• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullananlar fikir verebilir miii ?

Benim buzdolabım sedefligri çok değişik bir modeli var ama ben çok beğeniyorum hiç iz belli etmiyor:21:çizilmiyorda daha ne olsun

bu gidişle ya renkli alcam ya beyaz öyle görünüyo ama gride istiyodum kullanamadıktan sonra ne anlamı var
aynen cnm inan mecbur olmasam almıcaktım ama alırken sadece rengi için istemiyordum parmak izi kaldıgını flan bilmeden..
şimdi tam pişman oldum..

Leke kalan griler inoks olanlar
Gri boyalı alırsan leke sorunu yaşamazsın
Benimkiler öyle, inoks değil ancak renkleri gri, bir sorun yaşamadım şimdiye dek

kızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
Biz memnun degiliz ablanin dedigi gibi hersey gözüküyor en iyisi beyaz

kızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler

Evet cnm hep lurulamak gerekiyo havlu kağıtla vs. Yaparım titizim uğraşırım diyorsan al. Ama ben tavsiye etmiyorum

amaan kalsın parmak izi bişey olmaz. hangisini beğeniyosan onu al bu kadar düşünmeye değmez. rahatsız edici değil benimkiler arada bi siliyorum geçiyo.

kesinlikle. temiz tutulması şart tabi hangi renk olursa olsun ama silince bile iz kalan bi eşya insanı çıldırtır.
aynen ama deneye deneye temizlik maddelerini bir şekil öğreniosun tabi zarar vermeden yumuşak yumuşak ben en son karar kıldım şu asansörlerin içini temizleyen çelik silicilerden buldum aldım metro dan

benimkilerde ankastre gri.

bulasik makinem firinim falan hep gri.
Ocagim gri elektrikli cam gibi oluyor ya oyle . Digerlerininde arkadaslarin dedigi gibi ilaci var boyle yag gibi puskurtuyorum. Belirli bir sure gecti lekeler olusuyor ondan sikip siliyorsun ilk gunku gibi parliyor. ben normal lavabo beziyle siliyorum.
Hatta paslanmaz celik butun urunlerde kullaniyorum kettle falanda gri benim. belki kalitesinede baglidir bilmiyorum ama. benimki siemens.

Back
X