- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.906
- 26
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Teşekkür ederim doktorum da sıkıntı yok o lenfler herkeste olur bazen şişerler dedi. Takip etmene gerek yok dedi. Genel muayene de yapıp her şey temiz dedi hamdolsunEşimin tek kulağında tam elinizle işaret yaptığınız yerde sert bir bezesisi var onu 10 yıldır tanıyorum ilk gördüğüm zamanda vardı her hangi bir sıkıntısı olmadı bezelerin zararsızdır merak etmeyin içiniz rahat olsun
Nedendevamlı üzerine basıp ezme , sen genede
geçmiş olsun
Stresten olabilir çünkü.. öyle biliyorum ben. Çok geçmiş olsunEvet anksiyete ve panik bozukluk hastasıyım
Yok tamam arada bir yoklarım sadece. Doktor genel takibe gerek yok dedi.sonuçta beze , çokta elleme
Gözünüz aydın çok sevindimHerkese teşekkürler, sıkıntı yokmuş :) internete bakma dedi doktorum
Tam kan sayımı yapıldı, tüm vücudum muayene edildi, sıkıntı yok çok şükürDahiliyeye gidip kan verin. Hematolojiye gidip gitmemeniz gerektigi konusunda bilgi isteyin.
Bide elleme sıkma dedi sonra alınacaksa çok zor oluyormuş kardeş kardeş yaşıyoruzHadi ya o zaman bizimki de kist diyerek sürece yeniden başlıyorum
Ben denedim sıkılmıyı ya uç vermii. Aslında bir abla kardeşe sıktırsam ne olur hani vardır ya siyah nokta sivilce sıkma seven. Onların elinden hiçbir şey kaçmazBide elleme sıkma dedi sonra alınacaksa çok zor oluyormuş kardeş kardeş yaşıyoruz
Arkadaşlar benim sabah gittiğim doktor İstanbul'da tanınmış, televizyonlara çıkan bir iç hastalıkları uzmanıydı. Bana dedi ki her şey güzel, ordaki lenfler kulaktan giren pislikler yüzünden şişer, herkeste var. Takılma ona dedi. Tamam dedim ama bir şeyler içime sinmediği için bir de kbb uzmanına göründüm. Elle muayene etti, nerde bezeler bulamıyorum dedi. Aynı yeri gösterdim BUNLAR KAS dedi. Hatta isimlerini söyledi. Hiçbir şey yok ama yine de ultrasonla da bi bakalım dedi, ultrason çektirdim ve evet rabbime hamdolsun ki lenf falan yokBide elleme sıkma dedi sonra alınacaksa çok zor oluyormuş kardeş kardeş yaşıyoruz