelerimi hiç kapatmadı mesela sürdüğümde de gayet belliydi
İnt bakıyorum,günlük olarak kullanamak için çok doğal bi ürün sayende ögrendim yaahu.
Canımmm tavsiye edebileceğim eyeliner varmııııı:)
evet rimeller bitti fondotenlere geçecektm ama eyelinerları yorumluyorum şimdi senin için takipte kal
dönüp dönüp tekrar aldığım tek rimelim
Max factor false lash effect
şu an 3.sünü kullanıyorum. rimel konusunda yeni şeyler deneme isteğimi düşünürsek benim için gerçekten olaganüstü birşeyy
adındanda anlaşıldığı gibi takma kirpik etkisi veriyor. dolgunlaştırması uzatması çok iyi. kirpik kıvırıcısı ile kullanırsanız mükemmel kirpiklere sahip olursunuz
bunu sürdüğüm bir gün annem kirpklerine ne yaptın takma mı yoksa diye sormuştu hatta
indirimsiz 40 lira gibi bir fiyatı var.indirmlerle daha ucuza alabilirsiniz