Yuz temizliginde sorun yok ama rimellerimi cikarma konusunda basarisiz buldum rimeller icin cift fazli temizleyici alicam :)
evet canım heh ben uzun uzun anlatmaya çalışmışım aklım çalışmıyor herhalde sen iki cümleyle yazmışsın bin yaşa:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuz temizliginde sorun yok ama rimellerimi cikarma konusunda basarisiz buldum rimeller icin cift fazli temizleyici alicam :)
evet canım heh ben uzun uzun anlatmaya çalışmışım aklım çalışmıyor herhalde sen iki cümleyle yazmışsın bin yaşa:))
Sende gayet guzel anlatmissin bence canim ben seni onaylamak icin yazdim zaten :)
Sen ne kullaniyosun temizleyici olarak rimellerde sonuc nasil?
neutrogena deep clean makyaj temizleme mendili canimm. mavi bir pakette. miss gibi kokuyor, hiç yakmıyor ve hemen tertemiz yapıyor gözümü yüzümü kesinlikle tavsiye ederim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denerim canim tesekkur ederim..
Bende bugun diadermine cc krem rimmel pudra allik ve far fircalari aldirdim bi arkadasima watsonstan 20 tl lik alisverise diadermine cift fazli goz makyaj temizleyicisi 6 tl idi denemek icin aldirdim.bu arada pure beuty cc kremin sadece ivory olani vardi kadikoydeki 2 watsonstada naturel bulamadim esmer oldugum icin ivory bende olmayacakti cesaret edemedim o yuzden diadermine aldim paraben silikon parfum olmadigi icin insallah pisman olmam tereddutlerim var..
Bende bunlari yeni aldim :)
Denerim canim tesekkur ederim..
Bende bugun diadermine cc krem rimmel pudra allik ve far fircalari aldirdim bi arkadasima watsonstan 20 tl lik alisverise diadermine cift fazli goz makyaj temizleyicisi 6 tl idi denemek icin aldirdim.bu arada pure beuty cc kremin sadece ivory olani vardi kadikoydeki 2 watsonstada naturel bulamadim esmer oldugum icin ivory bende olmayacakti cesaret edemedim o yuzden diadermine aldim paraben silikon parfum olmadigi icin insallah pisman olmam tereddutlerim var..
Watson's Magic Lip Balm, yumusak dokusu kokusu ve doğal bir renk vermesi sebebi ile tercih ettiğim gözde dudak koruyucum. Severek kullanıyorum:)
------------------------------------------------------
Rimmel London Kate Moss Rujlarııııı,hastasıyım denilebilir. Her bakımdan iyi bir ürün, ben 07,16,19 vee 107 numralarını tercih ediyorum:)
Tamam tatlim kargo bekliyorum haftaici gelir buyuk ihtimalle..dene bir bakalim nasil olacak canım. inanır mısın her makyaji markayı bilirim dener araştırırım ama cc krem nedir nasildir ne ise yarar hic bilmiyorum. bb krem denedim ama bana uymadi. bende esmerim(sürekli solaryuma girdigim icin) tam kapatmıyor illa fondoten olacak. acaba cc mi alsam? aldıklarından memnun kalırsan söyleyiver deniyim bende:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Losyonu cok guzel kokuyo canim hic agir degil spray konusunda fikrim yok ama losyondan memnunum.hamile oldugum icin hergun tum vucut kremleniyorum ama rahatsizlik duymadim hic :)vaseline kreminin kokusu nasil? ben sprayini almaya düsünüyorum, ama agir midir kokusu diye teredütte kaldim
Canım rujlardan nerede bulabilirimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Watsonsta var diye biliyorum ben fiyati 15 tl sanirim
Diadermine mi kullaniyosun canim sen?Ben çok memnumum ccden
Baktım internet sitesinden bulamadım
Diadermine mi kullaniyosun canim sen?
Katalogunda yoktu ben bu markanin pudrasini aldirdim yeni ama magazada mutlaka vardir canim
Diadermine mi kullaniyosun canim sen?
Katalogunda yoktu ben bu markanin pudrasini aldirdim yeni ama magazada mutlaka vardir canim
yok canım pure beaty ismini yanlış yazmış olabilirim :)
Canım rujlardan nerede bulabilirimm
vaseline kreminin kokusu nasil? ben sprayini almaya düsünüyorum, ama agir midir kokusu diye teredütte kaldim
mac studio fix
dior forever
estee lauder double wear
mac studio fix
dior forever
estee lauder double wear