golden rose dipliner
uygun fiyata simsiyah bir dipliner arıyorsanız size göre. diplinerların ucu daha sert oluyor kalem gibi.
likit olanlarda genelde geç kuruma bu yüzden de bulaşma gibi bir sorun olur.bunda öyle bir durum söz konusu değil.
bu ürünün çok fazla hayranı var. ama benim elim diplinerlara alışkın olmadığı için kullanamadım.
Ve ben kullanıyorum artık haha
sen memnun kaldın mı canım.rahat kullanabildin miii
Evet kanka çok memnun kaldım..
Ucu tam benlik .
İnce uçları hiç sevmiyorum.
Geçen annem kalem şeklinde olanlardan almış . Baya ince ucu.
Attım kenara.
Süremiyorum o şekilde olanları
sevindim begendiğne.gerçekten çok fazla begeneni var ama ben daha ince uçluları seviyorum ya
Eki Görüntüle 1100872
Pastelin bu rimeline bayılıyorum. Gratisten 16 liraya aldım. Fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor. :) Kirpiklerde temiz görünümü sevenlere hitap ediyor bence. Ben kalıp kalıp kirpik sevmiyorum tek tek kalkmış kirpik seviyorum. Pastelin bu mor rimeli de bunu sağlıyor. Çok memnunum kızlar :)
Eki Görüntüle 1100871
Bunun tombul olanını kullanmıştım berbattı. Tenime çok koyu geldi. Parlama yaptı. Ama bu yağlı ve karma ciltler için üretilmiş. Kullanan var mı aranızda? Diğerinden iyi mi?
Bir deee :) balm jovi paletini istiyorum the balmın. Değer mi sizce o paraya o palet veya başka önerdiğiniz palet var mı?
Yada dipliner bir önceki sayfada gösterdiğin de güzel ama kolay bulabileceğim bir ürün olsun istiyorum. Yasadıgım şehir küçük denemek istiyorum bu yüzden.:26:
sana golden rose dipliner tavsiye ediyorum o zamankolayca bulabilirsin. ucu ne çok kalın ne de ince.rengide simsiyah
ben ikisinide kullandım.ikiside berbattı bana göre.
Bu bb kremi kullandım ve diğerini hiç kullanmadıgım için bence iyidi canım:)
Ben bu bb kremin yağlı ciltler için olanından kullanıyorum , buğday tenliyim ama orta olanı çok koyu durmuştu açık ton tam bana göre oldu ama kapatıcı özelliği yok gibi birşey sadece yüze canlılık veriyor ve sivilce oluşturmuyor, normalde benim cildim fondoteni kabul etmz hemen sivilce yapardı sırf bu yüzden kullanıyorm diyebilirim.
yok mu paylaşımda bulunmak isteyenn
yok mu paylaşımda bulunmak isteyenn