Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullananlar fikir verebilir miii ?
- Konu Sahibi wanteddd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende evlendigimde hepsini inox gri aldim.sik mi sik duruyor.ama tek isimiz o olmuyorki.
Ikinci yili deviricem evliligimin ama simdiden hergun silmekten bikkinlik geldi.ciziliyor.leke birakiyor ki ben o kadar titiz kullaniyorumki.ozel bezler spreyler..simdiki aklim olsa beyaz alirdim ilk gunki gibi kalirdi..
Ikinci yili deviricem evliligimin ama simdiden hergun silmekten bikkinlik geldi.ciziliyor.leke birakiyor ki ben o kadar titiz kullaniyorumki.ozel bezler spreyler..simdiki aklim olsa beyaz alirdim ilk gunki gibi kalirdi..
Buzdolabım , bulaşık makinem , fırın+ocağım hepsi gri..
Buzdolabı ve bulaşık makinesinde parmak izi filan çok kalmıyor öyle.
Sadece ocakta yemek taştığında vs. leke yapıyor , onun içinde ben elma sirkesi kullanıyorum.
Hem yağları çözüyor hemde leke , iz hiçbir şey bırakmıyor...
Buzdolabı ve bulaşık makinesinde parmak izi filan çok kalmıyor öyle.
Sadece ocakta yemek taştığında vs. leke yapıyor , onun içinde ben elma sirkesi kullanıyorum.
Hem yağları çözüyor hemde leke , iz hiçbir şey bırakmıyor...
Ankastre seti beyaz alabilirsiniz, onlar da şık duruyor :)
Ama gri, beyaz esya cokta dert edilecek sekilde parmak izi leke bırakmıyor.
Annem 2 senedir gri buzdolabi kullaniyor ben oyle günlük sildigini gormedim. Hatta 3-4 ayda bir siliyoruz. Bulaşık ve çamaşır makinemiz de mutfakta ve ikisi beyaz, ikisinde de kir oluyor. Beyaz kiri daha cok belli ediyor.
Benim buzdolabim ve bulasik makinem inox, alırken arastirdim oyle abarti bir leke ve iz oldugunu duymadim.
Ankastre setim siyah. O zaman indirimle almistim cok uyguna gelmisti ama beyazlari daha cok begeniyorum daha modern duruyor :)
Camasir makinem banyoda duracak o beyaz.
Gri olsun beyaz esyan ama ankastre beyaz derim.
Ama gri, beyaz esya cokta dert edilecek sekilde parmak izi leke bırakmıyor.
Annem 2 senedir gri buzdolabi kullaniyor ben oyle günlük sildigini gormedim. Hatta 3-4 ayda bir siliyoruz. Bulaşık ve çamaşır makinemiz de mutfakta ve ikisi beyaz, ikisinde de kir oluyor. Beyaz kiri daha cok belli ediyor.
Benim buzdolabim ve bulasik makinem inox, alırken arastirdim oyle abarti bir leke ve iz oldugunu duymadim.
Ankastre setim siyah. O zaman indirimle almistim cok uyguna gelmisti ama beyazlari daha cok begeniyorum daha modern duruyor :)
Camasir makinem banyoda duracak o beyaz.
Gri olsun beyaz esyan ama ankastre beyaz derim.
çok tşk ederim duymuştum bunu boya olanlarda kalır iz diyebende senin gibi kararsızlık çok yaşadım ve yeni aldım beyaz eşyalarımı şöyle bir durum var; inox görünümlü diye satılan bir gri renk eşya görürsen hemen kaç inox görünümlü diyorsa o inox değil gri renge boyanmış sacdır işte çok leke yapan su damlasa leke yapan ürün bunlar aslında burada bir kelime tuzağı söz konusu inox görünümlü!Gerçek inox üreten bosh siemens ve samsung yani her gri gördüğümüz inox değil ve inox olması gerekiyor.bunlardan birini seçersen yaşayabileceğin sıkıntıları en aza indirgersin diye düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum tamam görünüşte hoş dursun ama önce kullanış tabiNe kadar silersin sil hep leke.leke kalmiyor olsa ozel spreyi olurmu.yalnislikla sungerin yesil tarafiyla silsen ciziliyor.bence beyaz al.belli bir zamandan sonra gorunus hicmi hic onemli olmuyor.onemli olan kullanis .
buna göre amannnnn boşver yakalım dışarı bi ateş pişsin orda yemeklerbeyazlar paslanıyor
griler artık moda değil ve matlaşıyor
siyahlara gelince toz izi
hepsi birbirinden beter
benim ocagım cam siyah
bulasık ve buzdolabım inox
hepsi nalet diyorum
beyaz eşyada para kısıtlamasından kaçınıyorum. uzun süre kullanılacak sonuçtagri var gri var kimisi hiç iz yapmıyor tabi ona göre de fiyatı oluyor normal fiyatlarda düşünüyorsanız gri almayın berbat oluyorlar temizliği çok zor ama ben basarım parayı derseniz alın tabiki iyi grilerden
kızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
benim ki iz bırakmayan..
ben gri bosch ınox lardan kullanıyorum parmak izi bırakmayanlardan bırakmıyor da yani ama şöyle ki ben sürekli dakika başına elimde çelik ler için kullanılan bir ürün var onu alıp sıkıyor siliyorum bezin hafif ipçikleri kalıo ama o sinir bozucu ya bezde problem y ada gri eşya cidden zor bilemedim . beyazda en ufak kirde belli edio zaten bu eşyaalrı sürekli temiz tutmak gerek malum mutfakkızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
kısıtlama değil ki mesela beyaz alsanız iyisinden birşey demem de gri olsun ama iz bırakmasın diye extra verilen para bana biraz saçma geliyor açıkcasıbeyaz eşyada para kısıtlamasından kaçınıyorum. uzun süre kullanılacak sonuçta
mantıklı aslında doğru söylüyosunkısıtlama değil ki mesela beyaz alsanız iyisinden birşey demem de gri olsun ama iz bırakmasın diye extra verilen para bana biraz saçma geliyor açıkcası
bravo onda iz kalmıyosa zaten hiç kalmıyodur bencevalla ben ıslak mendille bile siliyorum bazen..
kesinlikle. temiz tutulması şart tabi hangi renk olursa olsun ama silince bile iz kalan bi eşya insanı çıldırtır.ben gri bosch ınox lardan kullanıyorum parmak izi bırakmayanlardan bırakmıyor da yani ama şöyle ki ben sürekli dakika başına elimde çelik ler için kullanılan bir ürün var onu alıp sıkıyor siliyorum bezin hafif ipçikleri kalıo ama o sinir bozucu ya bezde problem y ada gri eşya cidden zor bilemedim . beyazda en ufak kirde belli edio zaten bu eşyaalrı sürekli temiz tutmak gerek malum mutfak