Merhaba Canim
Clarinsin Skin I. Pudrasini kullanmistim gecen yaz ve gercekten cok begenmistim. Tenimin rengi acildigi icin kullanamiyorum su an, yaz gelsin yine INSALLAH. sence Fondoteni yaza uygun mu? Terlemeye falan tutar mi? Pudra biraz agir gibi, fondotenide öyle mi? Yazin yüzde cok agir duran fondoten sevmiyorum o yüzden soruyorum.
Benimde kullandigm ve memnun kaldigm makyajlarmi sunayim arkdslar :) oncelikle clarinsten skin illusion adli fondoteni kullaniyorum ve asiri memnunum.. gunes korumali faktoru var ve minerakl icerikli va baska ozlelkleri varda suan htlamiorumaz miktarda suruldugu takdirde pudraya gerek kalmior ve yumusacik oluor cildiniz ama agir makyajda hfif pudra surmeniz gereblir..
Dier urunum ise the body shoptan allik yarisi pembe yarısı yavru agzi.. bunuda cok seviorum cnku ole bi dizayn edilmiski fircayi saga sola gezdirdigimde yavruagzi kismi fircanin ustune, pembede altina gelior ve yzume surdugmde yanaklarm pembe ve elmacik kemiklerimin ust kisminada aydinlatma vermis oluor :) hafif simli ancak guneste yakindan belli oluyor ole cok gorunur deil allahtan cnku simli allik vs sevmiorum..
3. Urunum yine clarinsten pembe allik harika otesi azicik fircayi gezdirmeniz yeterli ve cok hos dogal bi tonu var :)
4. Urunum waterprooftan bourjois 45 blue remix surme kalem.. harika bir rengi var klasik mavi filan deil cok farkli bi ton hafifte simlo gbi bole parlak cok hosuma gidior ve her tene uygun bir renk :)
5. Urunum ve dierlerini nette bulamadigm icn kendim cektim. Ilk once m.u artist fluid eyeliner no 2 den bahsedecgim.. cok canli bi mavi ve nette goze uygulanmis halini buldum gorudgnuz uzeregoruntu ayni bu :) dieride lip gloss pembe ruj. Markasimi bu bilmiorm ole yazio indirimdeydi aldim yanicift tarafli bi tarafi mat dier tarafi parlatici.. ve son olarak eveline den aqua platinumun 420 nolu ruj. Gorundugu kdr koyu deil surunce dogal koyu renkli dudaga sahip olunuo ve kurutmadigi icin dudagi bayiliorm :)
___dega___
ürünlerine bayıldım güzel günlerde kullan
özellkle fondoten ile clarins allığı çok merak ettim
kaça almıştın acaba
Tskr ederim cnm saolasin:)) ben yurt disindan aldigim icn daha uygun ama cok pahali yani.. bu fondoten deil ama buna benzerini türkiyeden kuzenim almisti 100 tlydi.. ama yuzde yetmis bitkisel bu urun yuzde 30 kimyasal iceriyor ve hangi urununu aldiysam hayran kaldim.. bide kalitesiz fondotenler yuzmde sivilce yapiyor ama bu harika hatta kuruyken nemlendiriyor cildimi.. genel olarak makyaja para dokmem ama sonucta yuz bu bozuluyo kotu markalarda o yzden paraya kiyiyorum acikcasi :)
___dega___
Bencede aklimda bulunsun zatem ozel gunlere kullanirsin 2 sene gider rahat :)
fiyatı beni baya bi aşar şu an için
ama aklım kalmadı değil
bunlar Benim bugün aldıklarım
1) pomegranante yüz maskesi
2) urban sıvı saçkremi argan yağlı
3)urban biotin saç kremi deneme boyu
4) törpü
5)glosiers nail top coat
6)golden rose oje 131 no
yanindaki tipsiz de hediye
şaka şakaEki Görüntüle 1153135
maybellinenin bu ürünleri sonunda ülkemize gelmiş arkadaşlarr
bugünde watsonsda gezerken gördüm ve arkadaşımda çok begendiğim için bana bir tane hediye aldı
bendeki cherry me olan.( turuncu kaplı). vişneli. acayip güzel kokuyor. hafif renk veriyor ve en önemlisi dudakları yumuşacık yapıyor
ayrıca spf 20 güneş korumasıda var ki yaz için muhteşem seçim
diğer renklerinide alacağım fırsat olduğunda çoook memnun kaldım
ne kadara aldın canım
dediğim gibi ben almadım canım arkadaşım hediye aldı ama sanırım fiyatı 5 buçuk yada 6 liraydı.başta alıcı olmadığm için çok dikkat etmemiştim fiyatına.
nude'un mu o canım resim küçük çıkıyo pek anlaşılımıyo
bunun fiyatı ne kadardı hatırlıyon mu canım
ayy çok soru sordum ama
loreal nude cc krem
29.90dı ya
indirim olsa keşke
ben mor olanını denedim. kremin rengi mor içinde siyah tanecikler var.ama sürünce yumuşacık capcanlı yapıyor cildi. elimin üstünde denedim.madem gidcekmişsin sende bir dene. resmin büyük halini koydum bu arada canım.
ayy canım renklerine baktım da çok güzel duruyo sırf renkleri için bile alırım ama şu an için biraz pahalı geldi bana :26::26:
aynen banada
indirim zamanı alınır bence. yorumunu merak ettm öyle fırsatın olursa bilegnde falan dene manasında demiştim canım
Kızlar bana göz kalemi önerebilirmisiniz . Gözümde hiçbir kalem durmuyor yarım saat sonra akmaya başlıyo lacivert ve siyah istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?