- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
estee lauder double wear bende cok merak ediyorum renk secenegide cok
ürün süper teninize uygun olan rengi deneyip almanızı tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estee lauder double wear bende cok merak ediyorum renk secenegide cok
ürün süper teninize uygun olan rengi deneyip almanızı tavsiye ederim
önümüzdeki ay ben bunu kesinlikle alicam. Peki yaz icin uygunmu? Aslinda ben pek fondeten kullanmiyorum özel günler haric ama suan sirf merakima yeniliyorum. Dokusu nasil?
Kizlar bunlar yeni aldigim urunler bi arkadasima siparis vermistim o yuzden deneme imkanim olmadi daha sonra kargoyla gondericek bana pastel stick kapatici kullanan varsa bana yorumlayabilir mi?
Meggy ruju da cok tavsiye etmisler o yuzden aldim..far ve diplinerin yorumlarini gordum onlardan eminim ama diger ikisi konusunda tereddute dustum..
pastel stick kapatıcıyı kullanıyorum göz altlarım pek mor değil benim ama istediğim etkiyi yakalayamadım gibi bitince tekrar almayacağım bir ürün.Essence farın tekli pembe olanını aldım begendim gayet hoş ve golden rose diplıner bir harika
Kizlar nihayet kargom geldi
Hepsini cok sevdim :)
canımmm rimmel stay matte çok güzelll. benim cildim çok yağlı hem matlaştırıyor hem de sabitliyor makyajımı. güle güle kullan hepsini 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizla benim kirpikler dokul dokil kalmadi bir sey. Maybeline kullaniyrdum ama cok fena dokuldu mascaradan kaynakli.sanirim. kkk aydir hicakhaj yapmiyrum kirpik kalmadi mascara surerken moralim bozuluyr. Onerebileceginiz ekonomik dolgunlaatiran kiviran ve uzatan bi mascara lazim :/
canım mascara bilmemde hint yağıyla badem yağını karıştırıp sürebilirsin kirpiklerine :26:
Gercekten bir faydasi varmi cok soyleyen var ama denedinmmi denedi isen ne kadar sure denedin. Sikiliyrm birakiyorum hemen
bende sıkılıyorum ya 4 5 gün kullanmışımdır sonra sıkıldım bende ama düzenli kullanımda işe yarıyor
şu videoda 19:40 dan başlatıp izlersen canım previn dinçerde kullanmış o yağlardan :)
[video=youtube;BI2uBcn07XE]http://www.youtube.com/watch?v=BI2uBcn07XE[/video]
Okulun internetini kullaniyrm canim. Men yasakli siteler arasinda youtube o yuzden bkmyrm :) daha sonra bkacam insaallah tesekkur ederim
rica ederim kullansak iyide işte :))