Bu grilerin ilk cikan modelleri oyle parmak izi birakiyordu ama yeni modellerde olmuyor. Benim de hepsi gri ve lg marka hicbir sorun yok. Firin ve ocak ise hotpoint. Firinim siyah cam. Tek sorunu normal temizleyiciler camin sırrıni aliyor ve boz biz oluyor ama bu da cozumsuz degil. Ben ocak icin amway in zoom yag cozucusunu kullanimiyorum ve hic sorun yasammadim. Bence gri al cunku daha estetik duryor beyazlar artik demode oldu. Hem gri istedigin icin de hep icinde kalir diye dusunuyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullananlar fikir verebilir miii ?
- Konu Sahibi wanteddd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tıtız bırı ısenız ve takıntılı beyaz alın, temızlemesı kolay , benım evım ankaster ocak ve fırın grı, gerısı beyaz bır kere hıc sırıtmıyor esyalar, ıkıncısı ev ankastre olmasa hemen beyaza cevırırdım ocagımı ve fırınımı.evet o yüzden siyah düşünmüyorum açıkcası
ocagımı her gun sılmeme ragmen s damlasın leke oluyor, ıslak bezle sılınce dalga dalga oluyor, ılla ozel temızleyıcı kullanmanız sart kopuk gıbı bısı onu da kuru bezle sılmenız gerekıyor.
ıkı kez ıs çıkıyor ve yoruyor..
doğruyu söylemek gerekirse düşünüyorum ama çamaşır makinesi gördüm de başka renkli var mı bilmiyorum yani buzdolabı fırın falanama şimdi alcak olsam kırmızı olanlar favorimm.neden renkli düşünmüosun
gri daha hoş görünüyo bence o yüzden istiyorum yani ama ocakta beyaz tercih et diyolar bende tek renk istiyorum
Ocak ilk başlarda spreylerle falan idare ediyor ama bir iki sene içinde kendinden geçiyor. Ki benim kullandığım franke'ydi. Kendi spreyiyle temizledim hep. Ama sonuç aynı.
Buzdolabı falan daha uzun süre idare ediyor...
Görüntü aslında mutfağa bağlı.. Klasik ahşap bir mutfak tasarımında gri güzel durmuyor. Gri, beyaz, siyah membran kapaklarda da çok güzel durmuyor.. Renkli, kırmızı, yeşil falan bir mutfağın olacaksa gri almalısın bence. Benim tüm mutfağım bembeyaz şu an. Gören herkes çok şık olduğunu söylüyor. Dolapları falan silmek de ortalama 10-15 dakika sürüyor. Ne iz var ne toz.
olmazmı yeşil pembe sarı turuncu mor bütün eşyalarda vardoğruyu söylemek gerekirse düşünüyorum ama çamaşır makinesi gördüm de başka renkli var mı bilmiyorum yani buzdolabı fırın falan
bende bundan korkuyodum işte tşk ederim takıntılıyım biraz zaten çalışıyorum bi de ona fazla efor sarfedemem yani aklıma takılır durur o takıldımı ben duramam bu sefer akşamları mutfaktan çıkamam gibi geliyortıtız bırı ısenız ve takıntılı beyaz alın, temızlemesı kolay , benım evım ankaster ocak ve fırın grı, gerısı beyaz bır kere hıc sırıtmıyor esyalar, ıkıncısı ev ankastre olmasa hemen beyaza cevırırdım ocagımı ve fırınımı.
ocagımı her gun sılmeme ragmen s damlasın leke oluyor, ıslak bezle sılınce dalga dalga oluyor, ılla ozel temızleyıcı kullanmanız sart kopuk gıbı bısı onu da kuru bezle sılmenız gerekıyor.
ıkı kez ıs çıkıyor ve yoruyor..
bu çok iyi o zaman şimdi onlarıda araştırmam lazım renkli içim açılır güzelde olur sağol canımolmazmı yeşil pembe sarı turuncu mor bütün eşyalarda var
önemli değiltşk ederim ilgin için
bn tüm eşyalrımı arçelikten almıştım
ordan satın almıştım bu spreyide
İyiki almışım
önemlii diilll cnmmbu çok iyi o zaman şimdi onlarıda araştırmam lazım renkli içim açılır güzelde olur sağol canım
bizde beko dan alcaz da ordada vardır herhaldeönemli değil
bn tüm eşyalrımı arçelikten almıştım
ordan satın almıştım bu spreyide
İyiki almışım
benim beyaz eşyalarım gri askastre set üstüm de siyah.hepsinden çok memnunum.ocağı gri alma silince iz kalır annemden biliyorum her seferinde kuruluyor,beyaz kolay leke bırakıyor tellesen çizilir,siyah al bence ben öyle yaptım 2,5 yıllık evliyim pırı pırıl.buzdolabım ankastre fırınım mikrodalgam gri evet su damlası iz yapıyor ama hemen silince geçiyor delirecek kıvama getirmediler beni hiç.hayırlısı olsun canım şimdiden...
tşk ederim canım fikirlerin içinde güzel dileğin içindebenim beyaz eşyalarım gri askastre set üstüm de siyah.hepsinden çok memnunum.ocağı gri alma silince iz kalır annemden biliyorum her seferinde kuruluyor,beyaz kolay leke bırakıyor tellesen çizilir,siyah al bence ben öyle yaptım 2,5 yıllık evliyim pırı pırıl.buzdolabım ankastre fırınım mikrodalgam gri evet su damlası iz yapıyor ama hemen silince geçiyor delirecek kıvama getirmediler beni hiç.hayırlısı olsun canım şimdiden...
bu gidişle ya renkli alcam ya beyaz öyle görünüyo ama gride istiyodum kullanamadıktan sonra ne anlamı varbeyaz almalısınn.ben hep beyaz istedim mutfak ankastre oldugundan ocagım fırınım griydi onların içinde sırıtmasın diye gri lmak zorunda kaldım.. kesinlikle beyaz al korkumdan dokunamıyorum el izi su damlası kalıyo ve her bezle gitmiyo
inşallahbizde beko dan alcaz da ordada vardır herhalde
Evet cam ocaklarin o sikintisi var.ben tencerelerimi ocaga gore aldim hic cizik yok:) yanik lekesi vs de mr muscle kullaniyorum.ocak soguduktan sonra sikiyorum lekenin ustune 5dk sonra hoop gitti:)evet o yüzden siyah düşünmüyorum açıkcası
gri var gri var kimisi hiç iz yapmıyor tabi ona göre de fiyatı oluyor normal fiyatlarda düşünüyorsanız gri almayın berbat oluyorlar temizliği çok zor ama ben basarım parayı derseniz alın tabiki iyi grilerdenkızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
bende senin gibi kararsızlık çok yaşadım ve yeni aldım beyaz eşyalarımı şöyle bir durum var; inox görünümlü diye satılan bir gri renk eşya görürsen hemen kaç inox görünümlü diyorsa o inox değil gri renge boyanmış sacdır işte çok leke yapan su damlasa leke yapan ürün bunlar aslında burada bir kelime tuzağı söz konusu inox görünümlü!Gerçek inox üreten bosh siemens ve samsung yani her gri gördüğümüz inox değil ve inox olması gerekiyor.bunlardan birini seçersen yaşayabileceğin sıkıntıları en aza indirgersin diye düşünüyorum.