• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulakğımda frekans sesi var ve hiç gitmiyor

Kader Emir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
2
1
1
31
Merhaba benim kulağımda tam 2.seneyi geçkin olan frekans sesi var ve bir Saniye bile geçmiyor. Hayat enerjimi tamamen alıyor. Bu ses gebeliğimi ögrenmemle başladı ondan sonrada asla gecmedi uyumak zor hayata katılmak zor kbbye göründüm hersey temiz işitme testi yapıldı temiz. Nörolog baktı mr girdim temiz, artık yıldım bu sesten uyumuyamıyprum beynim yanıyor sesten bildiginfrekans beynimde calıor TV cızırtısı kafayı yemek üzereyim artık bilgisi olan var mı?

Bende de var. Önceden sadece çınlamaydı. Son 1 senedir o bahsettiğin tv cızırtısı frekans sesi eklendi. Bazen takılmıyorum ama bu ara kafaya taktım yine. 2 senedir hiç geçmedi mi sizin de. Bu arada 2 senedir kafaya takıyor musunuz yoksa zaman zamam unuttuğunuz umursanmadığınız oluyor mu

Gürültüde bile duyabildiğim kafamda cızırtı var. Dikkatimi vermeyeyim diyorum ama bazen çok zorluyor.

Bende de var. Önceden sadece çınlamaydı. Son 1 senedir o bahsettiğin tv cızırtısı frekans sesi eklendi. Bazen takılmıyorum ama bu ara kafaya taktım yine. 2 senedir hiç geçmedi mi sizin de. Bu arada 2 senedir kafaya takıyor musunuz yoksa zaman zamam unuttuğunuz umursanmadığınız oluyor mu
Her daim var, kafaya takma ile alakası yok, var yani.. Konuşulan sesli ortamda dağılıyor, sessiz ve gece oldugunda cok siddetli

Kafaya takmak derken bu durumu hayatınızı mahvedecek kadar kafaya takıp 2 yıldır sadece bunu mu düşünüyorsunuz? Ne güzel bir dönem geçmiş. Umarım yine geçer. Ben de de 4 yıldır var.

Back