çok tşk ederim duymuştum bunu boya olanlarda kalır iz diyebende senin gibi kararsızlık çok yaşadım ve yeni aldım beyaz eşyalarımı şöyle bir durum var; inox görünümlü diye satılan bir gri renk eşya görürsen hemen kaç inox görünümlü diyorsa o inox değil gri renge boyanmış sacdır işte çok leke yapan su damlasa leke yapan ürün bunlar aslında burada bir kelime tuzağı söz konusu inox görünümlü!Gerçek inox üreten bosh siemens ve samsung yani her gri gördüğümüz inox değil ve inox olması gerekiyor.bunlardan birini seçersen yaşayabileceğin sıkıntıları en aza indirgersin diye düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum tamam görünüşte hoş dursun ama önce kullanış tabiNe kadar silersin sil hep leke.leke kalmiyor olsa ozel spreyi olurmu.yalnislikla sungerin yesil tarafiyla silsen ciziliyor.bence beyaz al.belli bir zamandan sonra gorunus hicmi hic onemli olmuyor.onemli olan kullanis .
buna göre amannnnn boşver yakalım dışarı bi ateş pişsin orda yemeklerbeyazlar paslanıyor
griler artık moda değil ve matlaşıyor
siyahlara gelince toz izi
hepsi birbirinden beter
benim ocagım cam siyah
bulasık ve buzdolabım inox
hepsi nalet diyorum
beyaz eşyada para kısıtlamasından kaçınıyorum. uzun süre kullanılacak sonuçtagri var gri var kimisi hiç iz yapmıyor tabi ona göre de fiyatı oluyor normal fiyatlarda düşünüyorsanız gri almayın berbat oluyorlar temizliği çok zor ama ben basarım parayı derseniz alın tabiki iyi grilerden
kızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
ben gri bosch ınox lardan kullanıyorum parmak izi bırakmayanlardan bırakmıyor da yani ama şöyle ki ben sürekli dakika başına elimde çelik ler için kullanılan bir ürün var onu alıp sıkıyor siliyorum bezin hafif ipçikleri kalıo ama o sinir bozucu ya bezde problem y ada gri eşya cidden zor bilemedim . beyazda en ufak kirde belli edio zaten bu eşyaalrı sürekli temiz tutmak gerek malum mutfakkızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
kısıtlama değil ki mesela beyaz alsanız iyisinden birşey demem de gri olsun ama iz bırakmasın diye extra verilen para bana biraz saçma geliyor açıkcasıbeyaz eşyada para kısıtlamasından kaçınıyorum. uzun süre kullanılacak sonuçta
mantıklı aslında doğru söylüyosunkısıtlama değil ki mesela beyaz alsanız iyisinden birşey demem de gri olsun ama iz bırakmasın diye extra verilen para bana biraz saçma geliyor açıkcası
bravovalla ben ıslak mendille bile siliyorum bazen..
kesinlikle. temiz tutulması şart tabi hangi renk olursa olsun ama silince bile iz kalan bi eşya insanı çıldırtır.ben gri bosch ınox lardan kullanıyorum parmak izi bırakmayanlardan bırakmıyor da yani ama şöyle ki ben sürekli dakika başına elimde çelik ler için kullanılan bir ürün var onu alıp sıkıyor siliyorum bezin hafif ipçikleri kalıo ama o sinir bozucu ya bezde problem y ada gri eşya cidden zor bilemedim . beyazda en ufak kirde belli edio zaten bu eşyaalrı sürekli temiz tutmak gerek malum mutfak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?