- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
bu rimeli bende merak ediyorum deneyeceğim mutlaka.
bioderma hakkında görüşlerinide yazarsan sevinirimm
rimel bende çok bi işe yaramadı. nedense sevemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu rimeli bende merak ediyorum deneyeceğim mutlaka.
bioderma hakkında görüşlerinide yazarsan sevinirimm
kızlar bugün flormara upradığımda makyaj bazını çok övdü kullanan var mı işe yarıyor mu gerçekten?
Çok hafif bir losyon şeklinde olan ürünü yüzünüze sürdüğünüzde hemen emiliyor. Kokusu bitkimsi değişik bir koku ama rahatsız etmiyor. Ayrıca su bazlı olduğu için gözenekleri tıkamıyor. Su bazlı föndötenle kullandığımda makyajım daha kalıcı oluyor. Bu yönden bazla föndötenin aynı yapıda (su bazlı, yağ bazlı) olmasına dikkat ediyorum.
Gözenekleri hafiften yok ediyor ve fondöteni sürdüğünüzde daha pürüzsüz görünüyor cildiniz ama öyle aman aman bir pürüzleştirmesi yok. Makyajın daha kalıcı olmasını sağlaması bakımından ise çok fazla şey beklememek lazım ancak bazsız yapılan makyaja göre makyajın daha uzun gittiği gerçek. İlk deneme için fena sayılmasa da eğer gerçekten iyi bir makyaj bazı arayışındaysanız bu üründen beklediğinizi bulamayabilirsiniz.
Birçok markanın primer ını denedim. Mac, The Balm, Loreal, Sephora Benefit, Make Up Forever ... Fakat son 1 aydır her sabah bu ürünü kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Özellikle fiyatına göre müthiş bir performansı var. Sivilce yapmaması, tenime uyguladığım herşeyi uzun süre bozmadan sabitlemesi, yumuşacık dokusu ve hafif kokusu benim için çok hoş.
kullanmadım ama bloglardaki yorumlar bu şekilde kimisi hiç memnun değil kimisi çok memnun denemek gerekiyor :)) bende baz arayaşındayım
ben hiç kullanmadım ve açıkcası hatun bi övdi acaba mı oldum. denemekte içimden gelmedi hiç makyaj havam yoktu. bazı blogerlar övmüş flormarın bazını
evet makyaj puanı da çok yermiş ben baz kullanmadım hayatımda ama araştrdım ki şu yaz ayında olmazsa olmazmış :)))
yağlı ciltlere iyi gelmiyormuş ama onu okumuştum. benim karma t bölgesi biraz yağlı. bilen hatunlar yok mu :)
benim cildimde karma yağlıya dönük aslında ben bazın yağlı ciltlerin kullanması gerektiğini biliyordum parlamayı yağlanmayı önlüyor makyajı sabitliyor yanlışmı biliyormuşum evet biri bizi aydınlatsınnnn :)))))))
http://makyajsizasla...............tr/2012/11/flormar-yuz-bazi-primer-make-up-base.html
bak burda altta yorumlarda öle diyenler var
site ismi yazılmadı. flormar baz yazdığında ilk çıkan site makyajsız asla
evet öyle yazıyor çok şaşırdım demekki bu bazın nemlendirme özelliği çok fazlaymış yorumdada belirtildiği üzere o zaman bu bize yaramaz
benim çok yağlı diil ama bilemedim ki denemek lazım. üşenmezsem bidahaine deneyeyim :)
yazın makyaj yapmıyorum ben ya geceleri bazen . sonbahara doğru bulurum herhalde
ya bir süre sonra burun alın parlıyor ya sinir oluyorum ben ( bencede bu baz sonbaharda kullanılır
o zamana kadar araştıralım :) bulursak paylaşırız
kızlar bana yağsız nemlendirici önerebilirmisiniz :26:
hayir canım sadece sephoradabulabilirsin. benefit. ayrica bu gozenekleri kapatma olayıda yalnızca makyaj altına baz olarak kullanıldıgında. yani kozmetik.
bioderma sebium serisinin nemlendiricisi canım:)
teşekkür ederim canım benefiti kimse önermiyor ya vazgeçtim ondan time balmı önermişsin ona bir bakayım
hayır canım balm'ı hiç önermiyorum ben hiç beğenmedim işe yaramıyor. porefessional aslında çok iyi neden önermemişler anlamadım? ama en güzel ve benim kullandığım urban decay pore perfection mor canım combination ciltler için resim çeker koyarım sonra...ama bir şey söyliyeyim mi, fondoteninin kapatıcılıgı iyi olduktan sonra gerekmiyor baz.
öncelikle bazın görevi ne bunu sormam gerekiyor makyajı sabitlemek akmasını ve cildin yağlanmasını önlemek diye biliyordum ama öyle değilmiş ee peki ne işe yarıyor benefitin içinde silikon varmış sürünce etkili ama sonrasında o etki geçiyormuş