• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığı telefondan memnun kalanlar lütfen markasını yazın...

fantasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
671
2
26
İstanbul
Telefon almak istiyorum dokunmatik ekran ama hiç fikrim yok.
bana kullanışlı bir telefon önerirmisiniZ?
özellikle kullandıgı telefondan memnun olanlar lütfen markasını yazın

canım benim telefonum dokunmatik değil ama . Ben telefonumdan cok memnundum . Ama benim hatam kırıldı telefonum . Nokıa e72 şiddetle tavsiye ederim

8 aydır samsung galaxy ace 2 kullanıyorum ve çok memnunum. Telefonu aldığımdan beri bilgisayarı açmaz oldum. O zaman telefonu 870tl almıştım şimdi ise 700tl civarında.geçen ay aynısından ablam da aldı. Tavsiye ederim.

1 seneyi geçti nokia c6-01 kullanıyorum. ne badireler atlattı hala sapasağlam yükleyip sildiğim program sayısını da düşünürsek hızı hiç düşmedi şiddetle tavsiye ederim. memnun olmadığım da hiçbir yönü yok.

Samsung Galaxy Young

Dokunmatik ekranı da var,klavyesi de. Şahsen memnunum.

Son düzenleme:
Turkcell Maxi Plus 5 kullanıyorum..Tabletten bi farkı yok bence Android işlemcili..Ben seviyorum:16:

1 seneyi geçti nokia c6-01 kullanıyorum. ne badireler atlattı hala sapasağlam yükleyip sildiğim program sayısını da düşünürsek hızı hiç düşmedi şiddetle tavsiye ederim. memnun olmadığım da hiçbir yönü yok.

aynen çok saglam bi telefon ama benimki suya düştü:2:
akan suyun altında 20sn kaldı hiçbişeyi yoktu tıkır tıkır çalıştı:1:çok saglam kendisi ve birçok defa yüksek mesafedende düştü:52:
ama eşim sattı

aynen çok saglam bi telefon ama benimki suya düştü:2:
akan suyun altında 20sn kaldı hiçbişeyi yoktu tıkır tıkır çalıştı:1:çok saglam kendisi ve birçok defa yüksek mesafedende düştü:52:
ama eşim sattı

burdan eşinizi kınıyorum :27:
valla ben uzun süre araştırdım telefon almadan önce benim aldığım dönemde o fiyatlarda daha kaliteli ve fonksiyonel yoktu.

sony xperia z aldım çok memnunum su geçirmez özelliği harika yaz geldiği için havuza düşcek korkusu yok aradığım bütün özelikler var
bu sitede daha uygunmuş ben biraz kazıklandım gbi :KK43:
Sony Xperia Z Cep Telefonu - Netcell Distribütör Garantili - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 4s kullanıyorum ılk cıktıgı gunden bu yana ve gercekten memnunum...Baska telefon dusunemıyorum:16:

Back
X