Sivilceli Ciltler Kükürlü sabun+maydonoz ile sivilcelerim geçti :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

KKperisi

KaLp (:
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
153
0
46
İzmir
Kendimi bildim bileli sivilce sorunu yaşıyorum. Bir ara rouccutane kullandım tam 9 ay tedavi gördüm. Yüzüm bebek gibi oldu fakat bu bebeklik 2 sene sürdü. 2 sene sonra yine sivilceler çıkmaya başladı ama rouc kullanıcak kadar çok olmadı. Türlü türlü jeller denedim temizlemek için. En sonunda kükürtlü sabunla tanıştım. Yine bu forumdan da öğrendim maydonoz toniği yapmayı. Geçen hafta başladım bu olaya gözle görülür bir etki var. Şimdi yarın yüzümün fotoğrafını çekicem bir hafta sonra tekrar çekicem karşılaştırıcam bakalım ne kadar etki olucak. Sabunla yıkayıp maydonuz suyunu sürdükten sonra elinizle dokunsanız bile farkı hissederseniz. :)

Son düzenleme:
fotograflarını paylasırsan sevinirim aradaki farkı bende merak ediyorum roaccutane kullanan biri olarak

canım cilt tipin nedir acaba ? benim karma bende kükürtlü sabun kullanıyorum üstüne de bazen arko nem bazen de kayısı cekirdeği yağı kremi var onu sürüyorum yapsam fayda alır mıyım ki ? maydanozu sürdükten sonrada nemlendirici sürüyor musun ?

cnm sen kükürtlü sabunu eczanedenmi aldın yoksa aktardanmı aldın markasını felan söylermisin

bana da doktor kükürtlü sivexli bir karışım verdi ama bu kükürt kokusuna nasıl dayanıyorsunuz sabah burnumun içinde resmen =(

benim de karma canım. maydonoz suyu ve limon yağı karışımı ile tonik yaptım ben ama limon yağım bitti bi dahaki sefere limon yağı yerine kayısı çekirdeği yağı koyucam. nemlendiriciye gerek duymadım ben o karışımı bol bol sürüyorum, kurumasını bekliyorum sonra dokunuyorum pürüzsüz ve gergin. :)

bende geçen yıl kükürtlü sabun kullanmıştım
cildim yağlı olmasına rağmen fena kurutmuştu 1 yıl boyunca yüzüm pul pul döküldü özel günlerde makyaj yapamıyordum makyajı kusuyordu bile
sadece yüzüm değil elim avuç içimde aynen pullandı

mart ayında sivilce tedavisi görüyordum doktorun verdiği kremi antibiyotiği ve kendim aldığım kükürtlü sabunu denemiştim o zaman pul pul döküldü ve bıraktım ama bıraktıktan 2 hafta sonra normale döndü ama doktorun verdiği krem antibiyotik sivilcelerimi geçirmedi. Sivilce yok denecek kadar az şuan yüzümde.

kükürtlü sabun bende kullanmıştım..etkili olup olmadığı konusunda pek emin değilim yani baştan memnun oldum gibi ama sonra bırakmıştım etkisi yok gibi geldiğinden..

kükürtlü sabun kullananlara sormak istiyorum nereden alıyorsunuz? yani marketlerin bazılarındada satılmaktada..bu kadar etkisi varsa tekrardan denemek isterim..benim sadece çenemde var şu sivilceler..geçsin istedikçe bazı dönemler büyüyüp gözüme batıyor..

O zaman bunun içinde başka bi şey daha var acaba ne sürüyorum ben yüzüme ya

:) aynen bende kükürtlü sabun kokusunu sevmeyenlerdenim..kötü bir koku :))

bu arada nerede satıldığı sorulmuş ama ben başka yerdende alan vardır belki diye demiştim sadece eczaneden alıyor herkes sanırım..

bende kullandım ilk zamanlar iyi geldi gibi ama ne bilim sonuç alamadım gibi geldi şimdi bekliyo sabunum ben aktardan aldm mecitefendinin kükürtlü sabununu. sonra egza-s diye bi sabun var sivilce mantar egzama hersye iyi geldiği yazıo ustunde ben kullandm 2. gun sıvılcelerım buyudu bıraktım eczacıya sordum derıdekılerı cıkarıodur bı kac gune duzelır dedı dayanamadm bıraktım tbi.. eczanede satılan bitkisel bi sabun var onu almıstım sivilce ve akneler için yazıo ve içeriğinde biberiye yağı kekik yağı zeytinyağı defne yağı meyan kökü ve a-b-c-e vitaminleri var.. bunla yıkayıp gül suyu sürüyorum snrada kayısı kremimi bakalm nolck (maydanz toniğinide denicem bkalm

ben yıllardır sivilcelerimle yaşamaya alıştım denilebilir.. gitmediğim hastane kullanmadığım ilaç kalmadı kullanılan zaman içinde kayboluyorlar ve tedavi sonrası tekrar çıkıyorlardı.. istanbul bahçelievlerde bi doktor önerdi herkes ordan olumlu sonuş aldıklarını söylediler evet biçok kişinin yüzü bebek gibi oldu ama ben ordanda bi fayda göremedim ( herkesin cilt tipi ayrı arkadaşlar gitmek isterseniz die belirttim )
Şimdi bütün yan etkilerine rağmen aknetrent kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar varmı bilgi verebilirmisiniz

ben eczaneden aldım. şu sivilcelerim geçsin bırakıcam kullanmayı sürekli kullanmamak lazımmış sadece sivilceli dönemlerde.

maş. canım :) bakalım sonuç alırsan haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…