- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
evet etkisi geçici. söylediklerin doğru canım. ama yağlanmasını engellemiyor ben gözenekler ve pürüzleri biraz daha az görünür yaptığı için kullanıyorum.
hayır canım balm'ı hiç önermiyorum ben hiç beğenmedim işe yaramıyor. porefessional aslında çok iyi neden önermemişler anlamadım? ama en güzel ve benim kullandığım urban decay pore perfection mor canım combination ciltler için resim çeker koyarım sonra...ama bir şey söyliyeyim mi, fondoteninin kapatıcılıgı iyi olduktan sonra gerekmiyor baz.
Ürünlerine bayuldumnaked 2 nin fiyatı yüksen diye biliyorım
türkiyeye kisa bi sürelgine gelmisti canım, fiyatı 100 küsürdü galiba. ben paris sephoradan aldim 40 küsür euroydu net hatirlamiyorum ama kolay kolay bitmiyor baya uzun gidiyor, cok memnunumm. simdi türkiyeye gelmiyormus sanırım artık
naked 2 ve naked 3 benzeri paletlerim süper cikti kizlar,
kullaniyorum bi haftadir.
Bi urban decay degil tabi pigment konusunda ama fiyati icin
cok cok iyi. Iyi ki almisim
herkese merhaba. sitede yeniyim umarım yanlış yere yazmamışımdır msjı :) flormarın makyaj bazını denedim ve hiç memnun kalmadım. birincisi çok kötü kokuyor, ikincisi gözenekleri kapatmıyor. çok sıvı yapıda çünkü. loreal'in bazından çok memnunum. güvenerek kullanabilirsiniz. yapısı biraz daha kremsi-süngerimsi.kızlar bugün flormara upradığımda makyaj bazını çok övdü kullanan var mı işe yarıyor mu gerçekten?
naked 2 ve naked 3 benzeri paletlerim süper cikti kizlar,
kullaniyorum bi haftadir.
Bi urban decay degil tabi pigment konusunda ama fiyati icin
cok cok iyi. Iyi ki almisim
Sevindim senin adınadün burada konuşmuştuk sana de sorayın dedim makyaj bazı kullanıyo musun? Ya da gerekli mi sence
canımm nerden aldın? yaaa fotograf koyar mısınnnn?? bende kullanıyorum farklı paletler ama UD gibi olmuyor ucuyorlar hemen.
Selam kizlarrr.internete erişimin kisitli.o yüzden size katilamasamda takip ediyorum :)
Kizlar bunlar yeni aldigim urunler bi arkadasima siparis vermistim o yuzden deneme imkanim olmadi daha sonra kargoyla gondericek bana pastel stick kapatici kullanan varsa bana yorumlayabilir mi?
Meggy ruju da cok tavsiye etmisler o yuzden aldim..far ve diplinerin yorumlarini gordum onlardan eminim ama diger ikisi konusunda tereddute dustum..
meggy rujun fiyatı ne kadar ve nerden bulabılırız?
Selam kizlarrr.internete erişimin kisitli.o yüzden size katilamasamda takip ediyorum :)
Bende bunlari yeni aldim :)
ne zaman geliyorsunnnnnnn :)))
şu makyaj temizleme suyunu çook merak ettim alıcam hemen
ne zaman geliyorsunnnnnnn :)))
şu makyaj temizleme suyunu çook merak ettim alıcam hemen
arkadaşım kullanıyordu, birkaç defa denedim, ben hiç sevmedim. temizleyemedi. çok ağır göz makyajı yapıyorum diye çıkarmıyor dedim ama yok şimdi kullandığım harika çıkarıyor. ama yağlı değil formülü, fresh. o temizlenme hissini veriyor en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?