Kulak çınlaması ve tinitus

babel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
20
1
kulak çınlaması ( Tinitus ) olan arkadaşlarım için çözüm önerebilirim ben çok çektim ölmek istiyor insan, ne kadar zorbir durum olduğunu bildiğim için bununla ilgili de bi konu görmedim ama çok kişinin bu konudan muzdarip olduğunu biliyorum

Merhaba kardeşim,
Ben de cok kötü kulak cınlaması var,doktor ilaç verdi kullandım uzun süre ama faydasını göremedim,senin bu konuda bir tavsiyen var mı.
Simdiden cok tesekkur ederim.

Konu hakkında açıklayıcı bilgi verebilir misiniz lütfen..

mrb...
ben aylarca cektim doktor doktor gezdim hepsi bişiler soyledi kimisi tinitus kimisi meri sendromu kimisi omur boyuçekicen gecmezbu, kimisi işitme kaybın olmş dedi cihaz kullan dedi herneyse bn hayaata küsmüş vaziyetteym tabi o arada bi ilçlar verdiler ilaçlar bnde baş donmesi mide bulantısı yaptı bi gun başım bi donmeye başladı sabahtan akşama kadar yataktan kalkıp doktora zorattm kndimi igneyaptılar banamısın demedi...
uzatmıyım çörek otu yagı kullandm bikaç defa yanında salat ı tefriciye duasını okuyodum 4444 kere yatıp kalkıp dua ediodum artık ya Allahım dualarımı kabul etti yada yag işe yaradı ama bn aktardan yagı alınca adam kesin işe yarar dedi bu yaramazsa başka bişi vardı onu veririm dedi isveç iksirimi neydi o da çörek otunu kullandm ertesi gunu azaldı ve hemen gecti inşallah bi faydasını görürsünüz artı bn biraz araştrdım çörek otu ile ilgili şu bilgiye de ulaştım

Ebû Hureyre’nin nakline göre Hz. Peygamber (s.a.v) “Çörek otunda ölüm hariç her türlü hastalığın şifası vardır” demiştir (Buhârî, “Tıp”, 7; Müslim, “Selam”, 88; İbn Mâce, “Tıp”, 6; Tirmizî, “Tıp”, 5).

gecen sene başıma geldi bunlar şimdi bu son zamanlarda işsizim sınava girdim oss ye daha açkogretm sınavlarım yetenek sınavlarım vs... var borcum harcım var anlıyacagınız stresim sıkıntım çok sevgilimden ayrıyım o da ayrı bi dert :))) bunların hepsi tetekliyo kahve sigara bide sanırım bugunlerde cınlamalarm oluyo korkuyorum tekrarlamasndan Allah hepimize şifa versin

Cok teşekkürler kardeşim,umarım hayatındaki sıkıntılar azalır,yalnız bir konuyu anlamadım,nasıl kullanacagız corek otu yagını,kulagın direk icine mi damlatılıyor ve kac damla oluyor?
Sendeki sorun galiba iltihaplanmaymıs,unutkanlık da yapıyor muydu,bana da doktorlar bununla yasamaya alıs diyorlar.
Simdiden tesekkurler.

rica ederim canım ne yaptım ki . Bende unutkanlık oluyo zaman zaman herkeskadar yani onla alakası oldugunu sanmıyorum. kulagun direk içine,normal damla damlatr gibi bi damla yeter zaten bi sure kafanı yan tutman gerekio yani gunde bi defa yap bi kaç gun dene yada birer gun ara ile yap tam bi bilgim yok bn bi kç sefer yaptm gecti işte inşallahhhhhhhhhhh Rabbim... sizinkide geçer bunun dışında iyi bi aktara a da sor bence başka ne tafsiye edersnz die bi ögren bakalım bişi daha var demişti bana ozamn aktarcı

bu arada--- bununla yaşamaya alış... -- cümlesini kabul etmiyorum ! sende etme hastalığı kendine yakıştrma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…