Selam arkadaşlar bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı ta ki düne kadar kaç kere ayrıldık kaç kere barıştık hatırlamıyorum bile birlikteliğimizin ilk üç ayında bir işi vardı ama sonra işten ayrıldı bir yıldan fazla zamandır işsiz dışarı çıktık ben ödedim cebine haçlığı ben verdim onun borçlarını ödedim sağlık problemleri oldu hastanelerde uğraştım tatillere gittik ben karşıladım ilk zamanlarda çekine çekine para isterken sonradan bu benim göreviymiş gibi para istemeler başladı ve ben rahatsızlık duymaya başladım çok aşıktım çok değer veriyordum seviyordum acaba bunu kullanmaya mı başladı diye içimden geçirmeye başladım ufak bir kavgada bana ağza alınmayacak küfürler etti birde şiddet göstermeye başladı sonuçta kocam değildi ve bu ilişki bana göre olmadığından bitirdim her defasından ağlar sızlarcasına beni ikna edip başladık ve birkaç gün geçmeden en ağır hakaretler küfürler ve artık bana 50 ver 20 ver abinden borç al kolyeni sat falan demeye başladı ve bu bende bu ne ya beni kullanıyor resmen demeye başladım daha dünde tekrar para isteyip yok deyince sen huysuz pislik vs senle tartışılmıyor hasta ediyorsun bencilsin saçma sapan konulardan birleştirip kavga edip bitirelim dedi karşımda gecenin bi yarısı arayıp seni seviyorum ağlayan bir erkek aa evet seviyor yoksa neden gelsin ama mantığım da kızım salak mısın anlamıyor musun para istiyor sürekli sende olmayınca vermeyince de arızaya bağlayıp gidiyor sonra emeklerime acıyorum üzülüyorum sen böyle biriyle birlikte miydin diyorum kafamda deli sorular iyimser düşünüp işe girecek o zaman böyle sorunlar çıkmayacak diyorum sonrada ee bir yıldır işsiz ne bekliyor ben çalışıp ben mi bakıcım bide onca hakaret değmez deyip kestirip atıyorum her yerden sildim ulaşmasın diye ama bu süreci nasıl atlatacağımı gerçekten bilmiyorum umudumun yıkılması emeklerimin çöpe gitmesi mutsuzluk salak yerine konmak yani biliyorsun ilişki içinde bu seni kullanıyor diyorsun ama kopamıyorsun yakıştıramıyorsun o hareketi ona bitmesi iyi oldu ama neden hala üzülüyorum ve ne zaman geçecek...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullanılmak
- Konu Sahibi dml20
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
Ilişki de olsa temeli sağlam olmalı...sen değerlisin...bu değerini basit nankör ve terbiye yoksunu bir hödük için tüketme...ilişkilerde sağlam temel esastır...Selam arkadaşlar bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı ta ki düne kadar kaç kere ayrıldık kaç kere barıştık hatırlamıyorum bile birlikteliğimizin ilk üç ayında bir işi vardı ama sonra işten ayrıldı bir yıldan fazla zamandır işsiz dışarı çıktık ben ödedim cebine haçlığı ben verdim onun borçlarını ödedim sağlık problemleri oldu hastanelerde uğraştım tatillere gittik ben karşıladım ilk zamanlarda çekine çekine para isterken sonradan bu benim göreviymiş gibi para istemeler başladı ve ben rahatsızlık duymaya başladım çok aşıktım çok değer veriyordum seviyordum acaba bunu kullanmaya mı başladı diye içimden geçirmeye başladım ufak bir kavgada bana ağza alınmayacak küfürler etti birde şiddet göstermeye başladı sonuçta kocam değildi ve bu ilişki bana göre olmadığından bitirdim her defasından ağlar sızlarcasına beni ikna edip başladık ve birkaç gün geçmeden en ağır hakaretler küfürler ve artık bana 50 ver 20 ver abinden borç al kolyeni sat falan demeye başladı ve bu bende bu ne ya beni kullanıyor resmen demeye başladım daha dünde tekrar para isteyip yok deyince sen huysuz pislik vs senle tartışılmıyor hasta ediyorsun bencilsin saçma sapan konulardan birleştirip kavga edip bitirelim dedi karşımda gecenin bi yarısı arayıp seni seviyorum ağlayan bir erkek aa evet seviyor yoksa neden gelsin ama mantığım da kızım salak mısın anlamıyor musun para istiyor sürekli sende olmayınca vermeyince de arızaya bağlayıp gidiyor sonra emeklerime acıyorum üzülüyorum sen böyle biriyle birlikte miydin diyorum kafamda deli sorular iyimser düşünüp işe girecek o zaman böyle sorunlar çıkmayacak diyorum sonrada ee bir yıldır işsiz ne bekliyor ben çalışıp ben mi bakıcım bide onca hakaret değmez deyip kestirip atıyorum her yerden sildim ulaşmasın diye ama bu süreci nasıl atlatacağımı gerçekten bilmiyorum umudumun yıkılması emeklerimin çöpe gitmesi mutsuzluk salak yerine konmak yani biliyorsun ilişki içinde bu seni kullanıyor diyorsun ama kopamıyorsun yakıştıramıyorsun o hareketi ona bitmesi iyi oldu ama neden hala üzülüyorum ve ne zaman geçecek...
