Kullananlardan yardım bekliyorum

Her ay tekrarlıyordu
Kronık yanı , bes aydır olmadım ne guzel dıyordum
Yıne tekrarladı
Cok su ıcıyorum
Gunluk iki kez camasır degıstirıyorum ama nasıl oluyor anlamış değilim
Benim bildiğim,az su icmek,yanlis tuvalet temizligi, ve bel üşütmesi idrar enfeksiyonu yapar.çıplak ayakla dolaşma,geceleri belin açık uyuma canim.

Normalde bebek buyudugu için cok sık tuvalete cıkıyorum baskıdan dolayı
Ama enfeksıyon oldugu içinde surekli tuvaletim geliyor
Yatmadan bır kez daha cıkıp sonra içiyim dedım
Cunku sureklı tuvalwtım gelıyor oda canımı yakıyor
Cok tesekkurler
Evet bende ayni sebepten tutamamistim uzunn sure o yuzden ise yaramamisti :) idrar yolu enfeksiyonunda zaten tuvalet tutmak sikinti nasil bir ilac mantigidir hala dusunuyorum :)

Benim bildiğim,az su icmek,yanlis tuvalet temizligi, ve bel üşütmesi idrar enfeksiyonu yapar.çıplak ayakla dolaşma,geceleri belin açık uyuma canim.
Tek eksıgım cıplak uyumak
Pijamalatımıda bol aldım hep ama yan yatınca karnımı sıkıyorlar dıye hep hamıle küloduyka yatıyorum
Esımde butun gece ustunu örtüyorum dıyor
Artık bol ve sıkı gıyınıp yatıcam valla

Evet bende ayni sebepten tutamamistim uzunn sure o yuzden ise yaramamisti :) idrar yolu enfeksiyonunda zaten tuvalet tutmak sikinti nasil bir ilac mantigidir hala dusunuyorum :)
Aynen oyle
Hem cocuk baskı yapıyor hem enfeksıyon
Insan yıne bır nebze sıkar tutar belki ama ıdrarı tutmakta zararlı :)

Güzelim ben de kullandım.İki şase kullandirdi doktorum.Aninda geçti enfeksiyon.Bebegim 7 ay önce dünyaya geldi.Bir sıkıntımiz da yok çok şükür

Aynen oyle
Hem cocuk baskı yapıyor hem enfeksıyon
Insan yıne bır nebze sıkar tutar belki ama ıdrarı tutmakta zararlı :)
Ama ilacin mantigi o malesef. Mesanede durdukca bolgeyi temizliyor. Antiseptik zaten o ilac. Ne kadar cok beklersen o kadar temizliyor. Yeterincr bekleyince butun mikrobu oldurup yeniden uremelerini engelliyor. Tek sefer kullanilmasi ve ise yaramasi bu yuzden :KK70: Caydanligi temizlemek icin icine camasir suyu koymak gibi :KK70:

Canım ilacı yatmadan önce içiyordum bir iki saat öncesi sıvı alımını bırakıyordum.Son kez idrara çıkıp ilacı içiyor ve uyuyordum.Bence böyle kullanmayı dene.Bu yöntemi doktorum tavsiye etti.

Canım ilacı yatmadan önce içiyordum bir iki saat öncesi sıvı alımını bırakıyordum.Son kez idrara çıkıp ilacı içiyor ve uyuyordum.Bence böyle kullanmayı dene.Bu yöntemi doktorum tavsiye etti.
Canım hastanede bır serum yedım
Birde parol taktılar
Kan aldılar ıdrar tahlılı falan
Sımdıde aklıma takıldı bu ılaclarla bırlıkte ıcmıs oluyorum bı ıkı saat farkla bırsey olmaz umarım

