fotograflarını paylasırsan sevinirim aradaki farkı bende merak ediyorum roaccutane kullanan biri olarak
Kendimi bildim bileli sivilce sorunu yaşıyorum. Bir ara rouccutane kullandım tam 9 ay tedavi gördüm. Yüzüm bebek gibi oldu fakat bu bebeklik 2 sene sürdü. 2 sene sonra yine sivilceler çıkmaya başladı ama rouc kullanıcak kadar çok olmadı. Türlü türlü jeller denedim temizlemek için. En sonunda kükürtlü sabunla tanıştım. Yine bu forumdan da öğrendim maydonoz toniği yapmayı. Geçen hafta başladım bu olaya gözle görülür bir etki var. Şimdi yarın yüzümün fotoğrafını çekicem bir hafta sonra tekrar çekicem karşılaştırıcam bakalım ne kadar etki olucak. Sabunla yıkayıp maydonuz suyunu sürdükten sonra elinizle dokunsanız bile farkı hissederseniz. :)
canım cilt tipin nedir acaba ? benim karma bende kükürtlü sabun kullanıyorum üstüne de bazen arko nem bazen de kayısı cekirdeği yağı kremi var onu sürüyorum yapsam fayda alır mıyım ki ?maydanozu sürdükten sonrada nemlendirici sürüyor musun ?
bana da doktor kükürtlü sivexli bir karışım verdi ama bu kükürt kokusuna nasıl dayanıyorsunuz sabah burnumun içinde resmen =(
bende geçen yıl kükürtlü sabun kullanmıştım
cildim yağlı olmasına rağmen fena kurutmuştu 1 yıl boyunca yüzüm pul pul döküldü özel günlerde makyaj yapamıyordum makyajı kusuyordu bile
sadece yüzüm değil elim avuç içimde aynen pullandı
bana nedense öyle rahatsız edici gelmiyor sanki temizliğin kokusu gibi geliyo :))
O zaman bunun içinde başka bi şey daha var acaba ne sürüyorum ben yüzüme ya
O zaman bunun içinde başka bi şey daha var acaba ne sürüyorum ben yüzüme ya
kükürtlü sabun bende kullanmıştım..etkili olup olmadığı konusunda pek emin değilim yani baştan memnun oldum gibi ama sonra bırakmıştım etkisi yok gibi geldiğinden..
kükürtlü sabun kullananlara sormak istiyorum nereden alıyorsunuz? yani marketlerin bazılarındada satılmaktada..bu kadar etkisi varsa tekrardan denemek isterim..benim sadece çenemde var şu sivilceler..geçsin istedikçe bazı dönemler büyüyüp gözüme batıyor..
bende kullandım ilk zamanlar iyi geldi gibi ama ne bilim sonuç alamadım gibi geldi şimdi bekliyo sabunum ben aktardan aldm mecitefendinin kükürtlü sabununu. sonra egza-s diye bi sabun var sivilce mantar egzama hersye iyi geldiği yazıo ustunde ben kullandm 2. gun sıvılcelerım buyudubıraktım eczacıya sordum derıdekılerı cıkarıodur bı kac gune duzelır dedı dayanamadm bıraktım tbi.. eczanede satılan bitkisel bi sabun var onu almıstım sivilce ve akneler için yazıo ve içeriğinde biberiye yağı kekik yağı zeytinyağı defne yağı meyan kökü ve a-b-c-e vitaminleri var.. bunla yıkayıp gül suyu sürüyorum snrada kayısı kremimi bakalm nolck (maydanz toniğinide denicem bkalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?