Ilişki de olsa temeli sağlam olmalı...sen değerlisin...bu değerini basit nankör ve terbiye yoksunu bir hödük için tüketme...ilişkilerde sağlam temel esastır...
kesinlikle bende hep bunu düşünüyorum bana değer verseydi tek bir hakaret etmezdi bunca emeklerimden sonra
- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 26
- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
Sen değerlisin...ve duygusal yaklaşma o herifekesinlikle bende hep bunu düşünüyorum bana değer verseydi tek bir hakaret etmezdi bunca emeklerimden sonra
- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
Azıcık kişilik sahibi olsaydı senden para almazdı...onursuzun teki...bu ara kaç yasindasinizkesinlikle bende hep bunu düşünüyorum bana değer verseydi tek bir hakaret etmezdi bunca emeklerimden sonra
Sen değerlisin...ve duygusal yaklaşma o herife
aslında hep bunu kullandı seviyorum diye bunu fırsata çevirdi
Azıcık kişilik sahibi olsaydı senden para almazdı...onursuzun teki...bu ara kaç yasindasiniz
ikimizde 29
Kesinlikle kafandada kalbindede bitir o adamdan sana hayır gelmez utanmaz olmasa senden para istemez zaten
ona karşı buz gibi olmayı çok istiyorum birde bidaha beni aramazsan sevinirim diyor bende para bittiği için kendine başkasını arıyordur
- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
Canım seni anlıyorum... ama emin ol bu adam da n bir cacık çıkmaz..sen daha iyilerine layiksinikimizde 29
- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
Okurken içim şişti yemin ederim.
Allah vermesin hani uyuşturucu bağımlısı çocuklar anne babasına televizyonu sat bilezik sat kolye sat şundan bundan borç al bana uyuşturucu bul diye zulmeder ya sizinkide o hesap. Hadi onlar evlatları için çekiyor. Peki sen neden çekiyorsun???
Ben ilişkilerde düğünde vs müşterek hayatı savunan bir insanım. Herkes elini taşın altına koymalı. Ama sizinki bir parazit-konak ilişkisi.
Aklın varsa kurtar kendini. Yoksa önce parayı hazırla, adamın cebine koy, sonra sevgilicilik oyna. İş bulur düzelir falan fistan diyede kendini avutmayı unutma....
Allah vermesin hani uyuşturucu bağımlısı çocuklar anne babasına televizyonu sat bilezik sat kolye sat şundan bundan borç al bana uyuşturucu bul diye zulmeder ya sizinkide o hesap. Hadi onlar evlatları için çekiyor. Peki sen neden çekiyorsun???
Ben ilişkilerde düğünde vs müşterek hayatı savunan bir insanım. Herkes elini taşın altına koymalı. Ama sizinki bir parazit-konak ilişkisi.
Aklın varsa kurtar kendini. Yoksa önce parayı hazırla, adamın cebine koy, sonra sevgilicilik oyna. İş bulur düzelir falan fistan diyede kendini avutmayı unutma....
Okurken içim şişti yemin ederim.
evet haklısın sevgilicilik oynamak bu paralı sevgili diye geçiriyorum aklımdan ne üzücü
Evet insan emeğine acıyo29 yaşında hala iş sahibi olmayan çalışmayan bir adama harcadığınız zamana,emeğe,paraya yazıkkk
Görsen zaten okadar bencil okadar özgüvenlikiİşte bunlarda kendilerine adam diyor