Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

aslında biraz şans işi gerçektende ben öyle bi gümüşcüde deldirmiştim ama çok mühim bir yermiş bilmiyordum sonradan birşey olmadı çıkmadı ben şanslıydım ama profesyonel birilerinin yapması çok daha iyi eczaneler vs. ilgilenen sağlık kurumları var ise daha iyi olur. ben biyoloji öğretmenime sormuştum açıklama yapmıştı hiçbir tehlikesi yok diye yani sinirler vs. hiçbir tehlikesi yok rahat ol canım demişti benim içim rahatlamıştı zaten hiç birşeyde hissetmedim ben zemuszemus

2 ay önce deldırdım bende ılk gunler cook agrıdısenağlama gecelerı ustune yatamadım ama deger sonucta eger hosunuza gıdıyorsa deneyın haftaya yıne deldırcem ve toplam delık 7 olcak sanırım alıskanlık yaptı:sm_cool:

kızlar bende kıkırdağı deldirmek istiyorum daha önce deldirmiştim 10gün falan üstüne yatamamıştım sonra çıkarmıştım kapandı şimdi yine istiyorum tabancayla deldirmiştim ilkini şimdi sice ezanedemi deldirmeliyim bna yardım edin kızlar

bide kızlar herkes sanırım üstüne yatamıyo nekadar zamandan sonra normale dönüyor?

ben deldireli 3 ay oldu canım bu 3 ayın 2 ayı üstüne yatamadım doğru düzgün mafoldumben

bende kikirdagimi deldirmek istiyorum cok hosuma gidiyo , eczane de yaptirmayi düsünüyorum sonradan bi zarari olmasin diye de tabi ilk önce annemi ikna etmem gerekiyor boshayallersmile

yooo çok acı çektiren bi iş değil.
yani bilmiyorum benim canım yanmıyor en azından.:)

aynen öyle bende bugün deldirdim yarın 2 dene daha deldircem
önce korktum korkudan annemin elini kanatmışım kaydirigubbakcemile3kulama tabancayı bastılar "bumuydu"dedim hiç korkmayın bişicik olmaz
:roflol::sm_cool:

bende kulağımın üstünü yani tam kıkırdağını deldirdim deldirirken acımıyo çok ama sonra şişti kızardı değşik haller oldu baktım kulak elden gidiyo çıkardım küpeyi ilaç kullanıyorum şimdi. deldirilcekse bunların özel yerleri var oraya gitmek lazım çünkü küçük bi hata kıkırdak erimesine falan yol açıyomuş

ben de deldirdim deldirirken acımadı ama nerdeyse 1 ay kadar üzerine yatamadım kulağımın hep acı hep ağrı sonra dayanamayıp çıkardım 2 günsonra takmaya çalıştım kapanmıştı kanadı zorlayınca ve şişti inadımdan vazgeçip çıkardım ve daha da takmıyorum zaten kıkırdağa kadar olan heryerde yeterince delik var orası eksik kalsın

benimde kulak kıkırdağım delik yaklaşık 7-8 sene önce ortaköyde deldirmiştim.soğutucu sıktı ve deldi,deldikten sonra bi tüylerin ürperiyo ama öyle bi acısı yok ztn anlamıyosun bıle ben deldırdıkten sonra noldu delmedınmı dıye sordum bile :) yalnız aylarca sağ kulağımın üstüne yatamadım 3-5 ay çok sıkıntı çektim,okulda kızıyolardı bende sabah çıkarmak zorunda kalıyodum akşamına takarken can çekişiyodum...

deldirirken kulak memesinin acısıyla aynı diyebilirim. ancak ilk 2 hafta kepçesini deldirdiğin kulağın üstüne yatarken acıyor sonra acısı geçiyo :)

arkadaşlar lütfen yardım edin çok kötüyüm ağlıcak kadar.. 2 gün önce kıkırdağımı deldirdim.. çok pişmanımm resmen kepçe oldu acayip şiştii sürekli ağrıyo. kıpkırmızı zaten.. yaaa benim hatam.. dün küpeyi değiştirdim. ağrımıyo geçti fln diyee.. aptallıkkk bu benim ilk kıkırdağımı deldirişimdi.. toplam 7 delik var.. 3-2 kullanıodum 2yi 3e çıkardım.. diğer kulağımın da kıkırdağını deldirdim. ama daha fazla sabredemiyorum.. çook acıyo.. inanılmaz bişey hiç böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum.. zonkluyo zaten.. yatamıyorum yaa uyuyamıyorum ağrıdan.. 2 gündür sinirli çekilmez biri oldum çıktım.. napmalıyım sizcee?? lütfen yardım edinn..:1no2: senağlama

Arkadaşlar delim işleminden sonra en az 1 hafta ilk takılan küpeyi şeklini begenmedıgınız icin vs cıkartmayın ... Cıkarttıgınız taktırde sorun yasamanız kacınılmaz ...

X