Piercing, Hızma Kulak Kıkırdağını deldiren var mı?

kızlar ben de yaptırmıstım hic acımadı gayet de memnunum :lepi: hatta sol kulagımda 3 sagda 2 delik var en cok soldaki 3.sıkıntı verdi diyebilirim. resmini de koyuyorum

Son düzenleme:
ben de deldirdim...ilk iki üç gün acıdı sonra geçti tabi ona da acı denirse..küçücük bise nolck ki..ama tavsiyem deldirirsen uzun süre dursun kulağında bn ikinci gün çıkarmıştım başka küpe takim dedim..deliğin arka kısmı kapanmıştı..küpeyi takarken de baya acıdı..geçti sonra..sonradan kulak mememi deldirdim..onda daha çk rahatsızlık hissettim eti kalın küpe takarken zor oldu..bundan sonraa hep kıkırdağımı deldircem

yaa arkadaslar ben iki yere kıkırdagı deldirmek için ama üçüde delmedi.çünkü oralar akupuntur bölgesi delemem cok riskli hastanede deldir dedi.iki kulagımdada 3 er delik var.düşünüyorum ozman normal de kulak memeside akupuntur bölgesi degilmi ne alakası var anlamadım.dogruluk payı varmı sizce kızlar.:uhm::nazar:

ben kıkırdağımdaki delik için küpe alcaktım adam biz delmioruz dedi ben de dedim neden ?deldirenlerin az bi kısmında (%10 luk falan) kıkırdak düşmesi veya kulağın kıkırdak kısmının eğrilmesi olabilimomuş bi de kıkırdak kaynamıyor dedi... bilgin olsun die yazdım

deldiren arkadaşlarım tabancayla mı deldiler iğneyle mi ben sordum çoğu yerde tabanca diyolar hangisi iyi ve bi de öyle profesyonel değiller gibi geldi bana eskişehir de iyi bi yer bileniniz var mı kafamçokkarıştı

ben kıkırdağımdaki delik için küpe alcaktım adam biz delmioruz dedi ben de dedim neden ?deldirenlerin az bi kısmında (%10 luk falan) kıkırdak düşmesi veya kulağın kıkırdak kısmının eğrilmesi olabilimomuş bi de kıkırdak kaynamıyor dedi... bilgin olsun die yazdım
hmm verdiğin bilgi için teşekkürler arkadaşım..opuyorumnanaktan

deldiren arkadaşlarım tabancayla mı deldiler iğneyle mi ben sordum çoğu yerde tabanca diyolar hangisi iyi ve bi de öyle profesyonel değiller gibi geldi bana eskişehir de iyi bi yer bileniniz var mı kafamçokkarıştı

Kesinlikle iğne,fakat ücreti tabancaya göre daha fazla.Fiyat düşünürsen 5'e deliyorlar tabancayla.Ama güzel kalıcı,ve daha az ağrısız istersen iğneyle deldir canım.3 kuruş fazla verirsin iyi bişey olur opuyorumnanaktan

Kesinlikle iğne,fakat ücreti tabancaya göre daha fazla.Fiyat düşünürsen 5'e deliyorlar tabancayla.Ama güzel kalıcı,ve daha az ağrısız istersen iğneyle deldir canım.3 kuruş fazla verirsin iyi bişey olur opuyorumnanaktan

evet canım hem tabanca şak diye geçmiyo mu kıkırdağı çatlatma riski varmış sanırım ama bi yer bulamadım iğneyle acısız mı oluyo cnm:)bi de iğneyle deldirirsen her küpeyi takamazsın fln dediler doğru mu çok oldum ama :kedi:

Bir dövme stüdyosunda çalışıyorum, ve kulak kıkırdağımda 5 delik var. 1i hariç hepsini tabancayla deldirdim, daha az acıyor. Çünkü işlem daha kısa sürüyor.

ben geçen sene deldirdim tabancayla deldirdim.hiç acımadı.sızladı ama rahatızlık verecek kadar değil.
bir süre sol tarafıma uyuyamadım ama ağrıyordu çünkü dokununca.
1 hafta çıkarmadım küpeyi.sonra istediğim gibi takıldım bi taktım bi takmadım.6 ay hiç takmadım ama kapandı yinede.kıkırdak zor kapanır kanımca.kemik çünkü.

ilk sayfalarda okudum neymiş 2yıl acısı sürüyomuş... acısından ağlanıyormuş.. valla bnde hiçböyle bişe olmadı:S gayet raht normal kulak delimi gibi

bende deldirdim ama benimki hiç acımadı ilk zamanlar üstüne yatamıyordum sadece iki yastığın ortasında boşlukta yatıyordum bir arkadasım var 6 yıldır falan delik ama hala kapanıyor iltihaplanıyor falan bende hiç olmadı hatta ben daha sonra deldirmiştim ondan ne kapandı ne iltihap kaptı ne de kızardı belki kan grubuylada alakalıdır ne biliyim ama normal kulak deliğinden deldirirken daha az acıdı hissetmedim bile birazcık sabredersen geçiyor hemen ağrısı bi 1 2 ay falan kızarır acır sonraa düzelir :)) 4 5 yıl oldu benim deldireli ve hiçbir sıkıntım yok :))

benim kıkırdağmda iki delik var. benimde hiç acımadı. ama ahmet maranki çok tehlikeli olduğunu beyne giden sinirlerin ordan eçtiğini ilerleyen zamanlarda kekemeliğe bile neden olduğunu söylediğinde pişmaan oldum

X