ecrinece Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2009 9.763 0 40 12 Ekim 2011 Konu Sahibi ecrinece #1 benim gibi olanınız varmı ramazandan beri kulağımda sürekli bir motor çalışıo bazen deli edio beni. doktora gidiyorum ilaç kullanıyorum ama hala iyileşemedim
benim gibi olanınız varmı ramazandan beri kulağımda sürekli bir motor çalışıo bazen deli edio beni. doktora gidiyorum ilaç kullanıyorum ama hala iyileşemedim
AngelHeart Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2011 26.917 2.925 12 Ekim 2011 Konu Sahibi ecrinece #2 seessizliktemi oluyor bu canım? benimde yatarken kulağım öter sürekli. yada sessizlikte öter. kulak kirinden de olabildiğini duymuştum. temizlettinmi? doktorunu değiştir geçmiyorsa. yada kafaya takmamaya çalışcaksın canım.
seessizliktemi oluyor bu canım? benimde yatarken kulağım öter sürekli. yada sessizlikte öter. kulak kirinden de olabildiğini duymuştum. temizlettinmi? doktorunu değiştir geçmiyorsa. yada kafaya takmamaya çalışcaksın canım.
ecrinece Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2009 9.763 0 40 12 Ekim 2011 Konu Sahibi ecrinece #3 tugcecan .!.: seessizliktemi oluyor bu canım? benimde yatarken kulağım öter sürekli. yada sessizlikte öter. kulak kirinden de olabildiğini duymuştum. temizlettinmi? doktorunu değiştir geçmiyorsa. yada kafaya takmamaya çalışcaksın canım. Genişletmek için tıkla... yok canım yaa süreki var geçmio bazen delircek gibi oluom. dokuz eylüle gitçem bide kulağıma baktılar kulak kiri fln yok
tugcecan .!.: seessizliktemi oluyor bu canım? benimde yatarken kulağım öter sürekli. yada sessizlikte öter. kulak kirinden de olabildiğini duymuştum. temizlettinmi? doktorunu değiştir geçmiyorsa. yada kafaya takmamaya çalışcaksın canım. Genişletmek için tıkla... yok canım yaa süreki var geçmio bazen delircek gibi oluom. dokuz eylüle gitçem bide kulağıma baktılar kulak kiri fln yok
gunayder Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 1.502 15 15 Kasım 2011 Konu Sahibi ecrinece #4 Annemde de ayni sorun var.care bulanlar lutfen paylassinlar COK kotu bir durum annecigim.hepinize gecmis olsun
Annemde de ayni sorun var.care bulanlar lutfen paylassinlar COK kotu bir durum annecigim.hepinize gecmis olsun