Benimde kullandigm ve memnun kaldigm makyajlarmi sunayim arkdslar :) oncelikle clarinsten skin illusion adli fondoteni kullaniyorum ve asiri memnunum.. gunes korumali faktoru var ve minerakl icerikli va baska ozlelkleri varda suan htlamiorum
az miktarda suruldugu takdirde pudraya gerek kalmior ve yumusacik oluor cildiniz ama agir makyajda hfif pudra surmeniz gereblir..
Dier urunum ise the body shoptan allik yarisi pembe yarısı yavru agzi.. bunuda cok seviorum cnku ole bi dizayn edilmiski fircayi saga sola gezdirdigimde yavruagzi kismi fircanin ustune, pembede altina gelior ve yzume surdugmde yanaklarm pembe ve elmacik kemiklerimin ust kisminada aydinlatma vermis oluor :) hafif simli ancak guneste yakindan belli oluyor ole cok gorunur deil allahtan cnku simli allik vs sevmiorum..
3. Urunum yine clarinsten pembe allik harika otesi azicik fircayi gezdirmeniz yeterli ve cok hos dogal bi tonu var :)
4. Urunum waterprooftan bourjois 45 blue remix surme kalem.. harika bir rengi var klasik mavi filan deil cok farkli bi ton hafifte simlo gbi bole parlak cok hosuma gidior ve her tene uygun bir renk :)
5. Urunum ve dierlerini nette bulamadigm icn kendim cektim. Ilk once m.u artist fluid eyeliner no 2 den bahsedecgim.. cok canli bi mavi ve nette goze uygulanmis halini buldum gorudgnuz uzeregoruntu ayni bu :) dieride lip gloss pembe ruj. Markasimi bu bilmiorm ole yazio indirimdeydi aldim yani
cift tarafli bi tarafi mat dier tarafi parlatici.. ve son olarak eveline den aqua platinumun 420 nolu ruj. Gorundugu kdr koyu deil surunce dogal koyu renkli dudaga sahip olunuo ve kurutmadigi icin dudagi bayiliorm :)
___dega___