• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kulağımın önündeki saçlardan çok rahatsızım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zencefre

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
9
0
16
Sakarya
kızlar kulağımın önündeki saçlardan(erkeklerde faul diyorlar sanırım) çok şikayetçiyim. :( ne toplayabileceğim kadar uzun ne de salık bırakabileceğim kadar kısa.Çok yakışmasına rağmen saçımı at kuyruğu yapamıyorum.acaba bir çözümü var mıdır kessem falan tekrar çıkar mı yada kötü gözükür mü? bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin acil :)

kızlar kulağımın önündeki saçlardan(erkeklerde faul diyorlar sanırım) çok şikayetçiyim. :( ne toplayabileceğim kadar uzun ne de salık bırakabileceğim kadar kısa.Çok yakışmasına rağmen saçımı at kuyruğu yapamıyorum.acaba bir çözümü var mıdır kessem falan tekrar çıkar mı yada kötü gözükür mü? bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin acil :)

bnde tam bu sıralar yanı iki gündür kulagımın önundekı kısa saçlarla ensemdekı tüy gibi kısa saçları ne yapacagımı düşünüyorum kuaförde agda yaptırsam çok mu ilerı gıder fazla alırda yapay kel gibi mi kalırım dıye düşünüyorum...

Onlar saç değil...
Erkeklerdeki gibi favori onlarda.
Tek etkili çözüm lazer..

aynı dertten ben de muzdaribim. lazer yaptırmak istedim fakat yapmadılar daha da çoğalır diye. bir de yüze yapılan lazer yani yüzdeki kıllar bitmiyormuş.kesin bir çözümü yokmuş öyle söylemişti kadın.
yüzüne lazer yaptıran oldu mu işe yaradı mı? ve varsa başka bildiğiniz bir yöntem ben de denemek isterim.

lazer tek çözümmü arkadaşlar ya aynı problem bende de var. herkez lazer yaptırmakla mı çözüm bulmuş başka çare yokmu benimde tutup dipinden kesesim geliyo:(

ben de nefret ediyorum bunlardan ve alnımdaki kısa tüylerden ne toplayacak kadar uzunlar ne de görünmeyecek kadar kısa. hele anlımdakilere uyuz oluyorum. uzasa da toplasam. toplu saçtan hoşlanmıyorum o yüzden. lazer işe yaramıyor mu???

lazere bulaşmayın bir sene sonra aslan yelesi gibi tüylenirsiniz.....iyi bir iğneli epilasyoncuyla bu işi halledin derim.......bende hormon bozukluğu vardı.......çok uğraştım tüm vucut dahil ama deydi doğrusu:34::34::34::34::34:

Back