Ama ilacin mantigi o malesef. Mesanede durdukca bolgeyi temizliyor. Antiseptik zaten o ilac. Ne kadar cok beklersen o kadar temizliyor. Yeterincr bekleyince butun mikrobu oldurup yeniden uremelerini engelliyor. Tek sefer kullanilmasi ve ise yaramasi bu yuzden :KK70: Caydanligi temizlemek icin icine camasir suyu koymak gibi :KK70:
Cok mantıksız bır mantık şeysi o zaman
Yshu tutamıyoruz işte
Enfeksıyon bu
Sankı her an pıjamayı ındırup işeyecekmıs gıbı oluyor ınsan :bicak::deli:

Canım hastanede bır serum yedım
Birde parol taktılar
Kan aldılar ıdrar tahlılı falan
Sımdıde aklıma takıldı bu ılaclarla bırlıkte ıcmıs oluyorum bı ıkı saat farkla bırsey olmaz umarım
Yok bişey olmaz.Sonucta hamilelik döneminde kullanılan ilaçlar sana verdikleri .Ben ilkinde sabaha kadar tutamamistim idrarimi.2. kullandığımda uyuya kaldim şansıma :halay:

Yok bişey olmaz.Sonucta hamilelik döneminde kullanılan ilaçlar sana verdikleri .Ben ilkinde sabaha kadar tutamamistim idrarimi.2. kullandığımda uyuya kaldim şansıma :halay:
Pekı tek seferde temızlıyor mu kı bu mesaneyı
Valla tutmasınada tutarım ama bobregıme oyle bı agrı vuruyo ki uyumak mümkün degılo_O

Bana doktor üç gün ara ile 2 doz kullandirmisti diye hatırlıyorum ama neredeyse bir yıl oldu.Gecen yıl bu aylsrda havuza girmistim.Rutin idrar tahlilinde çıktı.İlac da sanki böbrekte ağrı yapıyor.Ben enfeksiyonu temizliyor demek ki diye yorumlamistim

Bana doktor üç gün ara ile 2 doz kullandirmisti diye hatırlıyorum ama neredeyse bir yıl oldu.Gecen yıl bu aylsrda havuza girmistim.Rutin idrar tahlilinde çıktı.İlac da sanki böbrekte ağrı yapıyor.Ben enfeksiyonu temizliyor demek ki diye yorumlamistim
Benım sürekli bobregıme vuruyor agrı taş düşürüyormuşum gıbı
Allah kımseye vermesın enfeksıyon dıyıp gecmemek lazım
Cok agrılı bır surec

Kulandim. Wc cikmiyorsun cunku icindeki mikroplari öldurmesi diye bildirmislerdi beni..

Kullanabilirsin sorun olmaz.İçtikten sonra lavaboya gitmeyeceksin ki sabaha kadar tüm iltihapları yok etsin.Ve enfeksiyonun geçsin.

Kızlar sabahtan beti geçmeyen böbrek ağrısı ve sancısıyla dayanamadım doktora gıttık
Idrar yolu enfeksıyonu cıktı
Ultrasonda bebekte sorun cıkmadı ama alttan bakmak istedıler acılde
Onu kabul etmedım cunku kendı doktorum rısklı gebelık oldugu için asla alttan muayne olma dedı .
Bende kabul etmedim rabbim inşallah korur kızımı önce ona emanet
Soruma gelince
Monurol 3g granüliçeren saşe diye tek kullanımlık bir ilaç verdi
Yatmadan idrarımı yapıp içecekmişim ve dört saat tuvalet yasak dedi
Kullanan var mı endişeliyim
Lütfen kullanan varsa yorum bekliyorum
Allah herkesin evladını korusun
Bende hamileyken kullanmistim korkma bi sikinti olmuyo asil idrar yolu iltihabi bebege zararli erken dogum riski yada bebege geciyor iltihap teyzemin gelini inatla kullanmadi zararli diye yawrucak bir ay erken dogdu ve ve hastanede yatti gercekten idrar yolu iltihabi diyipte gecme cok tehlikeli icin rahat olsun kullan ilac hicbirsey yapmaz bende kullandim

Ben kullandım canım bir sorun olmadı için rahat olsun :) enfeksiyon daha zararlı bebişe

X